Bachelor of Science in Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Begin uw managementcarrière op een solide basis van principes voor bedrijfsbeheer. Dominican College online Bachelor of Science in Business Management graad van het Dominican College biedt je de nodige hulpmiddelen voor een succesvolle carrière als zakelijk leider.

Afgestudeerden komen uit het programma met waardevolle vaardigheden, waaronder:

  • Bedrijfsanalyse en probleemoplossing
  • Schriftelijke en mondelinge communicatie
  • Geavanceerd gebruik van moderne technologie voor rapportage en operaties
  • Wereldwijd zakelijk inzicht
  • Leiderschap en management van diverse teamleden

Dominican College Bachelor of Science in Management van het Dominican College zal leiden tot nieuwe ideeën en bedrijfsconcepten die u zullen helpen uw carrière vooruit te helpen. U zult in staat zijn om te analyseren waar een bedrijf is en waar het zou kunnen gaan via effectieve management- en organisatorische activiteiten en u zult in staat zijn om te communiceren met alle niveaus van belanghebbenden van de organisatie om de efficiëntie en output te maximaliseren.

Het curriculum richt zich op de huidige theorieën en toepassingen voor bedrijfsbeheer en helpt u een bedrijfsleider te worden die zich gemakkelijk kan aanpassen aan de eisen van een veranderende werkomgeving in de 21e eeuw. De analyse van kernbedrijfsconcepten helpt managers op te leiden die goed thuis zijn in verschillende bedrijfspraktijken.

Een minimum van 60 semesteruren in vrije kunsten is vereist voor een Bachelor of Science-graad aan het Dominican College .

Vacatures

Sleutelindustrieën zijn op zoek naar gekwalificeerde, ervaren en goed opgeleide professionals om leiderschaps- en managementfuncties op zich te nemen. Het Bureau of Labor Statistics meldt een sterke arbeidsmarkt voor professionals op managementniveau in verkoop, reclame en marketing, evenals administratieve diensten.

Dominican College managementprogramma van het Dominican College ontwikkelt uw technische, menselijke relaties, conceptuele en administratieve vaardigheden en biedt u tegelijkertijd de voordelen van ons brede liberale kunstonderwijs. Naast de major Management, kunt u een of meer van de vijf specialisatiegebieden selecteren, zodat u uw managementdoelen kunt richten op specifieke expertisegebieden.127038_SEP_19501605_May162019-L.jpg

concentraties

Specialisatie financieel management

Als u de specialisatie Financieel Management selecteert, krijgt u een grondig inzicht in verschillende bronnen van contant geld, het gebruik van contant geld en dividendbeleid en ontwikkelt u een scherp bewustzijn van de rol van financiële intermediairs bij de financiering van zakelijke ondernemingen. Je zult goed thuis zijn in de besluitvormingsprocessen van bedrijven rond activa- en schuldbeheer; investeringen in werkkapitaal en kapitaalgoederen; budgettering; en het investeringsproces, en je studeert af als een gekwalificeerde expert in financieel management in zowel binnenlandse als internationale omgevingen.

Internationale managementspecialisatie

De rol van multinationale ondernemingen in het tijdperk van globalisering is belangrijker dan ooit, evenals de rol van managers. Dominican College International Management-specialisatie van het Dominican College biedt u functionele kennis, vaardigheden en inzichten op het gebied van internationale marketing, financiën, economie en management, en bereidt u voor op succes in het bestuur van elke multinationale onderneming.

Specialisatie marketingmanagement

Met de rijkdom aan informatie die vandaag beschikbaar is binnen handbereik van de consument, zijn zichtbare en innovatieve marketingstrategieën belangrijker voor bedrijven dan ooit. Door de specialisatie Marketing Management te kiezen, beschikt u over expertise in de effectieve marketing van producten en diensten. Door deze cursus zul je grondig vertrouwd raken met de beste manieren om marktpenetratie te maximaliseren, terwijl je leert over het maken, prijzen, promoten en distribueren van producten of diensten; casestudies onderzoeken om verschillende actieve technieken te begrijpen en te evalueren; en de analytische vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om marketingproblemen en kansen te identificeren, en logica en vindingrijkheid toepassen om oplossingen te creëren.

Sportmanagement

De sportmanagementspecialisatie is bedoeld voor studenten die getraind willen worden in de basisprincipes van bedrijfskunde, maar door de lens van sport. Het programma is bedoeld als algemene managementapplicatie met alle overdraagbare vaardigheden, maar met voorbeelden en applicaties uit de sportwereld. De specialisatie helpt studenten zich voor te bereiden op een loopbaan in teamorganisaties, atletische stichtingen, media, professionele diensten (zoals evenementenplanning) en facility management.

IACBE-accreditatie

Dominican College heeft gespecialiseerde accreditatie voor zijn bedrijfsprogramma's ontvangen via de International Accreditation Council for Business Education (IACBE), gevestigd aan 11374 Strang Line Road in Lenexa, Kansas, VS. De bedrijfsprogramma's in de volgende graden zijn geaccrediteerd door de IACBE:

  • Master of Business Administration met concentraties in Accounting, Healthcare Management en Management.
  • Bachelor of Science graad met majors in Accounting, Computer Informatie Systemen en Management (specialisaties in Financieel Management, Internationaal Management en Marketing Management).

Toelatingsvoorwaarden voor eerstejaars studenten

Afschriften

Vraag je schooladviseur om transcripties rechtstreeks naar het toelatingsbureau door te sturen

ACT / SAT

Als Engels niet de eerste taal van de aanvrager is, is een minimale TOEFL-score van 80 op de internettest (IBT) of 550 op de traditionele papieren test of 213 op de computertest vereist voor toelating .

Dien de resultaten van een van de volgende onderzoeken in bij het Bureau van toelatingen:

  1. Scholastic Aptitude Test (SAT) van de College Entrance Examination Board. De CEEB-code voor Dominican College is 2190.
  2. De American College Testing (ACT) beoordelingstest. De ACT-code voor Dominican College is 2730.

Persoonlijk interview

Een ontmoeting met een toelatingsconsulent is niet altijd vereist, maar is altijd wenselijk. Sommige aanvragers kunnen gevraagd worden om een lid van het Admissions-personeel te ontmoeten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Fo ... Lees meer

The aim of Dominican College is to promote educational excellence, leadership, and service in an environment characterized by respect for the individual and concern for the community and its needs. Founded by the Dominican Sisters of Blauvelt, the College is an independent institution of higher learning, Catholic in origin and heritage. In the Dominican tradition, it fosters the active, shared pursuit of truth and embodies an ideal of education rooted in the values of reflective understanding and compassionate involvement. Lees Minder