Bachelor of Science in Geosciences

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling Geologie biedt een B.Sc. opleiding Geowetenschappen. Het programma biedt onderwijs in fundamentele principes en toepassingen van geowetenschappen door theoretische, laboratorium- en veldervaring. Studenten verwerven een brede en veelzijdige kennis in de geowetenschappen, waardoor ze kwalificaties en vaardigheden krijgen die geschikt zijn voor werkgelegenheid in overheids- en particuliere sectoren die zich bezighouden met de terrein- en milieu-evaluatie, energie- en minerale hulpbronnen, grondwaterverkenning, technische geologie en onderzoeksloopbanen door middel van een hogere graad studies. Studenten zijn bezig met onderzoeksprojecten in hun laatste jaar en nemen deel aan een scala aan afdelingsonderzoeksactiviteiten. Studenten krijgen inleidende werkervaring aangeboden bij particuliere bedrijven en openbare nutsbedrijven en agentschappen via een stageprogramma.

133020_pexels-photo-838981.jpeg

Doelstellingen van het programma

  • Dien het nationale belang door afstuderende studenten die in staat zijn om te werken in de verschillende domeinen van de geowetenschappen.
  • Bereid studenten voor op innovatie en onderzoek door laboratorium- en veldtoepassingen en deelname aan onderzoeksprojecten, wetenschappelijke wedstrijden en conferenties.
  • Oefen de ethiek van het beroep en erken de impact van geowetenschappen op de samenleving en het milieu.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

  • Leg theoretische basisconcepten en praktische modellen van geosystemen uit.
  • Demonstreer bekwaamheid in het laboratorium en veldgerelateerde experimenten, analyses en interpretatie.
  • Los geowetenschappelijke problemen op die relevant zijn voor de industrie en de samenleving en ontwikkel competentie in onderzoek.
  • Herken teamwork en professionele communicatie via zowel mondelinge presentaties als schriftelijk.
  • Pas beroepsethiek en de impact op het milieu en klimaat toe.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder