Bachelor of Science in Marketing - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

Het begrijpen van de dynamische markt en de behoeften van consumenten is van cruciaal belang voor zakelijk succes in de 21e eeuw. De 120-credit BS in Marketing bereidt studenten voor op professionele loopbanen in een breed scala van marketingfuncties binnen bedrijven en non-profit organisaties. Marketing omvat de studie van nieuwe productontwikkeling, marketingonderzoek, analyse van distributiesystemen, bepaling van prijsbeleid, promotie van producten en ideeën, zakelijke relaties en voorspellingen van consumentengedrag.

Als een marketing major ontwikkel je de creatieve, analytische en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om te slagen in het veld. Je ontwikkelt ook competenties op het gebied van product- en servicepromotie, distributie, kopersgedrag en marktonderzoek. Marketingcursussen zijn gericht op het integreren van theorie en praktische toepassingen door het gebruik van cases, computersimulaties en hands-on veldprojecten.

Pas afgestudeerden volgen marketingcarrières bij bedrijven als Sony Music, Gray Advertising en Saatchi

Ondernemerschap @ LIU

Ondernemersdenkers creëren waarde in de samenleving door innovatie te gebruiken in omstandigheden van onzekerheid. Het vermogen om ondernemend te denken is van cruciaal belang voor alle studenten, ongeacht hun major of hun carrièreplannen. Het ondernemerschapsprogramma van LIU Brooklyn is ontworpen om studenten te stimuleren om ondernemend te denken terwijl ze leren hoe ze hun visie efficiënt en effectief kunnen uitvoeren.
Het ondernemingsproces vereist dat studenten moeilijke vragen stellen over de aard van hun onderneming met behulp van vaardigheden die in de kern van het bedrijf zijn ontwikkeld. Wat zijn de voordelen van het product of de dienst en hoe onderscheidt het zich van de concurrentie? Wat is de doelmarkt en hoe zal deze worden gepenetreerd? Hoe wordt het product of de dienst geproduceerd? Welk personeel is vereist en hoe zullen deze worden beheerd? Wat zijn de risico's van de onderneming en wat kan worden gedaan om ze te verminderen? Wat zijn de financiële implicaties van het plan? Welke middelen, inclusief financiering, zijn vereist?
De beste manier om het ondernemingsproces te begrijpen, is een praktijkgerichte, ervaringsgerichte aanpak te volgen. In deze major werken studenten intensief samen met het bedrijfsleven, zowel binnen als buiten het klaslokaal, en produceren ze een plan dat zowel verdedigbaar is voor potentiële investeerders als uitvoerbaar in de echte wereld.
Er zijn drie manieren om ondernemerschap bij LIU Brooklyn te bestuderen. Op het niveau van niet-afgestudeerden is er een major en een minor beschikbaar.

Studentenverenigingen, organisaties

De School of Business, Public Administration en Information Sciences heeft een aantal studentenverenigingen, -organisaties en -clubs waar studenten aan mee kunnen doen. Deze groepen bieden studenten de mogelijkheid om te ontmoeten en te netwerken met andere studenten, docenten en professionals die dezelfde interesses delen. Ze bevorderen persoonlijke en professionele groei en leiderschapskansen buiten het klaslokaal en vormen een prachtige aanvulling op je cv. Deze webpagina biedt een breed overzicht van elke groep. We sporen studenten aan om betrokken te raken bij de groep die betrekking heeft op hun carrièrepad. Studenten die nog een major moeten kiezen, kunnen ook betrokken raken bij deze studentenverenigingen, organisaties of clubs om verschillende loopbaantrajecten in de School of Business, Public Administration en Information Sciences te verkennen.

Laatst bijgewerkt op nov 2018

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder