Bachelor of Science in Entertainment Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Word de artiest achter de deal

The Los Angeles Film School Bachelor of Science in Entertainment Business-opleiding van The Los Angeles Film School wordt aangeboden in twee formaten: een volledige studie van 32 maanden of een voltooide cursus van 18 maanden die is ontworpen voor personen die al een Associate Degree van een geaccrediteerd college hebben behaald .

Beide programma's bieden robuuste academische cursussen om u niet alleen te helpen met de basisprincipes van bedrijfs- en managementprincipes, maar ook fundamenteel om een werknemer te worden die u huurt en uw entertainmentcarrière te starten.

Je krijgt training in Artist Management, Marketing, Accounting, Finance, Intellectual Property en meer!

Beide Bachelor of Science in entertainment Business-opleidingen zijn ontworpen om studenten de basisprincipes van het bedrijfsleven bij te brengen die nodig zijn om in aanmerking te komen voor instapposities in de industrie. Studenten krijgen training in management, leiderschap, marketing, boekhouding, financiën, intellectueel eigendom en andere aspecten van het bedrijfsleven. Naarmate het programma evolueert, verkennen studenten onderwerpen die specifiek zijn voor entertainment, artiestenbeheer, distributie en meer, waardoor inzicht wordt verkregen in de werking van de industrie. Gedurende de opleiding werken studenten in een professionele, projectgebaseerde omgeving, ontworpen om de uitdagingen en kansen te creëren die typisch zijn in de wereld van de entertainmentbranche.

hybrid101

Hybride online

In deze opleiding volgen studenten cursussen op de campus en online. Deze hybride graadindeling is ontworpen om studenten de voordelen te bieden van zowel face-to-face als online leerformaten. Het hebben van een aantal persoonlijke cursussen helpt bij het creëren van een belangrijke sociale dynamiek en een gevoel van verbondenheid tussen studenten en docenten, terwijl online cursussen de hoeveelheid geplande lesuren en reistijd voor studenten verminderen. Andere voordelen van het hybride leerformaat zijn onder meer:

  • Grotere planningsflexibiliteit voor werkende en woon-werk studenten
  • Meer mogelijkheden om te communiceren met cursusmateriaal en -bronnen, wat leidt tot meer betrokkenheid en meer kansen op succes
  • Betere interactie tussen leeftijdsgenoten
  • Vaardigheden in effectief communiceren in meerdere modi

Programma-eisen

De bacheloropleiding Entertainment Business is 60 credit-uren en 18 maanden lang. De Entertainment Business Full Bachelor Degree is 120 credit-uren en duurt 32 maanden. Studenten moeten alle vereiste programmacursussen voltooien met een minimum cumulatief cijfer voor het gemiddelde van 2,0.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Sc ... Lees meer

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Science degrees in Digital Filmmaking, Film, Graphic Design, Entertainment Business and Animation; as well as Associate of Science degrees in Music Production, Recording Arts and Film. Its facilities include the historic RCA Building, at 6363 Sunset Boulevard, and the school offers its students access to the same equipment used by industry professionals. The Hollywood Reporter called The Los Angeles Film School "one of the best-equipped private learning centers in the country." Lees Minder