Bachelor of Science in Psychology and Human Services

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Science in Psychology and Human Services

Het baccalaureaat (BS) -programma van Clayton State in Psychology and Human Services is stevig verankerd in de discipline psychologie en benadrukt tegelijk realistische carrièrekansen op het gebied van human services voor de bachelors. Het curriculumontwerp stelt studenten in staat om de disciplines psychologie, sociologie, sociale voorzieningen, jeugddiensten, gezondheidszorg, non-profitmanagement, multiculturele studies, onderwijs en bedrijfsleven te integreren in een academisch en experiëntieel programma dat afgestudeerden voorbereid op roepingen in uiteenlopende gebieden van de helpende beroepen. Het curriculum speelt in op de expertise van de informatietechnologie van Clayton State University om ervoor te zorgen dat studenten afstuderen met hoog verhandelbare computervaardigheden in databasebeheer, elektronische formulieren en andere softwaretoepassingen die geschikt zijn voor het veld.

Het onderscheidende karakter van Clayton State's programma Psychology and Human Services is de duidelijke focus op werkgelegenheid voor de technologisch competente afgestudeerde baccalaureaat. Bestaande psychologieprogramma's hebben meestal een primaire focus op het traditionele patroon van het voorbereiden van studenten op een graduate school. Voor die programma's is de voorbereiding op beginnende carrières een erkende, maar secundaire zorg. In overeenstemming met zijn missie keert het nieuwe programma van Clayton State University deze meer typische prioriteiten om door de nadruk te leggen op professionele kansen op het vlak van human services als de focus van het programma.

Hoewel het Clayton State University programma zich richt op menselijke diensten, zullen afgestudeerden op veel gebieden carrièrekansen vinden. Verwachte plaatsingen zijn onder meer lokale, staats-, nationale en internationale publieke en private non-profit sociale diensten, voorzieningen en organisaties, waaronder organisaties voor jeugdhulpverlening, centra voor drugsbehandeling, strafinrichtingen, halverwege huizen en seniorencentra. Sommige potentiële beroepen voor de BS-afgestudeerde zijn onder meer caseworker, therapeut, intake-beheerder, rehabilitatie-adviseur, reclasseringsmedewerker, jeugdbegeleidingspersoneel, organisatorische beheerder en fondsenwerver. De mate zal ook studenten voorbereiden op afgestudeerd werk in de psychologie, community counseling, sociaal werk en aanverwante gebieden. (Hoewel directe werkgelegenheid de primaire toon van de major zal vormen, hebben psychologieafdelingen van hoofden van verschillende andere instellingen ons voorlopige curriculum herzien en bevestigd dat het een adequate basis zou vormen voor geavanceerde studie aan hun universiteiten.)

Mission Statement

De missie van de afdeling Psychologie is om een innovatieve mix van theorie, onderzoek en toepassing te bieden die studenten voorbereiden op een directe baan en een graduate school. Uitmuntendheid in instructie, voorbereiding op het werken met diverse bevolkingsgroepen en een focus op ethiek zijn kenmerken van onze programma's.

Leerresultaten

  1. De belangrijkste concepten, bevindingen en theoretische perspectieven van de psychologie toepassen.
  2. Onderzoek kritisch evalueren en onderzoeksmethoden toepassen die in de psychologie worden gebruikt.
  3. Demonstreer effectieve, professionele mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel individueel als met groepen.
  4. Demonstreer een goed begrip van de rollen, verantwoordelijkheden en carrièremogelijkheden voor mensen met een psychologie-gerelateerde graad.
  5. Pas de ethische normen toe die zijn uiteengezet door de American Psychological Association.
  6. Demonstreer kennis van individuele en culturele verschillen en hun invloeden op overtuigingen, waarden en interacties met anderen.
  7. Werk effectief samen met mensen met verschillende capaciteiten, achtergronden en culturele perspectieven.

Stage informatie

Alle majors van de Psychology and Human Services moeten een * een * stage voltooien en hebben de mogelijkheid om een tweede stage te voltooien, als onderdeel van hun algemene curriculum. Hoewel de PSYC 4490- en PSYC 4500-stagecursussen doorgaans zeven vergaderingen op de campus hebben, duurt het grootste deel van de tijd dat deze cursussen worden gevolgd 150 uur ter plaatse op de stageplaats.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Clayton State University, student dreams are made real in practical classes, internships, and real-life experiences. From over 34 different states and 44 different countries, students come to Clayt ... Lees meer

At Clayton State University, student dreams are made real in practical classes, internships, and real-life experiences. From over 34 different states and 44 different countries, students come to Clayton State in suburban Atlanta for personalized attention, small class sizes, affordable career preparation, outstanding faculty, and vibrant campus life. The campus feels like a second home, including 214 acres of park-like beauty and an inclusive and supportive community of students, faculty, and staff. Lees Minder