Bachelor of Science in Film, Producing Concentration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Own Your Craft

Studie produceren

Word een katalysator voor creatieve projecten. Ontdek hoe je ideeën kunt omzetten in een tastbare creatie via ons filmproducerend programma. Als je ondernemingsgezind bent en een natuurlijk talent hebt voor leiderschap, is produceren de juiste weg voor jou.

Wat te verwachten

Onze conservatoriumstructuur stelt studenten in staat een branchegerichte specialisatie te selecteren op basis van hun individuele interesses. Ons curriculum toont studenten de complete productiecyclus en laat zien hoe een project kan worden vrijgegeven, op de markt gebracht en verspreid. Je leert verhalen te kweken en deze te pitchen naar tv-netwerken, filmstudio's en investeerders.

 • Onze Bachelor of Science in Film-programma is 120 credit-uren en 36 maanden in lengte .
 • Elke klas wordt uitsluitend gedurende een periode van vier weken bestudeerd , zodat studenten zich op één specifiek onderwerp kunnen concentreren.
 • Cursussen omvatten Kunst van creatieve productie, entertainmentcontracten

Versnelling

Je gebruikt dezelfde apparatuur die door de professionals wordt gebruikt. We rusten je uit met een MacBook-laptop met retina-display vol met software, waaronder Avid Media Composer, Final Draft, Movie Magic Budgeting, Movie Magic Scheduling, Adobe Creative Cloud en MS Office. *

* Specifieke soorten apparatuur en versnellingsinformatie kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Onze film-alumni

Afstuderen is nog maar het begin - wanneer de lessen eindigen, begint het echte werk. Het kan intimiderend zijn om naar die eerste mogelijkheid te zoeken. Daar komt ons Career Development- team om de hoek kijken. Zodra je aan dit deel van je reis begint, krijg je toegang tot de tools die je nodig hebt om te netwerken, vind je leads uit de bedrijfstak, presenteer je je vaardigheden, creëer je een professioneel imago en blijf je up-to-date met branchepraktijken en trends.

Op The Los Angeles Film School is Career Development meer dan een afdeling. Het is een levenslang proces.

De Alumnivereniging

We hebben onze Alumni Association (LAFSAA) opgericht om jou en je mede-alumni-netwerk te helpen, contact te leggen, je werk te promoten en professionele kansen te ontdekken. Naast de voortdurende loopbaanontwikkeling, kun je deelnemen aan exclusieve workshops, mixers, screenings en evenementen die beschikbaar worden gesteld aan alle LAFSAA-leden.

Ben je een afstudeerder en wil je een kaart waarmee je naar LAFS gesponsorde evenementen, exclusieve screenings en speciale campusprivileges kunt gaan? E-mail ons en vraag naar onze Alumnikaart!

Maak kennis met Kiarra Graves

Van het in dienst nemen in het leger tot het inschrijven in de filmschool, het pad van Kiarra Graves naar filmmaken is uniek. Na vier jaar bij de Amerikaanse marine te hebben doorgebracht, besloot Graves fulltime filmmaken na te streven. Ze vestigde zich snel in de onafhankelijke filmscene als schrijver, producent en regisseur.

In 2016 schreef Graves haar eerste onafhankelijke speelfilm, Suicide Roadtrip, met Steve-O en Eli Goree in de hoofdrol. Graves is gepland om haar eerste indie-functie in 2018 te regisseren, naast het produceren van een film met de cast van LA Web Series op YouTube.

Admissions

Of u nu geïnteresseerd bent in filmmaken of computeranimatie, de kunst van het opnemen van audio of muziekproductie of het bedrijfsleven van de entertainmentindustrie beheerst, wij zijn er om uw overgang naar uw gewenste opleiding zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken.

Volg de onderstaande stappen om op weg te gaan naar het realiseren van je droomcarrière met een diploma van The Los Angeles Film School .

Stap 1

Voltooi uw applicatie

 • Als je de aanvraag tot toelating van The Los Angeles Film School wilt voltooien, kun je hier terecht. Nadat u de aanvraag hebt voltooid, wordt u gecontacteerd door een toelatingscommissaris voor een interview.
 • Als je een toelatingsaanvraag en vereiste documentatie hebt ingediend, bent geïnterviewd en bent geaccepteerd, ga je naar de volgende stap.

Stap 2

Financiële hulp

 • Als u van plan bent om financiële hulp aan te vragen, gaat u naar fsaid.ed.gov/npas/index.htm om een federale studentenhulp-ID te maken. U kunt deze ID vervolgens gebruiken om de gratis aanvraag voor Federal Student Aid (FAFSA) op fafsa.ed.gov en studieleningen bij studentloans.gov te voltooien.
 • Als u jonger bent dan 24 jaar, heeft u ook de gegevens van uw ouders nodig.
 • Militaire voordelen: als u in aanmerking komt voor VA-uitkeringen, neem dan contact op met onze militaire afdeling (military@lafilm.edu) voor een lijst met vereiste documenten of voor eventuele vragen.

Stap 3

Voltooi registratiepapier

 • Vul je inschrijvingsovereenkomst in om het toelatingsgedeelte van je inschrijving af te ronden, wat je kunt doen met het toelatings-team. Vervolgens moet je een bewijs van middelbare schooldiploma of GED-testscores of een ander gelijkwaardig, door de staat goedgekeurd diploma-examen indienen. Kandidaten die in het bezit zijn van een GED of een ander gelijkwaardig door de staat erkend diploma, moeten een officieel exemplaar van hun testresultaten en / of hun diploma overleggen.

Stap 4

Verken huisvesting opties

 • The Los Angeles Film School heeft full-time, toegewijde medewerkers beschikbaar om lokale en langeafstandstransities te faciliteren voor onze ingeschreven en actieve studenten. Onze huiscoördinatoren kunnen studenten helpen bij het vinden van accommodaties die passen bij een breed scala aan budgettaire en levensstijlvoorkeuren, naast hulp bij de selectie van studenten.
 • We stellen voor dat elke student contact opneemt met de huiscoördinator om zo vroeg mogelijk vóór de start van school regelingen te treffen.

Stap 5

Woon registratie bij

 • Registratie vindt meestal plaats in de week voordat de lessen starten. Wees erop voorbereid dat uw foto wordt genomen voor uw studenten-ID, om openstaande inschrijvingspapieren af te ronden en om financiële hulp te ontvangen. Je krijgt een lesrooster als al je papierwerk is voltooid, inclusief een bewijs van afstuderen op de middelbare school. U kunt drie weken voor uw startdatum een registratie aanvragen voor registratie.

Stap 6

Woon Orientation bij

 • Oriëntatie is verplicht voor nieuwe studenten. Het bestaat vaak uit een dag op de campus voorafgaand aan je eerste volledige dag van de lessen, hoewel sommige opleidingen Orientatie als onderdeel van de aanwezigheid tellen.
 • Neem vooraf contact op met uw toelatingscommissie, als u geen oriëntatie kunt maken.
  • Kom alsjeblieft naar de campus, 6363 Sunset Blvd, Hollywood, CA 90028, niet later dan 09:00 uur
  • We moedigen nieuwe studenten aan om te parkeren op onze parkeerplaats voor $ 6 per dag (je ontvangt gedetailleerde parkeerinstructies op de dag vóór Oriëntatie)
  • Continentaal ontbijt wordt geserveerd
  • We zullen je inchecken en bevestigen dat je bent ingeschreven voor het gewenste studieprogramma
  • Een presentatie in ons hoofdtheater begint na het ontbijt, gevolgd door programmaspecifieke presentaties onder leiding van programmadirecteuren
  • Je neemt dan deel aan de New Student Selfie-Campus Challenge om jezelf vertrouwd te maken met het leven bij LAFS
  • De lunch wordt geserveerd om 12.30 uur

Algemene vereisten

Ontvang ingeschreven

Op The Los Angeles Film School accepteren we studenten die serieus bezig zijn met het nastreven van een loopbaan in de wereld van entertainmentmedia. Ze moeten toewijding en toewijding aan de kunst tonen. Toekomstige studenten worden aangemoedigd om de school te bezoeken en hun persoonlijke, educatieve en beroepsdoelstellingen te bespreken met het toelatingsbureau.

The Los Angeles Film School heeft een open inschrijvingsbeleid, met nieuwe startdata om de vier weken. Inschrijving staat open voor afgestudeerden van de middelbare school, of gelijkwaardig, die serieus geïnteresseerd zijn op het gebied van professioneel filmmaken, animatie

Algemene toelatingsvoorwaarden voor alle programma's

Aanvragers moeten een toelatingsaanvraag indienen en de aanvraagkosten van $ 75,00 betalen. Om in aanmerking te komen voor toelating, moeten kandidaten voor een associate of volledige bacheloropleiding een middelbare school afgestudeerd zijn of beschikken over een erkende middelbare school equivalentie (GED® - General Education Diploma of HiSET Examenscores). Een kandidaat voor een bachelor's degree completion-programma moet een associate's degree hebben van een erkende geaccrediteerde instelling.

Het militaire document DD214 is GEEN acceptabel middel om de voltooiing van de middelbare school of middelbare school te bewijzen.

Om aan de toelatingseisen te voldoen, moet een aanvrager documentatie verstrekken die een van de volgende ondersteunt:

 • Een officieel High School Transcript of diploma dat aangeeft dat de student afgestudeerd is.
 • Een erkend equivalent van een middelbare schooldiploma zoals een GED-diploma (General Education Diploma).
 • California HiSET-examen: de California HiSET (High School Equivalentie Test) is goedgekeurd als een acceptabel alternatief voor het GED-examen voor de staat Californië. De slaagresultaten moeten rechtstreeks van het testcentrum worden ontvangen om als officieel te worden beschouwd.
 • Documentatie van een homeschooling-programma op secundair niveau zoals toegestaan volgens de regels van de staat waarin het homeschooling-programma plaatsvond.
 • Documentatie van een door de staat goedgekeurd onderzoek dat de staat erkent als het equivalent van een middelbare schooldiploma, zoals het California High School Proficiency Exam.
 • Een officiële diplomawaardering met een High School-transcript dat verklaart dat de student het equivalent van een middelbare schooldiploma van een niet-Amerikaans onderwijsinstituut heeft voltooid.
 • Kandidaten die niet in staat zijn om documentatie te verstrekken over het hebben van een middelbare schooldiploma of middelbare school gelijkwaardigheidscertificering als gevolg van een natuurramp vernietigen van de records of de instelling die is gesloten, kunnen het volgende in overweging nemen ter aanvulling van het invullen van een attest van High School Diploma of Voltooiing middelbare school gelijkwaardigheidscertificering:
  • Bevestiging door de staat die erkent dat de instelling zijn gegevens heeft verloren aan een natuurramp. Als de staat het niet kan bevestigen, kan een bevestiging worden verkregen bij een erkende autoriteit zoals goedgekeurd door de VP of Compliance.
  • Bevestiging door de staat die erkent dat de instelling is gesloten en dat de records niet haalbaar zijn.
 • Kandidaten voor een bacheloropleiding moeten ook een officieel transcript van de universiteit indienen dat de voltooiing van een Associate's degree documenteert van een geaccrediteerde instelling waarvan de accreditatie wordt erkend door de Raad voor Hoger Onderwijs Accreditatie (alleen bacheloropleiding).
 • Alle aanvragers moeten het vermogen hebben om Engels te lezen en te schrijven op het niveau van een afgestudeerde van een Amerikaanse middelbare school, zoals blijkt uit het bezit van een middelbare schooldiploma, GED of passage van het California high school proficiency examen.

* Alle vereiste documentatie die niet in het Engels is, moet vergezeld zijn van een gecertificeerde Engelse vertaling. als de moedertaal een andere taal dan het Engels is, is verificatie van de taalvaardigheid vereist.

* Aanvraagkosten worden terugbetaald als de student binnen 3 dagen verzoekt om te annuleren.

De school behoudt zich het recht voor om aanvullende informatie op te vragen die nodig is om het potentieel van een kandidaat voor academisch succes te evalueren. De school kan elke aanvrager weigeren van wie de gegevens aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is om het programma met succes af te ronden en ervan te profiteren, onvoldoende voorbereiding en / of belangstelling voor zijn programma's.

Wanneer begint het volgende semester?

The Los Angeles Film School heeft verschillende startdata gedurende het hele jaar. Neem contact op met een Admissions Representative bij 877-9LA-FILM om te bespreken welke optie het beste voor u is.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Sc ... Lees meer

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Science degrees in Digital Filmmaking, Film, Graphic Design, Entertainment Business and Animation; as well as Associate of Science degrees in Music Production, Recording Arts and Film. Its facilities include the historic RCA Building, at 6363 Sunset Boulevard, and the school offers its students access to the same equipment used by industry professionals. The Hollywood Reporter called The Los Angeles Film School "one of the best-equipped private learning centers in the country." Lees Minder