Bachelor of Science in Netwerkbeveiliging

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Trojaanse paarden, rootkits, phishing en andere bedreigingen voor zowel particulieren als bedrijven vragen steeds meer aandacht. Als u wilt leren hoe u deze bedreigingen kunt stoppen, is dit programma het juiste voor u!

Gevoelige en vertrouwelijke informatie, zoals creditcardnummers en medische dossiers, wordt verzonden tussen computers overal ter wereld. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze informatie alleen die gegevens bereikt waarvoor ze is bedoeld?

Om een ​​expert te worden in IT-beveiliging, met name netwerkbeveiliging, zijn een aantal competenties vereist. Je moet natuurlijk goed omgaan met een computer en begrijpen hoe de verschillende delen van een computersysteem met elkaar omgaan. U moet met name ook computers kunnen programmeren.

Computerwetenschappen omvat ook een aantal andere gebieden, zoals besturingssystemen en databases. U zult zich echter vooral richten op het netwerk en de beveiligingsgebieden. Dit betekent dat je cursussen zult bestuderen zoals het beheer van netwerken, mobiele en draadloze beveiliging en gedistribueerde systemen. Om IT-beveiliging te bereiken, is codering vereist en om u te helpen dergelijke tools te begrijpen, zijn ook vakken in de wiskunde opgenomen.

Toelatingseisen

Algemene toelatingseisen Wiskunde D. Of: Wiskunde 3c.

selecties

Graad 60% en Zweedse Scholastic Aptitude Test 40%

Syllabus

Klik hier voor het programma-syllabus.

Carrière

Het programma geeft je kwalificaties voor verschillende beroepen. Voorbeelden van banen waartoe deze opleiding kan leiden zijn een programmeur, netwerkbeheerder en beveiligingsadviseur, zowel in kleine als grote bedrijven. De IT-wereld is wereldwijd, dus werken in het buitenland is net zo waarschijnlijk als werken in Zweden.

Mate

Bachelor of Science met een specialisatie in netwerkbeveiliging. Het hoofdvak van studie: informatica.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located.

Linnaeus University is a modern, international university named after Carl Linnaeus – a world-renowned Swedish scientist who was born in the Småland region where the university is located. Lees Minder
Växjö , Kalmar + 1 Meer Minder