Bachelor of Science in Informatiebeveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De BS in Information Security-opleiding is bedoeld om expertise te ontwikkelen op het gebied van informatie en netwerkbeveiliging. Het hoofddoel van het programma is om de managementvaardigheden en technische kennis te verschaffen die nodig zijn om de informatiebeveiligingsactiviteiten van een organisatie te plannen, te verwerven, te exploiteren, te beheren en te evalueren. Van studenten die aan dit programma zijn ingeschreven, wordt verwacht dat ze een studieplan volgen om professionele competentie en brede kennis op het gebied van informatie en netwerkbeveiliging te waarborgen. De nadruk van dit programma ligt op het toepassen van bewezen en innovatieve praktijken voor het bouwen van industriestandaard veilige systemen, applicaties en netwerken. Het programma zal een grote bijdrage leveren aan het voldoen aan de groeiende behoefte aan informatietechnologiespecialisten met IT-competentie in brede zin, samen met relevante expertise op het gebied van informatie en netwerkbeveiliging.

cyber security, online, computer

Doelstellingen van het programma

 • Alumni zullen in VAE-organisaties van elke omvang dienen en hun kennis van informatie en netwerkbeveiliging, principes, theorieën en toepassingen gebruiken in hun functie.
 • Alumni zullen zich bezighouden met het ontwerpen, analyseren, controleren, testen, implementeren en verwerven van informatie- en netwerkbeveiligingsoplossingen voor hun organisaties.
 • Alumni zullen de VAE-samenleving dienen door op de hoogte te zijn van de methodologieën, technieken, tools en vaardigheden die nodig zijn voor deelname, competitie en ontwikkeling van sterke en kosteneffectieve informatie- en netwerkbeveiligingsoplossingen en -producten.
 • Alumni zullen zich houden aan de hoogste ethische normen die relevant zijn voor het beroep van informatie- en netwerkbeveiliging.
 • Alumni kunnen voldoen aan de marktverwachtingen van de VAE met een reeks professionele vaardigheden, waaronder informatie en netwerkbeveiliging, nieuwe technologieën en tools, communicatieve vaardigheden en teamwork.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

 • Analyseer een complex computerprobleem en pas de principes van computing en andere relevante disciplines toe om oplossingen te vinden.
 • Ontwerp, implementeer en evalueer een computergebaseerde oplossing om te voldoen aan een bepaald aantal computervereisten in het kader van de discipline van het programma.
 • Communiceer effectief in verschillende professionele contexten.
 • Herken professionele verantwoordelijkheden en maak geïnformeerde beoordelingen in computerpraktijken op basis van wettelijke en ethische principes.
 • Functioneer effectief als lid of leider van een team dat zich bezighoudt met activiteiten die aansluiten bij de discipline van het programma.
 • Pas beveiligingsprincipes en -praktijken toe om activiteiten te onderhouden in de aanwezigheid van risico's en bedreigingen.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder