Bachelor of Science in Entrepreneurship

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in Entrepreneurship

In de snel veranderende wereld is het moeilijk om de banen van de toekomst te voorspellen. Studenten moeten nu leren waarde te creëren, terwijl ze tegelijkertijd adaptief en wendbaar blijven.

Opgericht in 1986, is Global School for Entrepreneurship nu op een missie om ondernemerseducatie te revolutioneren. We zullen studenten de praktische vaardigheden en geheimen van zinvol ondernemerschap bijbrengen.

Studenten die kiezen voor Global School for Entrepreneurship willen:

• impactvolle sociale ondernemers

• zinvolle winstondernemers

• intrapreneurs met innovatiekracht

• opvolgers van familiebedrijven

Onze leraren zijn ondernemers
Meer dan 75% van onze docenten zijn ondernemers en hebben een track record in het hoger onderwijs; studenten worden onderwezen door zowel vak- als velddeskundigen, allemaal onder de persoonlijke begeleiding van hun leercoach.

Bachelor of Science in Entrepreneurship

• Kom met een idee naar de cursus, we zullen het faciliteren om van idee naar een echt bedrijf te gaan

• Heb geen idee, wij zullen u leren hoe u nieuwe ideeën kunt creëren en ontdekken

110346_Picture2.png

broedmachine

Om onze persoonlijke benadering verder te maximaliseren; we hebben een op maat gemaakt incubatorprogramma ontworpen dat onze studenten helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden en het opdoen van kennis die specifiek relevant is voor hun eigen bedrijf.

Studenten ontvangen persoonlijke coaching door hun leercoach en zijn verbonden via ons wereldwijde netwerk van startups, corporates en beleggingsfondsen.

Laat uw bedrijf groeien

Vanaf dag 1 hebben studenten toegang tot de incubatorruimte om hun ideeën of bestaande activiteiten verder te ontwikkelen.

Bij Global School for Entrepreneurship is Europa uw klas, de wereld is uw leeromgeving en ondernemerschap uw toekomst.

110349_Picture3.png

Kleinschalige, enorme impact

Global School for Entrepreneurship is een private universiteit, waar groepen klein worden gehouden en innovatie van het curriculum centraal staat. De oprichters hebben allemaal een unieke achtergrond in onderwijs en ondernemerschap, wat duidelijk wordt als je ervaart hoe zij hun universiteit runnen; ze zetten APPLIED eerst op de University of Applied Sciences.

Europa is je klaslokaal

Onderwijs in het hart van de startup scene: Global School for Entrepreneurship opereert vanuit Amsterdam en heeft partners in meer dan 100 landen over de hele wereld. Dit betekent dat studenten niet in één schoolgebouw worden onderwezen - ze worden in versnellers over de hele wereld onderwezen.

Persoonlijke aanpak

Wij zijn een particuliere universiteit en we bieden een maximale persoonlijke benadering: elke student heeft een persoonlijke leercoach die de student door het hele programma begeleidt. In onze incubator wordt de student begeleid door meerdere businesscoaches.

110348_Picture4.png

Geen gewone school

Global School for Entrepreneurship mag zich geen school voelen. Studenten moeten zich niet gedragen als studenten. Laten we het samen beter maken! We willen de ondernemers van morgen ontwikkelen. Word jij lid van onze beweging in Ondernemend Onderwijs?

Moeilijk te geloven? Bekijk het verhaal van een van onze studenten op onze website.

Toelatingseisen

We hebben bewijs nodig dat je de gestandaardiseerde examens hebt behaald voor toegang tot de universiteit van je land van herkomst. Deze omvatten maar zijn niet beperkt tot:

• Internationaal baccalaureaatdiploma

• Zeugnis der Allgemeinen Hochschulreife

• Zeugnis der Fachhochschulreife

• GCE A / AS-niveaus in twee vakken plus GCSE's in 4 extra vakken met graden A * -C

• 6 verschillende onderwerpen in totaal of BTEC Level 3 National Extended Diploma.

Om een indicatie te krijgen over de vergelijking van uw onderwijssysteem met het Nederlandse systeem, kunt u naar de Nuffic-website gaan . Mogelijk zijn er aanvullende vereisten van toepassing.

Naast het hebben van een voldoende diploma van uw land van herkomst, moet u bekwaam zijn in gesproken en geschreven Engels. Dit zijn de scores die u nodig hebt voor de meest gangbare Engelse taalvaardigheidstoetsen:

• IELTS 6.0

• TOEFL (papier) 550

• TOEFL (online) 80

• TOEIC Luisteren

• TOEIC Speaking

• Cambridge ESOL First (FCE) - Grade B (schaal 173 - 175) of First (FCE) - Grade C (schaal 169 - 172)

* Op voorwaarde dat de student beide delen heeft doorstaan "Spreken

U bent vrijgesteld van bewijs van uw Engelse taalvaardigheid als u uw middelbaar onderwijs in het Engels hebt voltooid.

Toelatingsprocedure

Naast het voldoen aan de toelatingseisen, worden alle aanvragers ook uitgenodigd voor een persoonlijke ontmoeting (in persoon of via een videogesprek). Hiermee krijgen aanvragers een nieuwe gelegenheid om meer over het programma te leren.

We zullen contact met u opnemen zodra u ons de ingevulde aanvraag en de vereiste documenten hebt gestuurd.

klik hier om het aanvraagproces te bekijken.

Vragen?

Reik naar ons!

110347_Picture5.png

Maru Lizarraga, directeur studentenwerving in LATAM

maru@gs4e.com

Thomas Meijer, manager bedrijfsoperaties

thomasmeijer@gs4e.com

Laatst bijgewerkt op feb 2019

Over de school

At Global School for Entrepreneurship, we consider it our challenge to educate and facilitate tomorrow’s entrepreneurs in the most inspirational and personal way possible. In any given year millions o ... Lees meer

At Global School for Entrepreneurship, we consider it our challenge to educate and facilitate tomorrow’s entrepreneurs in the most inspirational and personal way possible. In any given year millions of novice entrepreneurs want to start their own companies. Lees Minder
Amsterdam , Parijs , Berlijn , Florence + 3 Meer Minder