Bachelor of Science in Game Development

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Full Sail University

Het proces van het ontwikkelen van een game is een uitzonderlijk spel op zich. Het is een streven waarbij het einddoel niet wordt ontdekt, maar stap voor stap wordt gecreëerd door een team van getalenteerde programmeurs, motorbouwers en ontwerpers.

De Bachelor of Science-opleiding van Full Sail University leidt studenten door de gehele gameontwikkelingscyclus, van voorproductie tot eindproduct. Je opleiding vergroot je vermogen om programmacode te maken voor 3D grafische weergave , multiplayer-gaming, kunstmatig intelligente tegenstanders en realtime virtuele omgevingen .

Hoogtepunten van de cursus

Creative Minds Scholarship

In aanmerking komende deelnemers kunnen tot $ 25.000 ontvangen voor het collegegeld van de op de campus gebaseerde opleidingen van Full Sail University . Creative Minds Scholarship-details

Admissions

Voordat u zich aanmeldt

De eerste stap is om met een toelatingsvertegenwoordiger te praten over uw plannen, welk programma u overweegt en wanneer u met school wilt beginnen.

Hier zijn een paar manieren waarop het toelatingsproces van Full Sail University anders is:

  • Geen traditionele aanmelddeadlines: de lessen beginnen maandelijks voor de meeste programma's, dus u kunt zich op elk moment aanmelden en beginnen op de datum die het beste bij u past.
  • Programma-ontwerp en cursusvolgorde: u hoeft zich niet elk semester voor specifieke lessen aan te melden - al onze programma's hebben een vooraf bepaald programma-ontwerp en cursusvolgorde.
  • Versnelling: de niet-gegradueerde programma's van Full Sail worden volgens een versneld schema gevolgd en kunnen in slechts 20 maanden worden voltooid.

Hoe aan te vragen

Als je met een toelatingsvertegenwoordiger hebt gesproken en je interview hebt afgerond en je bent klaar om met het sollicitatieproces te beginnen, zijn er verschillende items die je moet hebben:

  • Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto, zoals een rijbewijs, paspoort of door de staat uitgegeven identiteitskaart.
  • Verificatie van Engelse taalvaardigheid als Engels niet uw primaire taal is (alle vereiste documentatie die niet in het Engels is, moet vergezeld gaan van een beëdigde Engelse vertaling).

Zodra u deze items heeft, bent u klaar om de online applicatie te starten . Het voltooien van uw aanvraag duurt 30-45 minuten en u kunt uw aanvraag opslaan als u geen tijd meer heeft of als u aanvullende informatie moet verzamelen.

Nadat u zich heeft aangemeld

  • Als je je toelatingsgesprek nog niet hebt voltooid, is dat je volgende stap. Een toelatingsvertegenwoordiger zal contact met u opnemen om een interview op een geschikt tijdstip voor u te plannen.
  • Als je je interview hebt afgerond, zal je inschrijvingsgids contact opnemen om je aanvraag af te ronden en aanvullende informatie te verzamelen.

U ontvangt ook een e-mail die u toegang geeft tot onze Launch Portal, waar u documentatie kunt indienen en de laatste stappen voor inschrijving kunt voltooien.

Aanvullende vereisten voor online studenten en specifieke graden

Gameontwikkeling, informatica en simulatie en visualisatie

Aanvragers moeten een minimale basis aantonen in algebra II, pre-calculus en trigonometrie. Inleidende programmeerlessen worden ook aanbevolen. Aanvragers moeten de wiskundige zelfevaluatie voltooien en een bevredigende score behalen op een vaardigheidstest om een programma te volgen.

Inschrijvingsopties voor campusgraden

Programma van 20 maanden

Met onze versnelde opleidingen kun je sneller afstuderen dan aan een traditionele vierjarige universiteit. Ze zijn ontworpen om je te helpen een typisch schema voor de entertainmentindustrie te ervaren en je diploma sneller te laten werken. Deze programma's van 20 maanden omvatten doorgaans twee lessen per maand plus een carrièremodule, die in totaal ongeveer 35 uur per week lessen beslaan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Lees meer

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Lees Minder