Bachelor of Science in Psychology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Welkom bij het UNA Psychologie-programma. De missie van de afdeling psychologie is om studenten te helpen hun persoonlijk en professioneel potentieel te bereiken door middel van training in wetenschappelijke methoden en discipline-specifieke kennis in de studie van gedrag, mentale processen en fysiologische processen, het bevorderen van een geest van actief onderzoek en kritisch denken en het bevorderen van een gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid in de wereldwijde gemeenschap.

De afdeling huisvest vijf voltijdse faculteitsleden met expertise op zowel het toegepaste als het onderzoeksgebied van de psychologie, met bijzondere nadruk op klinische psychologie, toegepaste gedragsanalyse, cognitieve psychologie en sociale psychologie. Er is een sterke nadruk op onderzoek, kritisch denken en toepassing van psychologie op traditionele omgevingen zoals onderwijs en instellingen voor geestelijke gezondheid; we streven er echter ook naar om psychologie toe te passen op andere gebieden, zoals het overheidsbeleid en de industrie.

Onze alumni zijn succesvol geweest in het invoeren van instapniveau op het gebied van psychologie, maar ook in Masters en Ph.D. niveau afgestudeerde schoolprogramma's.


Vereisten voor een major in de psychologie

De afdeling Psychologie biedt een belangrijk psychologisch programma aan dat leidt tot de graad van Bachelor of Science. Een bachelor in de psychologie biedt een uitstekende voorbereiding op instapniveau op verschillende gebieden na het afstuderen. Pas afgestudeerden hebben een baan gevonden in medisch en gedragsonderzoek, menselijke diensten, personeelszaken, verkoop en marketing en computergebruikerservaring. Een aantal recent afgestudeerden zijn ook geaccepteerd op master-niveau en doctoraal niveau graduate-programma's in het hele land.

Cursussen in majeur

Voor de Bachelor of Arts-graad moeten studenten een vreemde taal voltooien via het inleidende niveau (101, 102).


onderwijs

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite th ... Lees meer

The College of Science, Technology, Engineering, Arts and Mathematics, 19 different departments with an array of majors, minors and certificate programs working independently and together to ignite the dream that creates the steam that powers your future. Join us and get ahead! Lees Minder