Bachelor of Science in Mechanical Engineering

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over

Werktuigbouwkunde is een brede technische discipline. Het integreert kennis van de natuurwetenschappen en wiskunde voor het ontwerp, de constructie en de fabricage, testen, analyse, gebruik en werking van een apparaat, structuur, een machine, een proces of een systeem ten dienste van de mensheid. De ontwikkeling ervan loopt parallel met de groei van de industrie. De moderne maatschappij heeft mechanische ingenieurs nodig die een brede en diepgaande opleiding hebben genoten in de grondbeginselen van engineering en aanverwante wetenschappen en die veelzijdigheid hebben ontwikkeld in het analyseren en oplossen van complexe problemen. De werktuigbouwkundige moet niet alleen beschikken over een hoog niveau van professionele expertise, maar ook een waardering hebben voor de impact van technische oplossingen in een maatschappelijke context, inclusief ethische en economische overwegingen.

Mechanische ingenieurs zijn probleemoplossers die wetenschappelijk geïnformeerd en wiskundig ingesteld zijn. Het werktuigbouwkundig curriculum bereidt studenten voor op een effectieve aanpak van een breed scala aan technische problemen in plaats van met smalle specialismen. Afgestudeerden vinden werk in een breed scala van industrieën, overheidsinstellingen en onderwijsinstellingen waar ze zich bezighouden met vele functies:

 • Het gebruik en de economische omzetting van energie uit natuurlijke bronnen in nuttige energie voor vermogen, licht, verwarming, koeling en transport;
 • Het ontwerpen en produceren van machines om de last van het menselijke werk te verlichten;
 • Het plannen en ontwikkelen van systemen voor het gebruik van energiemachines en -bronnen;
 • Het verwerken van materialen tot producten die nuttig zijn voor de mensheid; en
 • Het opleiden en trainen van specialisten die zich bezighouden met mechanische systemen.

leerplan

Het curriculum bestaat uit een oordeelkundige combinatie van grondbeginselen, waaronder wiskunde en wetenschappen, en praktische laboratoriumervaring die toegang biedt tot moderne technische hulpmiddelen. Mechatronica, een studie van de onderlinge afhankelijkheid tussen werktuigbouwkunde en elektrotechniek / elektronica, is een belangrijk onderdeel van het werktuigbouwkundig curriculum. Afgestudeerden kunnen machinebouwproblemen kritisch analyseren en praktische oplossingen uitvoeren. Naast de mogelijkheid om zelfstandig te functioneren, wordt verwacht dat afgestudeerden kunnen functioneren met effectieve schriftelijke en mondelinge communicatie binnen multidisciplinaire teams en bereid zijn om verschillende kwesties aan te pakken, zoals milieu-, sociale en economische overwegingen vanwege een gedegen opleiding in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, ethiek, veiligheid en professionaliteit.

Hoewel het undergraduate-curriculum voldoende breed is om afgestudeerden in staat te stellen te kiezen uit een breed scala aan werkgelegenheidskansen, bevat het voldoende diepgang om studenten voor te bereiden om naar de graduate school te gaan om een ​​hogere opleiding te volgen. Naarmate de moderne wetenschap en techniek complexer worden, wordt de wenselijkheid van voorbereiding op graduaatniveau erkend door de meeste geavanceerde industrieën en overheidsinstanties.

Studenten kunnen tegelijkertijd BS-graden behalen in zowel lucht- en ruimtevaarttechniek als werktuigbouw door aanvullende cursussen te volgen. Informatie over deze 155 credit-uur, de vier-en-een-half-jaar optie is te zien aan het einde van dit hoofdstuk.

Studenten die een carrière in de geneeskunde, tandheelkunde of aanverwante gebieden plannen, maar een mechanisch ingenieursdiploma willen voordat ze naar de juiste professionele school gaan, kunnen acht uur vervangen (uit een combinatie van biologie en organische chemie) voor de vereiste zes uur technische keuzevakken. Deze selectie helpt de student te voldoen aan de toelatingseisen voor de professionele scholen in de gezondheidswetenschappen.

Studentenuitkomsten

Na het afstuderen, zullen alle Bachelor of Science studenten in Mechanical Engineering beschikken over:

 • Vermogen om kennis van wiskunde, wetenschap en techniek toe te passen.
 • Mogelijkheid om experimenten te ontwerpen en uit te voeren, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • De mogelijkheid om een ​​systeem, component of proces te ontwerpen om aan de gewenste behoeften te voldoen binnen realistische beperkingen zoals economische, ecologische, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, produceerbaarheid en duurzaamheid.
 • Vermogen om te werken op multidisciplinaire teams.
 • Vermogen om technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen.
 • Inzicht in professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • Vermogen om effectief te communiceren.
 • De brede opleiding die nodig is om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen.
 • Erkenning van de noodzaak en het vermogen om deel te nemen aan levenslang leren.
 • Kennis van hedendaagse kwesties.
 • De mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineeringtools te gebruiken die nodig zijn voor de engineeringpraktijk.

Leerresultaten

Het primaire leerdoel van het BSME-programma is het implementeren van state-of-the-art instructiemateriaal, -methoden en -technologieën om technici voor te bereiden die zeer bekwaam zijn in hun vakgebied en klaar zijn om bij te dragen aan het welzijn van de samenleving. door de competente praktijk van het ingenieursberoep, leidend tot economische ontwikkeling en innovatieve technologische vooruitgang.

De afgestudeerden van het BSME-programma zijn goed voorbereid om deel te nemen aan het lange levenslange streven naar succesvolle technische loopbanen door zich snel aan te passen aan de veranderende eisen van het personeel in een dynamische mondiale omgeving, door hun professionele vaardigheden of vaardigheden continu te verbeteren en door effectief bij te dragen in multidisciplinaire teams om de bestaande of verwachte industriële, economische en maatschappelijke behoeften te verbeteren.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

WVU is a family of distinctive campuses united by a single mission. From the groundbreaking research of our flagship in Morgantown to the liberal arts hub of WVU Potomac State in Keyser to the technol ... Lees meer

WVU is a family of distinctive campuses united by a single mission. From the groundbreaking research of our flagship in Morgantown to the liberal arts hub of WVU Potomac State in Keyser to the technology-intensive programs at WVU Tech in Beckley — we are leveraging our talents and resources to create a better future for West Virginia and the World. Lees Minder