Bachelor of Science in Human Capital Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De doelstelling van het Human Capital Management-programma

De studenten voorzien van de algemene basisprincipes van bedrijfskunde en in het bijzonder de ontwikkeling en het beheer van menselijke hulpbronnen, en de ontwikkeling van de professionele vaardigheden die nodig zijn om efficiënt en professioneel op dit gebied te werken.

Het curriculum omvat cursussen in talentmanagement, verandermanagement, training en ontwikkeling die gericht zijn op de ontwikkeling van menselijk kapitaal in de economie.

Programmabericht

Professionals voorbereiden met concepten en vaardigheden van internationale normen op het gebied van human capital management.

Kenmerken van het Human Capital-programma aan de Dar Al-Hekma-universiteit

Het Human Capital Management-programma is een van de programma's die volgens Vision 2030 de behoeften van het Koninkrijk ondersteunen. Het programma was bedoeld om studenten in staat te stellen de principes, principes en theorieën van human capital management te kennen en om de administratieve en technische methoden die op dit gebied worden gebruikt te kennen. Wat bijdraagt aan het opbouwen van hun capaciteit en ontwikkeling en het verwerven van professionele en professionele vaardigheden. . Het programma is ontwikkeld om het vermogen van de student om persoonlijke problemen en vaardigheden te analyseren en op te lossen waarmee ze oplossingen voor de uitdagingen van het bedrijfsleven kunnen vinden. Het programma bereikt zijn doelstellingen door concepten en theorieën in de wereld van het menselijk kapitaal te bestuderen en deze kritisch te analyseren. De leden van de faculteit zijn houders van hogere graden van prestigieuze lokale en internationale universiteiten en wetenschappelijke instellingen en genieten van praktische en ruime ervaring.

Carrièremogelijkheden of loopbaanperspectieven

Het werkveld in human capital management omvat verschillende sectoren, waaronder:

  • Directeur Human Resources.
  • Administrative Assistant in Human Resources
  • Directeur van het personeel
  • Directeur van training en ontwikkeling
  • Coördinator van opleidings- en ontwikkelingsprogramma's
  • Directeur Personeelsrelaties
  • Organisational Design Specialist
  • Recruitment Manager
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is de ... Lees meer

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is dedicated to endowing its pupils with the skills and knowledge they need to flourish and succeed in a rapidly changing world.?? Lees Minder