Bachelor of Science in Marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wil je met marketing werken? Ons populaire marketingprogramma is volledig in het Engels en heeft een internationale instroom. Je gaat studeren in een groep studenten van over de hele wereld en het programma bereidt je voor op een spannende carrière.

Marketing houdt veel verschillende dingen in. Velen denken aan reclame, maar marketing is zoveel meer dan dat. Bij het marketingprogramma werken we met het identificeren en ontmoeten van de markt. Het gaat om het begrijpen van de behoeften van de klant en het creëren, communiceren en leveren van waarde voor de klant. Als marketeer is het uw taak om aan de behoeften van de klant te voldoen en oplossingen aan de klant te verkopen, om ervoor te zorgen dat het bedrijf geld verdient en nieuwe producten, diensten en ervaringen kan ontwikkelen. De semesters van het Marketing-programma zijn gebaseerd op verschillende perspectieven en bevatten verschillende onderwerpen om een goed afgerond inzicht te geven. Tijdens het eerste semester beginnen we met de basis; het tweede semester neemt het perspectief van de klant over; het derde semester neemt het perspectief van het bedrijf over. Het vierde semester is gepland zodat je als uitwisselingsstudent naar een van onze vele partneruniversiteiten kunt gaan, wat je waardevolle internationale ervaring zou geven. In het vijfde en zesde semester richten we ons op het ontmoeten van de markt.

Het marketingprogramma wordt gekenmerkt door een hoog tempo en een mix van theoretische en praktische kennis. Houd er rekening mee dat het programma volledig in het Engels wordt gegeven.

Toelatingseisen

Algemene toelatingseisen Civics A, Engels B, Wiskunde C. Of: Civics 1b / 1a1 1a2, Mathematics 3b / 3c. Algemene geschiktheid (met uitzondering van Zweedse A / B).

selecties

Grade 70% en Zweedse Scholastic Aptitude Test 30%

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Het programma bereidt je voor op werken in zowel kleine als grote bedrijven. Onze vorige studenten werken in verschillende bedrijven als marketeers, marketingassistenten, projectmanagers of informatie / marketingmanagers. Maar u vindt ze ook in verschillende PR- en reclamebureaus over de hele wereld.

Mate

Bachelor of Science met specialisatie in marketing (hoofdvak van studie: Bedrijfskunde)

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder