Bachelor of Science in Mechatronics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Mechatronica, als onderliggende industriële technologie, is cruciaal voor de verdere ontwikkeling van productie, transport, medische, aerospace en andere sectoren. Dit multidisciplinaire programma biedt een systematische combinatie van kennis en methoden op het gebied van mechanische, besturings- en computertechnologie, waarmee afgestudeerden steeds complexere technische systemen kunnen ontwikkelen, implementeren of onderhouden.

Carrière

Competenties van de student
- Om nieuwe productie-engineeringproblemen op te lossen, hun oplossingsstrategie te plannen, nieuwe probleemoplossende methoden toe te passen.
- Ontwikkelen van nieuw product en methoden voor het ontwerpen van producten en productieprocessen.
- Plannen en uitvoeren van analytisch, modellerend en experimenteel onderzoek naar productie-engineeringproblemen.
- Om de gegevens van experimenten, analytisch onderzoek of praktische productiesituaties te verwerken en interpreteren, geef je conclusies en aanbevelingen.

De vaardigheden van de student
- In staat om kennis van verschillende industriële engineering gebieden te integreren, een brede kijk op de wereld en het beheer van moeilijke situaties.
- In staat om technische systemen en productie-engineeringprocessen te conceptualiseren met het doel extra waarde te creëren.
- In staat om de inhoud van technische oplossingen te beoordelen op het gebied van ethiek, sociale, economische aspecten, menselijke gezondheid en veiligheid, om te voldoen aan de regels van beroepsethiek.
- In staat om efficiënt te werken, zowel individueel als als lid van het interdisciplinaire team.

Je mag worden

  • Projectleider
  • Productie Manager
  • Kwaliteitsmanager
  • Manager van de bedrijven, instellingen en organisaties
  • Onderzoeker, docent

Toelatingseisen

Vaardigheid in het Engels

IELTS ≥5,5, TOEFL ≥75, CEFR ≥B1 of gelijkwaardig

verkiesbaarheid CGPA Middelbaar school certificaat

Maximaal 3 jaar na het afstuderen van de middelbare school komt in aanmerking.

Vaak kun je een geschikt transcript van je school krijgen. Als dit niet het geval is, hebt u officiële vertalingen nodig, samen met geverifieerde exemplaren van het origineel.

De kwalificatiedocumenten voor toegang worden aanvaard in de volgende talen: Engels / Russisch.

De documenten moeten worden gelegaliseerd (Apostille) door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van het land waar de documenten zijn uitgegeven. Deze vereiste is niet van toepassing op documenten die zijn uitgegeven in de EU en Wit-Rusland, Oekraïne.

Minimumgemiddelde cijfer (CGPA)

Voor meer informatie over dit programma, bezoek hun webpagina hier .

Laatst bijgewerkt op jun 2019

Over de school

Kaunas University of Technology - KTU - is one the largest technological universities in the Baltics. Known for its linkages with business, leadership in scientific research, flexible interdisciplinar ... Lees meer

Kaunas University of Technology - KTU - is one the largest technological universities in the Baltics. Known for its linkages with business, leadership in scientific research, flexible interdisciplinary study programmes and unforgettable study experience, KTU is fast forwarding to becoming an internationally acknowledged institution of higher education. Lees Minder