Bachelor of Science in Industrial Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Industrial Engineering

MEF University Industrial Engineering B.Sc. Programma is ontworpen om de nieuwste onderwerpen in Industrial Engineering te behandelen. Onze studenten zijn bedoeld om te worden uitgerust met technisch superieure kennis en ervaring. Aangezien het programma gericht is op het produceren van wereldwijd concurrerende afgestudeerden, niet alleen voor de vraag van de productie- en de dienstensector, maar ook voor het starten en ontwikkelen van nieuwe bedrijven, zullen studenten goed op de hoogte zijn van de gerelateerde sectoren en het opzetten van nieuwe bedrijven; voor dit doel bevat het programma zowel verplichte als keuzevakken, niet alleen op het gebied van besluitvorming, ondernemerschap en industriële toepassingen, maar ook in het bedrijfsleven. In ons programma krijgen nieuwe onderwerpen die verband houden met de dienstensector meer nadruk dan de klassieke onderwerpen die verband houden met de productiesector. In deze context krijgen studenten diepgaande kennis op het gebied van productie- en servicemanagement, financiën, supply chain management en beslissingsondersteunende systemen vanaf het tweede jaar op bachelorniveau door middel van verschillende keuzevakken. Parallel aan de algemene trend van toenemende populariteit, worden keuzevakken aangeboden op gebieden zoals Lean Manufacturing en Service Systems, optimalisatiemodellen in Finance, Supply Chain Modeling en Data Mining.

Het programma is opgesteld om te voldoen aan de criteria van ABET (Accreditatiecommissie voor Engineering en Technologie) en ENAEE (European Network for Accreditation of Engineering Education).

Vacatures

Van een aanzienlijk deel van de afgestudeerden van het programma wordt verwacht dat ze werkzaam zijn in de sectoren financiële dienstverlening, retaildiensten, logistiek en transport, gezondheidszorg, toerisme, intellectuele diensten (advies, onderzoek

Programma educatieve doelstellingen van Industrial Engineering

Het doel van de B.Sc. in Industrial Engineering programma aan de MEF University is het produceren van afgestudeerden uitgerust met kennis van kerntechnologie en vaardigheden, met name in productie en operationele planning en ontwerp, kwantitatieve analyse, simulatie en optimalisatie, en geïntegreerd systeemontwerp, die dus een toegevoegde waarde produceren op de wereldmarkt terwijl ze op ethisch en sociaal verantwoorde wijze handelen en professionele en intellectuele groei laten zien.

Studentenuitkomsten

De studenten van het Departement Industrieel Ontwerpen van de MEF University van MEF University zullen de onderstaande kennis, vaardigheden en gedrag verkrijgen tegen de tijd dat ze afstuderen.

Basisuitkomsten en Faculteit Ingenieurswetenschappen Specifieke resultaten

 • Een vaardigheid om kennis van wiskunde, wetenschappen en techniek toe te passen
 • Een vermogen om experimenten te ontwerpen en uit te voeren, en om gegevens te analyseren en te interpreteren
 • Een mogelijkheid om een ​​systeem, component of proces te ontwerpen om aan de gewenste behoeften te voldoen binnen realistische beperkingen zoals economisch, ecologisch, sociaal, politiek, ethisch, gezondheid en veiligheid, produceerbaarheid en duurzaamheid
 • Een vermogen om te functioneren op multidisciplinaire teams
 • Een bekwaamheid om technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen
 • Een goed begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid
 • Een vermogen om effectief te communiceren
 • De brede opleiding die nodig is om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen
 • Een erkenning van de behoefte aan en het vermogen om levenslang te leren
 • Een kennis van hedendaagse kwesties
 • Een vaardigheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineeringtools te gebruiken die nodig zijn voor de engineeringpraktijk

Industrial Engineering Specifieke resultaten

 • Breedte in industriële engineering, analyse en ontwerp met 17 verplichte vakken in industriële engineering en diepte op een of meer gebieden met 4 industriële ingenieur keuzevakken.
 • De mogelijkheid om geïntegreerde systemen te ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en verbeteren, waaronder mensen, materialen, informatie, apparatuur en energie.
 • Grondige kennis van geschikte analytische, experimentele en computationele methoden voor systeemintegratie.

Cursusplan en basisvoorwaarden

Undergraduate Course List113183_Skjermbilde2019-04-02kl.21.56.40.png113186_Skjermbilde2019-04-02kl.21.56.51.png113185_Skjermbilde2019-04-02kl.21.57.00.png113184_Skjermbilde2019-04-02kl.21.57.11.png

Stage

Alle studenten industriële engineering moeten als stagiair werken om de professionele werkomgevingen te begrijpen, de kennis die op school is opgedaan te oefenen en toegang te krijgen tot dergelijke omgevingen. Een totaal van 8 weken lange zomerpraktijk zal gelijk verdeeld zijn; de eerste periode van 4 weken zal naar verwachting worden afgerond aan het einde van het tweede (tweede) jaar, de tweede periode van 4 weken zal naar verwachting worden voltooid aan het einde van het junior (3e) jaar.

Hoe aanvragen?

Toepassing Criteria:

 • Aanvragers moeten afgestudeerden van de middelbare school zijn die gelijkwaardig zijn aan Turkse middelbare scholen, of in het laatste jaar van een dergelijke middelbare school. Kandidaten die hun middelbare schooldiploma nog niet hebben ontvangen, mogen alleen een voorwaardelijke toelating krijgen.
 • Aankomende studenten kunnen een acceptabel middelbaar diploma (die in het laatste jaar van de middelbare school, met hun cijfer), een internationaal diploma (zoals IB, Abitur enz.), Een nationale toelatingsexamen / universitaire toelatingsexamen score of een internationale toelatingsexamen aanvragen. toelatingsexamen score van de universiteit (zoals SAT, GCE, ACT). De volledige lijst van aanvaardbare diploma's / examens en hun minimumscores zijn beschikbaar op de website van de universiteit.

Online app:

Aanvragers moeten het online aanvraagformulier invullen. Aanvragers moeten de volgende documenten bijvoegen:

 • Kopie van de identiteitspagina van hun paspoort
 • Paspoortstijl (portret) -foto
 • Middelbaar schooldiploma (indien beschikbaar)
 • High school transcript
 • Elk erkend resultaat van de uitkomst / universiteitsexamen van de middelbare school, indien beschikbaar
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid, indien beschikbaar
 • Motivatie

Kennis van het Engels:

MEF University is een Engelse middelgrote universiteit. Alle programma's met uitzondering van de wet zijn 100% in het Engels. Het Law-programma is 30% in het Engels.

Studenten moeten hun Engelse taalvaardigheid aantonen voordat ze beginnen aan academische programma's. Het vereiste niveau van Engelse taalvaardigheid is gelijk aan TOEFL iBT 80. Alleen internationaal of nationaal erkende examens worden geaccepteerd als bewijs van bekwaamheid. De erkende examens en hun gelijkwaardigheid zijn de volgende:

 • TOEFL iBT: 80
 • PTE Academic: 67, CAE: C, CPE: C
 • UDS, KPDS, YDS (Turkse overheidsonderzoeken): 65

Aanvragers, die op het moment van aanmelding of universiteitsinschrijving geen aanvaardbaar bewijs van Engelse taalkennis hebben, zitten aan de MEF University English Language Placement and Proficiency Examination. Studenten die niet slagen voor het bekwaamheidsexamen moeten studeren in het voorbereidende programma van de Engelse taal van de MEF University totdat ze aan het vereiste niveau voldoen.

Kandidaten voor het Law-programma die geen native Turkish-sprekers zijn of afgestudeerden van het Turks middelbaar middelbaar onderwijs zijn verplicht om het bewijs van de Turkse taalvaardigheid te leveren (TÖMER C).

Acceptatiebeslissingen:

 • De acceptatiebeslissingen worden gegeven aan de aanvragers die voldoen aan de aanvraagcriteria op basis van de relatieve waarde van aanvragen. Aanvragers worden geïnformeerd over hun acceptatiebeslissing en een studiebeursaanbieding en gevraagd om hun intentie om zich in te schrijven te bevestigen met een aanbetaling van USD 250 op de bankrekening van de universiteit. De aanbetaling wordt meegerekend voor het collegegeld van het eerste semester, maar kan niet worden terugbetaald in geval van niet-inschrijving. Na betaling van de aanbetaling, wordt een officiële acceptatiebrief afgegeven. Geaccepteerde studenten zijn zelf verantwoordelijk voor hun studentenvisumaanvragen.

Universitaire inschrijving:

Geaccepteerde studenten zullen hun universitaire inschrijving maken op de data die de universiteit op haar website heeft aangekondigd. De volgende documenten zijn vereist voor universitaire inschrijving:

 • Origineel diploma van de middelbare school en de notariële Turkse vertaling als deze niet in het Turks of het Engels is uitgegeven
 • High School Diploma Equivalentiecertificaat van het Turkse ministerie van Onderwijs (of Educational Attaché van het Turkse consulaat)
 • Origineel van transcript van de middelbare school
 • Originele scorekaart van testscores (uitgang van de middelbare school / universiteit) gebruikt om de toepassing te ondersteunen, indien aanwezig
 • Fotokopieën van de paspoortgegevenspagina van de aanvrager en de pagina met het studentenvisum. Het studentenvisum is verplicht voor alle internationale studenten. Het kan worden verkregen bij een Turks consulaat in het land van de aanvrager door de acceptatiebrief te presenteren.
 • Fotokopie van de eerste zeven pagina's van de verblijfsvergunning (verkregen van het bureau van buitenlandse residentie)
 • 4 pasfoto's (4,5 x 6 cm) (genomen in de laatste 6 maanden, waarbij de persoon duidelijk is geïdentificeerd)
 • Ontvangst van collegegeldbetaling
 • Originele scorekaart met een erkend taalvaardigheidsexamen (indien beschikbaar)

Kandidaten die het inschrijvingsproces niet binnen de aangekondigde data afleggen of om de vereiste documenten te verstrekken, verliezen hun recht om te studeren aan de MEF University .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

MEF University, which admitted its first students in the academic year 2014-2015, aims to become a university that keeps entrepreneurship, innovative thinking and creativity in the foreground and has ... Lees meer

MEF University, which admitted its first students in the academic year 2014-2015, aims to become a university that keeps entrepreneurship, innovative thinking and creativity in the foreground and has the ability to create global and local value-added with its distinctive educational model. Lees Minder