Bachelor of Science in General Biology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling Biologie aan de Universiteit van North Alabama biedt een biologie-major met professionele, milieu-, cellulaire en moleculaire en algemene biologie- opties, en een major in zeebiologie voor een Bachelor of Arts of Bachelor of Science graad. We hebben ook een minor in biologie, cursussen en programma's die van toepassing zijn op alle curricula voor gezondheidsgerelateerde beroepen en basiscursussen die van toepassing zijn op de algemene onderwijscomponenten van alle opleidingen. Leraren in het secundair onderwijs die hun vakgebied in de biologie willen hebben, kunnen dat doen. De afdeling heeft ook een prominente rol in het programma van het Dauphin Island Sea Laboratory, waar onze mariene biologie majors verschillende cursussen volgen.

We hebben 15 fulltime faculteitsleden op onze afdeling die lesgeven in alle niet-gegradueerde vakken op hoog niveau en verschillende aanvullende faculteiten die enkele van onze eerstejaarsstudenten lesgeven. Al onze klassen en laboratoria worden gegeven door docenten. Er zijn ongeveer 300 studenten die afstuderen in de biologie. Elke student krijgt een academisch adviseur toegewezen om hem of haar te helpen bij het plannen van het undergraduate curriculum en bij het formuleren van carrièredoelen.


De algemene biologieoptie is bedoeld voor studenten die zich willen voorbereiden op velden die een algemene biologie-achtergrond vereisen of om pre-professionele curricula te volgen waarvoor algemene voorbereiding in de biologie vereist of aanbevolen is. De major vereist extra cursussen in de chemie en wiskunde, evenals cursussen om een minor in elke discipline af te ronden. Deze optie is vooral populair bij studenten die naast de wetenschappen ook andere interesses hebben om te studeren. Enkele van onze meer populaire minderjarigen zijn psychologie, aardrijkskunde, duurzaamheid van de grondsystemen en bedrijven.


Graad Vereisten

Organismal Biology (Protistans, Fungi, Plants)

Voorgeschreven ondersteunende cursussen

CIS 125 zakelijke toepassingen van microcomputer-software 1

1 Of cursus op een hoger niveau informatica en computerinformatiesysteem.

2 Deze cursussen zijn verplicht in de major of minor als ze niet worden voltooid als onderdeel van de component Algemeen onderwijs.


onderwijs


Toeslagen zijn van toepassing. Alle kosten en vergoedingen kunnen worden gewijzigd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Lees meer

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Lees Minder