Bachelor of Science in Humanities

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma Geesteswetenschappen gaat ervan uit dat het primaire doel van onderwijs is om volledig mens te worden.

Transferstudenten kunnen het maximale aantal uren van andere instellingen overdragen.

Geesteswetenschappen studenten zijn voorbereid op een verscheidenheid van afgestudeerde programma's en voor banen die zowel redeneervaardigheden en mensenvaardigheden vereisen.

Het is Flatts taak, zoals hij het ziet, om te koppelen wat de Bijbel zegt over wie we zijn, wat we moeten denken en hoe we met de klassiekers moeten leven. "Met deze vragen omgaan zal enorm verrijkend zijn," zei hij. "Ik ben er om deze ervaring te begeleiden en samen te stellen voor onze studenten, om studenten kennis te laten maken met deze grote denkers en dan te zeggen: 'Ga nu en dialoog met hen.'"
Tyler Flatt, universitair docent geesteswetenschappen

Leerresultaten

 1. Studenten zullen in staat zijn om kennis van de Bijbel te demonstreren, de oorspronkelijke betekenis van de Bijbel te interpreteren en de Bijbel op hedendaagse situaties toe te passen.
 2. Studenten kunnen systematische en historische theologie integreren in een groter bijbels kader.
 3. Studenten kunnen schriftelijke communicatie van verschillende genres begrijpen, interpreteren, bespreken en analyseren.
 4. Studenten zullen in staat zijn om de geschiedenis van beschavingen en de krachten die de hedendaagse samenleving vormen te beschrijven.

Studieprogramma

Geesteswetenschappen studenten kunnen kiezen uit de Bachelor of Science in Humanities of de Bachelor of Science in Humanities met een nadruk op geschiedenis.

De Bachelor of Science in Humanities is bedoeld voor studenten die een uitgebreide opleiding in de geesteswetenschappen willen combineren met bijbelse en ministerie-gerelateerde cursussen. Het is bedoeld om studenten te helpen zich voor te bereiden op verschillende beroepen, waaronder kerkelijke en para-kerkelijke ministeries, of verdere afgestudeerde studies, door reflectieve betrokkenheid bij geschiedenis, literatuur en filosofie.

De Bachelor of Science in Humanities met een nadruk op geschiedenis is voor die studenten die geschiedenis op het secundaire niveau willen onderwijzen. Dit is een niet-gecertificeerde graad, waardoor studenten die dit programma voltooien, kunnen beginnen met werken op de meeste christelijke en particuliere scholen. Deze graad stelt een student ook in staat de benodigde instapklassen te behalen om een Masters of Teaching (MAT) van een andere universiteit te behalen. De meeste hogescholen of universiteiten die een MAT-programma hebben, hebben 30-50 uur geschiedenis nodig voordat ze deelnemen. Deze graad vormt de basis voor die toelating.

De Elementaire Opvoeding Minor wordt alleen aangeboden aan diegenen die zijn ingeschreven in Bachelor of Science in Humanities met een nadruk op geschiedenis. Met deze minor kunnen die studenten een solide basis leggen in het onderwijs: Inleiding tot onderwijs, ontwikkeling van kinderen en adolescenten, enz. Met dit programma kunnen studenten ook wat veldervaring opdoen op middelbare scholen om technieken voor klasmanagement te ontwikkelen en ze voor te bereiden op succes in de klas.

Toelatingsvoorwaarden

 1. Pastor / kerk aanbevelingsformulier
  Bij het invullen van onze online-aanvraag worden de aanbevelingsformulieren per e-mail verzonden naar degenen die u heeft aangegeven deze te moeten ontvangen.
  Gezinsleden mogen een aanbevelingsformulier niet invullen. Aanbevelingen moeten de aanvrager minimaal één jaar hebben gekend. Als om welke reden dan ook aanbevelingen niet de juiste hoeveelheid diversiteit weergeven, kan het Admissions Office om aanvullende aanbevelingen vragen.
 2. Spirituele Autobiografie
  Bij het invullen van de online applicatie vindt u een ruimte om uw spirituele autobiografie te typen. De spirituele autobiografie is een getypt essay - niet langer dan 500 woorden - waarin je bekering wordt gedocumenteerd, het evangelie beknopt wordt uiteengezet en je redenen worden aangegeven om voor Boyce College te kiezen.
 3. Officiële transcripten
  Transcriptie van alle onderwijsinstellingen is vereist. Officiële High School transcripties of General Equivalency Diploma (GED) testscores zijn noodzakelijk tenzij de aanvrager meer dan 24 college-uren post-high school college credit heeft (dubbele inschrijvingscursussen tellen niet mee voor deze 24 uur). Het is het beste voor aanvragers om te vragen dat transcripties rechtstreeks van hun school naar het Southern Seminary Admissions Office worden gestuurd. In geen enkel geval beschouwt het seminarie als officieel een transcript met de vermelding "Uitgegeven aan student."
 4. Aanvraagkosten
  Het niet-terugbetaalbare inschrijfgeld van $ 40 is verschuldigd aan het opnamekantoor voordat het inschrijvingspakket van de student kan worden verwerkt.
 5. ACT / SAT / CLT-scores
  Alle aanvragers (inclusief thuisgeschoolde studenten) moeten scores van de Scholastic Aptitude Test (SAT), American College Test (ACT) of de Classic Learning Test (CLT) indienen. De SAT-code voor Boyce College is 3858 en de ACT-code is 5522. Aanvragers die 24 jaar of ouder zijn of 15 uur (post-middelbare school) hebben doorlopen van (a) een regionaal erkend college of (b) een college met AABC-accreditatie , en minimaal een C-gemiddelde hebben gehandhaafd, zijn niet verplicht om deze gestandaardiseerde testscores in te dienen. (SAT-, ACT- en CLT-scores worden niet gebruikt als basis voor toelating tot Boyce College maar worden gebruikt om het vermogen van een student om op college-niveau te werken te evalueren.) Er kan worden afgezien van testscores voor kandidaten van 24 jaar of ouder.
 6. Woontoepassing
  Alle aanvragers (inclusief internet- en extensiecentrum-aanvragers) moeten hun behoefte aan campuswoningen bevestigen of ontkennen. Vanwege beperkingen op het gebied van huisvesting op de campus moeten we zo snel mogelijk op de hoogte zijn van de behoeften aan huisvesting. De volgende link brengt u naar onze woningapplicatie.
 7. Documenten van burgerschap
  Documentatie van immigratieclassificatie voor studenten die geen staatsburgers van de Verenigde Staten zijn.

Collegegeld en tarieven

* Dankzij de vrijgevigheid van de Southern Baptist Convention ontvangen studenten die lid zijn van de Southern Baptist Churches een forse korting op het collegegeld. Collegegeld bij Boyce is meer dan $ 20.000 minder per jaar dan het gemiddelde christelijke college. Voor studenten die zijn aangesloten bij SBC Churches, kost elke klas $ 1.257.

 • $ 419,00 per credit-uur voor Southern Baptist-studenten
 • $ 838,00 per credit-uur voor niet-Southern Baptist-studenten
 • $ 447,00 studenteninschrijving en studentenlevenskosten

Gemiddelde kosten per semester: $ 10.357

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture an ... Lees meer

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture and academic programs, will equip students for faithfulness in all of life. Lees Minder