Bachelor of Science in General Chemistry

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het departement Scheikunde en Industriële Hygiëne biedt twee grote programma's: een programma voor chemie en een hoofdprogramma voor industriële hygiëne; en een minorprogramma in de chemie. De hoofdingenieurs in de chemie kunnen kiezen uit de optie professionele chemie (bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in een graduate school of een industriële chemicus zijn), de algemene chemieoptie (bedoeld voor pre-professionele studenten) of de professionele biochemieoptie (bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in graduate school of medische professie).


De chemie major met de algemene chemieoptie bereidt studenten voor op een verscheidenheid aan mogelijke carrières in chemielaboratoria en op chemiegerelateerde gebieden zoals forensische of farmaceutische verkoop. Het is ook een uitstekende voorbereiding op pre-professionele programma's in de geneeskunde, tandheelkunde, medische technologie en soortgelijke programma's. Vereisten voor de algemene major chemie zijn onder andere verplichte nascholingscursussen in informatica, wiskunde en natuurkunde. Een minor of een tweede major is ook vereist. De volgende tabel geeft een opsomming van de vakken die vereist zijn om een Bachelor of Arts of Bachelor of Science graad te behalen met een major in het algemeen chemie.

Graad Vereisten
 • Algemene chemie (CH 111, CH 111L, CH 112, CH 112L) 8
  • Organische chemie (CH 311, CH 311L, CH 312, CH 312L)
  10
  • Kwantitatieve analyse (CH 321, CH 321LW)
  5 Totaal 23
C. Algemene chemie Optie Vereisten:
 • Instrumentele analyse (CH 322, CH 322L)
5
 • Toegepaste fysische chemie (CH 341, CH 341L)
4 Totaal 9 Voorgeschreven ondersteunende cursussen: Computerinformatiesystemen: zakelijke toepassingen van microcomputer-software (CIS 125); Computervaardigheden voor probleemoplossing (CS 135); of Computer Science I (CS 155) 3 Wiskunde: Precalculus Algebra (MA 112), Calculus voor bedrijfskunde en Life Sciences I en II (MA 121, MA 122) of Calculus I (MA 125) en Calculus II (MA 126) 8-9 Fysica: technisch (PH 251, PH 252) 10 Totaal 21-22 D. Minor: een minor of een tweede major is vereist voor de General Chemistry Option. E. Algemene keuzevakuren om het totaal op 128 te brengen.


onderwijs

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Lees meer

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Lees Minder