Bachelor of Science in Media Arts - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De afdeling biedt een uitgebreid Bachelor of Arts-diploma dat ofwel een gespecialiseerd concentratiegebied of een geïntegreerd traject kan volgen, afhankelijk van de academische, creatieve en professionele doelen van de individuele student. Een concentratiegebied is een groep van 24 of meer credits op een van de volgende gebieden: computergraphics, digitaal ontwerp, animatie en interactieve media; Digitale audio-productie en geluidsontwerp; Film, televisie en digitale videoproductie; Mediabeheer; Fotografie / digitale fotografie.

Een geïntegreerd spoor is een groep van 24 of meer credits geselecteerd uit twee of meer van de bovengenoemde concentratiegebieden. Majors moeten met toegewezen facultaire adviseurs in hun interessegebied overleggen om hun specifieke studieprogramma te ontwerpen en er doorheen te worden begeleid.

Credit- en GPA-vereisten

  • Minimale totale credits: 120
  • Minimum Liberal Arts
  • Minimale Major Credits: 36
  • Minimale studiepunten in cursussen
  • Nadere cursusvereisten: zie hierboven
  • Minimale belangrijke GPA: 2,5

Minimale algemene GPA: 2,5

Minors in Media Arts

Een minor Media Arts vereist in totaal 12 credits. Studenten kunnen een algemene minor doen of zich specialiseren in een concentratiegebied. MA 100 is een verplichte cursus voor alle minderjarigen.

Credit- en GPA-vereisten

  • Minimale totale credits: 12
  • Minimale belangrijke GPA: 2,5

Minderjarigen in gerelateerde velden

Het wordt aanbevolen dat majors in de BA in Media Arts hun gratis keuzevakken gebruiken om een ​​concentratie van cursussen in een andere afdeling te volgen om een ​​minor te verdienen in een gerelateerd vakgebied, zoals kunst, bedrijfskunde, computerwetenschap, Engels, journalistiek, muziek of theatre.Students moeten hun adviseurs raadplegen om een ​​geschikte minderjarige buiten hun afdeling te ontwerpen.

Accreditaties

Alle undergraduate en graduate programma's op de LIU Brooklyn zijn geregistreerd bij de New York State Education Department en geaccrediteerd door de Commissie van Hoger Onderwijs van de Middle States Association of Colleges and Secondary Schools. Daarnaast zijn verschillende academische programma's in het Richard L. Conolly College of Liberal Arts and Science geaccrediteerd door professionele organisaties, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen van onderwijskwaliteit zoals bepaald door leiders in het veld.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder