Bachelor of Science in Materiële Fysica en Nanotechnologieën

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het materiaalfysica- en nanotechnologieprogramma is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in en aanleg hebben voor zowel technologische wetenschappen als natuurkunde. Dit is een uniek bi-directioneel niet-gegradueerd studieprogramma in het Engels. Het programma biedt studenten een fundamentele kennis van de fysica, een begrip van technologieën, technologisch ontwerp, samen met probleemoplossende vaardigheden, en is bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van studenten die op zoek zijn naar innovatieve carrières in de huidige technologische tijd.

Carrière

Competenties van de student
- Is in staat om de belangrijkste fysische en chemische verschijnselen, hun concepten, fundamentals van engineering, elektrotechniek en elektronica, evenals theoretische mechanica, numerieke methoden, wiskundige concepten en principes toe te passen, te kennen en te begrijpen, problemen van toepassing van wiskundige methoden te begrijpen.
- Heeft de belangrijkste moderne methoden van fysische en chemische analyse geleerd die worden toegepast in materiaalwetenschap en nanotechnologieën.
- Is competent om moderne micro- en nanotechnologieën en instrumenten, functionele (optische, elektrische, magnetische) gebruikte materialen, micro- en nanostructuren en hun ontwikkeling, productie, toepassing en kwaliteitsbeoordeling / of biomaterialen, hun technologieën, menselijke fysiologische systemen, biomedische en ultrasone systemen, apparaten en hun ontwikkeling, productie, toepassing en kwaliteitsbeoordeling (respectievelijk volgens de gekozen specialiteit).
Is competent om technologieën van moderne technische materialen en hun fysische principes, micro- en nanotechnologieën toe te passen, voor zoeken en ontwikkelen van nieuwe materialen en structuren volgens de vastgestelde vereisten, heeft werkervaring met apparatuur voor technologische en materiaalanalyse.
- Is competent om informatie, resultaten van zijn / haar activiteiten, professionele innovaties kritisch te beoordelen, deel te nemen aan de discussie en zijn / haar activiteiten te verbeteren, kennis van en inzicht in studies en gekozen activiteiten over te dragen aan specialisten en niet-specialisten.

De vaardigheden van de student
- In staat om theoretische en toegepaste kennis te combineren bij het oplossen van technologische problemen, voorspellen, selecteren of ontwikkelen van materialen met optimale eigenschappen voor verschillende technische doeleinden, selecteren en aanpassen van geschikte technologische methoden voor modellering, de analyse bij het oplossen van technische problemen.
- In staat om analytische, wiskundige en andere methoden toe te passen voor het modelleren en voorspellen van materiaaleigenschappen.
- In staat om materiaalanalysemethoden te leren, vereiste apparatuur voor technologische en materiaalanalyse te selecteren, te werken met moderne apparatuur voor technologische en materiële analyse, analyseresultaten te analyseren en te interpreteren, standaard onderzoeksmethoden toe te passen.
- In staat om informatietechnologieën en basissoftware te gebruiken, numerieke computermethoden toe te passen en te gebruiken voor het oplossen van specifieke problemen van materiaalwetenschap en nanotechnologieën.

- In staat om in een interdisciplinair team te werken, nieuwe ideeën te genereren, een dieper inzicht te verwerven in verstrekte argumenten, in staat om professionele activiteiten te organiseren, tijd en middelen te plannen, projectmanagement en zakelijke aspecten kent.

Je mag worden

  • Technologie en productie-ingenieur
  • Fysieke wetenschap en engineering specialist
  • Chemisch ingenieur
  • Natuurkundige en astronoom
  • Specialist in de chemie en andere fysische wetenschappen
  • Ontwikkelaar van applicaties

Toelatingseisen

Vaardigheid in het Engels

IELTS ≥5,5, TOEFL ≥75, CEFR ≥B1 of gelijkwaardig

verkiesbaarheid CGPA Middelbaar school certificaat

Maximaal 3 jaar na het afstuderen van de middelbare school komt in aanmerking.

Vaak kun je een geschikt transcript van je school krijgen. Als dit niet het geval is, hebt u officiële vertalingen nodig, samen met geverifieerde exemplaren van het origineel.

De kwalificatiedocumenten voor toegang worden aanvaard in de volgende talen: Engels / Russisch.

De documenten moeten worden gelegaliseerd (Apostille) door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van het land waar de documenten zijn uitgegeven. Deze vereiste is niet van toepassing op documenten die zijn uitgegeven in de EU en Wit-Rusland, Oekraïne.

Minimumgemiddelde cijfer (CGPA)

Voor meer informatie over dit programma, bezoek hun webpagina hier .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Kaunas University of Technology - KTU - is one the largest technological universities in the Baltics. Known for its linkages with business, leadership in scientific research, flexible interdisciplinar ... Lees meer

Kaunas University of Technology - KTU - is one the largest technological universities in the Baltics. Known for its linkages with business, leadership in scientific research, flexible interdisciplinary study programmes and unforgettable study experience, KTU is fast forwarding to becoming an internationally acknowledged institution of higher education. Lees Minder