Bachelor of Science in General Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BS in algemene studies is ontworpen om een goed afgeronde kritische denker te produceren met de mogelijkheid om verschillende onderwerpen te analyseren en te synthetiseren, effectief te functioneren in teams op de werkplek en zijn / haar acties te sturen op basis van inzicht in ethisch gedrag en persoonlijke verantwoordelijkheid. Het General Studies-programma is gebouwd rond een kern van algemene onderwijsdoelen en biedt een flexibel platform waarop studenten een uniek studieprogramma kunnen samenstellen dat is ontworpen om tegemoet te komen aan individuele behoeften, interesses en ervaringen.

De BS in algemene studies is een programma waarbij studenten om de acht weken een cursus van vier studiepunten volgen. Eerder verdiende overdrachtskredieten van geaccrediteerde instellingen kunnen worden gebruikt om verplichte en keuzevakken te volgen. Op basis van de overdrachtskredieten van de student, de algemene opleidingsvereisten en de selectie van vrije keuzevakken uit de momenteel goedgekeurde cursussen van Medaille College , stellen een student en zijn / haar adviseur een programmaschema op dat voldoet aan de programmavereisten, terwijl de student volledige tijd status.

Het is studenten toegestaan om tot 90 studiepunten over te dragen naar de BS in algemene studies.

124045_photo-1460518451285-97b6aa326961.jpgAlexis Brown / Unsplash

Wat kun je met deze graad doen?

Volgens een rapport van de Association of American Colleges & Universities zijn leiders uit het bedrijfsleven en non-profitorganisaties op zoek naar werknemers met de vaardigheden die zijn ontwikkeld door een graad in General Studies:
 • Kritisch denken
 • Complexe probleemoplossing
 • Schriftelijke en mondelinge communicatie
 • Toegepaste kennis in realistische instellingen

Programma formaat

Op de campus
 • Zeven weken durende cursussen.
 • Flex-programma - kies en kies uit een breed scala aan cursussen om uw leerervaring aan te passen!
 • Het online programma heeft geen geplande klassetijden - hoewel er wekelijkse vervaldatums zijn, kun je je cursussen voltooien volgens een schema dat het beste voor je werkt.
 • Voltooi je diploma in slechts twee en een half jaar, met een cursus tegelijk.
 • Herfst, lente en zomer beginnen.

Medaille past bij je leven

Bij Medaille College begrijpen we de uitdagingen van een werkende volwassene met hoge carrièreambities. Daarom zijn de programma's voor volwassenen en afgestudeerden van Medaille speciaal ontworpen om in uw toch al drukke agenda te passen. Met Medaille kun je je diploma halen en toch tijd hebben voor werk en gezin. Medaille College is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education.

 • Persoonlijke ondersteuning.
 • Gegarandeerde lessen.
 • Samenwerkende leeromgeving.
 • Financiële hulp en beurzen zijn beschikbaar.
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering und ... Lees meer

Medaille College is a private, nonsectarian four-year college with campuses in Buffalo, Rochester and online. Medaille focuses on your success as a student and as a future professional by offering undergraduate and graduate degree programs in hands-on, practitioner-based learning environments on campus and in the Western New York community. Lees Minder
buffel , Rochester + 1 Meer Minder