Bachelor of Science in Physics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Denk op een nieuwe manier over de wereld na

En bereid je voor om het te veranderen.

Onze natuurkundestudenten worden uitgedaagd door een mix van klassieke fysica en baanbrekende nieuwe methoden. Voeg daar een 3-2-samenwerkingsovereenkomst aan toe met het engineeringprogramma van Columbia University, en je kunt het echt allemaal bij Susquehanna hebben.

Klassieke natuurkundige cursussen in mechanica, elektriciteit en magnetisme, optica en elektronica - met geselecteerde klassen op kwantumgebied - bieden je de basiskennis om je opleiding voort te zetten, een carrière te beginnen of de volgende generatie Einsteins te onderwijzen. Je zult dit niet een scala aan specialiteiten en opties vinden op andere scholen die zo persoonlijk zijn als Susquehanna.

De modernste onderwijstechnieken staan ​​in het middelpunt van het leren en toepassen van uw nieuw verworven kennis met real-life, leuke, toepassingen. Je kraakt eieren en smoort Lego-kastelen als onderdeel van je opleiding. Het lost problemen op in real-time.

Real World Experience

Wil je presenteren op nationale en internationale conferenties? Geen probleem.

Geïnteresseerd in onderzoeksmogelijkheden met NASA, CERN, Woods Hole Oceanographic Institution, Lunar and Planetary Lab in Arizona of het Large Hadron Collider Computing Grid? We helpen je daar te komen.

Een nadruk op onafhankelijk denken betekent dat je je eigen ideeën voor onderzoek ontwikkelt en samenwerkt met docenten om je vaardigheden en vertrouwen op te bouwen. Onze studenten doen onderzoek in natuurkunde, wiskunde en informatica.

Onze afgestudeerden gaan vervolgens door met het behalen van geavanceerde graden, worden regeringsanalisten of werken in laboratoria, computers of onderwijs.

Vereisten

Vereisten voor de majoor in de natuurkunde. Susquehanna biedt zowel Bachelor of Arts en Bachelor of Science-programma's in de natuurkunde. De afdeling beveelt ten stelligste het Bachelor of Science-programma aan voor studenten die geïnteresseerd zijn in graduate school of industriële werkgelegenheid. Majors kunnen een interdisciplinaire interesse nastreven, zoals biofysica, door zorgvuldig te kiezen voor keuzevakken. De Bachelor of Arts is een goede keuze voor studenten die zich voorbereiden op het middelbaar onderwijs.

Dubbel-tellende beperkingen: studenten met een hoofdvak in de natuurkunde kunnen niet dubbel tellen voor cursussen naar een major van de chemische fysica.

Aanvraag voor toelating Checklist

Voltooide online aanvraag voor opnames (er zijn geen aanmeldingskosten). Susquehanna International Application of Common Application of Coalition Application

Counselors leggen School Report Forms aan ons voor als u via uw online aanvraag een e-mailadres hebt opgegeven. Of vraag een beheerder van je middelbare school om een ​​schoolrapportformulier rechtstreeks naar het toelatingskantoor te sturen. Als u geen formulier voor schoolrapporten verzendt, moet u officiële of bekrachtigde academische transcripties sturen van alle middelbare scholen, post-secundaire scholen en universiteiten.

Als Engels niet uw eerste taal is: TOEFL-80 (internet) of IELTS (minimaal 6.0) of Cambridge Engels (minimaal 170) of PTE Academic (minimaal 53); ACT (minimum 19 in Engels) en / of SAT (minimum 450 in kritieke waarde) scores aanvaard in plaats van TOEFL / IELTS / Cambridge / PTE; English Language Learners-programma en voorwaardelijke toelating zijn beschikbaar.

SAT en ACT scores zijn optioneel, maar kunnen je kansen op een verdienste beurs vergroten.

Twee aanbevelingsbrieven. Het wordt sterk aanbevolen om er een te hebben van je schoolbegeleider. De andere kan van een leraar of professor komen.

Paspoort kopie van uw naam en fotopagina.

Voltooid certificaat van Financiën.

Engelse vereisten

Als Engels niet uw moedertaal is, moet u een bewijs van Engels taalvaardigheid tonen. Dit kan worden bereikt door een officieel scorerapport te sturen van een van de volgende examens.

TOEFL

  • Op internet gebaseerde minimum score: 80
  • Computer-gebaseerde minimum score: 213
  • Op papier gebaseerde minimum score: 550

Het officiële exemplaar moet rechtstreeks van de testdienst worden verzonden. Onze schoolcode is 2820.

IELTS

Minimale score: 6,0 algemene band

Cambridge Engels

Minimale score: 170

ZA

Als je eerstejaars aanvrager bent van een eerstejaarsstudent, kan aan je Engelse vereiste worden voldaan door ten minste een 450 te behalen op het gedeelte Kritiek lezen van het SAT-examen.

HANDELEN

Als u een eerstejaars eerstejaars aanvrager bent, kan aan uw Engelse vereiste worden voldaan door ten minste een 19 te behalen in het Engelse deel van het ACT-examen.

vrijstellingen

Als u een IB (International Baccalaureate) middelbare schoolopleiding of een American High School in het buitenland hebt gevolgd, hoeft u de Engelse taalvaardigheid niet te bewijzen. Je kunt ook worden vrijgesteld als je middelbare school volledig is geïnstrueerd in het Engels. Neem voor meer informatie contact op met uw toelatingsconsulent.

Pas afgestudeerden zijn werkzaam bij:

OP

Pas afgestudeerden hebben vervolgstudies gedaan aan:

Princeton Universiteit
MIT-Woods Hole
Universiteit van Californië in Berkeley
Drexel University
Lehigh University
De Pennsylvania State University
Universiteit van Connecticut
Universiteit van Michigan

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In our rapidly changing world, we are bombarded with information and new technologies.

In our rapidly changing world, we are bombarded with information and new technologies. Lees Minder