Bachelor Of Science In Environmental Science

Colby-Sawyer College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Science In Environmental Science

Colby-Sawyer College

Het zit in de aard van de dingen

Combineer uw passie voor de natuurlijke wereld met biogeochemie, biologie, chemie en ecologie om problemen tussen mens en milieu aan te pakken en op te lossen.

The Environment - Down to a Science

Krijg geavanceerd wetenschappelijk en kwantitatief inzicht in hedendaagse milieukwesties met een Bachelor of Science graad in Environmental Science . Profiteer van de onderzoeksmogelijkheden in de vele meren en rivieren, bossen en bergketens in de regio, of loop buiten uw woonhuis naar de campusvijver, velden, esdoornsuikerhuis, permacultuurtuin en boomkwekerij, of 86 hectare gecertificeerde boomkwekerij.

Combineer je lessen in de klas en het laboratorium met veldstudiecursussen in het stroomgebied van de Colorado, het zuidwesten van de woestijn, de eilandgemeenschap van Martha's Vineyard of de White Mountains van New Hampshire.

Onze praten lopen

Environmental stewardship wordt elke dag op de campus van Colby-Sawyer beoefend. Je kunt het zien in de draaiende bladen van de windturbine, terwijl de zonnepanelen van de zon genieten, op het lokaal geproduceerde eetmenu en door onze banden met organisaties die zich inzetten voor milieubescherming. Lees meer over het door studenten ontwikkelde klimaatverbintenis dat de campus in 2050 tot koolstofneutraliteit verplicht.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 21, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New London, New Hampshire
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates