Bachelor of Science in Physics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De afdeling natuurkunde biedt een rijk en uitgebreid studieprogramma dat leidt tot een B.Sc. graad in natuurkunde. De B.Sc. Natuurkundestudenten hebben de mogelijkheid om te kiezen uit twee afzonderlijke tracks, namelijk Algemene Natuurkunde en Ruimtewetenschappen, na het volgen van een reeks verplichte natuurkundecursussen. De track General Physics wordt aangeboden als standaard Physics-track en de track Space Sciences richt zich specifiek op ruimtegerelateerde Physics-thema's. Het programma is gericht op het trainen en afstuderen van specialisten in de natuurkunde om te voldoen aan de behoeften van het personeel op belangrijke gebieden van nationaal belang. Het programma biedt een goed ontworpen en bijgewerkt natuurkundecurriculum waarmee de afgestudeerden effectief kunnen deelnemen aan hun werkplek of hun postdoctorale studies kunnen voortzetten en onderzoek kunnen doen. Natuurkundestudenten moeten aanvullende cursussen volgen in wiskunde, wetenschappen, algemeen onderwijs en informatietechnologie om hun kennis, achtergrond en vaardigheden verder te ontwikkelen.

133022_flash-tesla-coil-experiment-faradayscher-cage-68173.jpeg

Doelstellingen van het programma

  • Om zichzelf te vestigen als effectieve professionals en experts op het gebied van teamwork, communicatie, probleemoplossing, creativiteit en beroepsethiek.
  • Om hun professionele ontwikkeling voort te zetten door het behalen van geavanceerde graden en het ontwikkelen van levenslange leervaardigheden en -capaciteiten.
  • Om betrokken te zijn bij en hun expertise toe te passen op vitale maatschappelijke kwesties zoals duurzaamheid en milieubescherming, gezondheid en veiligheid op het werk, beheer van hulpbronnen en onderwijs en bedrijfsadvies en leiderschap.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

  • Identificeer, formuleer en los wetenschappelijke problemen op door kennis van natuurkunde en wiskunde toe te passen.
  • Ontwikkel en voer experimenten uit, analyseer en interpreteer gegevens om conclusies te trekken
  • Ontwerp een systeem, component of proces om te voldoen aan de gewenste specificaties in de computationele en experimentele fysica.
  • Communiceer effectief in schriftelijke en mondelinge vorm met een breed publiek.
  • Erken professionele en ethische verantwoordelijkheden en de impact van natuurkundige oplossingen op wereldwijde energie- en milieuaspecten.
  • Werk effectief aan teams om gemeenschappelijke doelen te bereiken, taken te plannen, deadlines te halen en risico en onzekerheid te analyseren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder