Bachelor of Science in Environmental Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het zit in de aard van de dingen

Combineer uw passie voor de natuurlijke wereld met biogeochemie, biologie, chemie en ecologie om problemen tussen mens en milieu aan te pakken en op te lossen.

The Environment - Down to a Science

Krijg geavanceerd wetenschappelijk en kwantitatief inzicht in hedendaagse milieukwesties met een Bachelor of Science graad in Environmental Science . Profiteer van de onderzoeksmogelijkheden in de vele meren en rivieren, bossen en bergketens in de regio, of loop buiten uw woonhuis naar de campusvijver, velden, esdoornsuikerhuis, permacultuurtuin en boomkwekerij, of 86 hectare gecertificeerde boomkwekerij.

Combineer je lessen in de klas en het laboratorium met veldstudiecursussen in het stroomgebied van de Colorado, het zuidwesten van de woestijn, de eilandgemeenschap van Martha's Vineyard of de White Mountains van New Hampshire.

Onze praten lopen

Environmental stewardship wordt elke dag op de campus van Colby-Sawyer beoefend. Je kunt het zien in de draaiende bladen van de windturbine, terwijl de zonnepanelen van de zon genieten, op het lokaal geproduceerde eetmenu en door onze banden met organisaties die zich inzetten voor milieubescherming. Lees meer over het door studenten ontwikkelde klimaatverbintenis dat de campus in 2050 tot koolstofneutraliteit verplicht.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students ... Lees meer

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students participate in one or more internships in their fields of study. They also create Learning Portfolios, in which they demonstrate their ongoing progress and achievement. All of our students conclude their senior year with a Capstone project, in which they develop and demonstrate a deeper body of knowledge in their academic major. Lees Minder