Bachelor of Science in Retail Management

Stockholm School of Economics

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Retail Management

Stockholm School of Economics

Het BSc-programma in Retail Management (180 ECTS-studiepunten) is een gespecialiseerd onderwijs gericht op de detailhandel. Houd er rekening mee dat het programma volledig in het Engels is onderwezen.

Vanaf de eerste dag is het programma voor detailbeheer gespecialiseerd in de detailhandel, terwijl het ook dezelfde inhoud bevat die studenten normaal ontvangen op alle bedrijfsscholen, waaronder economie, marketing, boekhouding, management, strategie, enz. Veel cursussen zijn aangepast om zowel algemene inhoud te geven en retailspecifieke inhoud.

De graad zal je kwalificeren voor het aanvragen van bepaalde specialisaties op masterprogramma's aan de SSE of een masteropleiding aan een andere universiteit of universiteit in Zweden of in het buitenland. Alle lessen worden in het Engels gegeven. Tijdens de eerste twee jaar omvat een semester in het Retail Management-programma doorgaans vier tot vijf cursussen. In het derde jaar nemen studenten minder cursussen, maar schrijven ze twee grotere rapporten, een bedrijfsproject binnen de Toegepaste Retail Track en hun bachelorscriptie. De activiteiten in de Toegepaste Retail Track en de Antonia Ax: son Johnson Tutorial worden in drie jaar naast de cursussen in de klas gegeven.

Het toegepaste retailtraject

De Applied Retail Track is een cursus waarin theorie en praktijk worden gecombineerd en een unieke interactie tussen studenten, docenten en bedrijven tot stand wordt gebracht. Tien retailclubs (een voor elk partnerbedrijf) vormen de baan. Elke retailclub bestaat uit 15-20 studenten uit alle jaren van het programma, bedrijfsvertegenwoordigers en een faculteitslid van SSE. De belangrijkste onderwijsvormen op de Applied Retail Track bestaan ​​uit workshops van een halve dag en bedrijfsbezoeken, waaraan alle studenten in een retailclub deelnemen. Aanvullende activiteiten, zoals themalezingen, carrièreplanning (jaar 2) en een bedrijfsproject (jaar 3) vormen een aanvulling op deze kernformaten. De cursus biedt bedrijven en studenten een geweldige kans om elkaar te leren kennen en ideeën uit te wisselen en ervaringen uit te wisselen.

Antonia Axe: son Johnson Tutorial Program

Het Antonia Ax: son Johnson Tutorial-programma start in 2018 en richt zich op het aanbieden van een meer gepersonaliseerde leerervaring voor studenten. Het wil algemene kennis overbrengen en intellectuele capaciteit ontwikkelen, een aanvulling op de academische en praktische inhoud van de Toegepaste Retail Track. Studenten worden uitgenodigd om hun ervaringen te bespreken en na te denken over hun eigen ontwikkeling met een tutor. Docenten zijn faculteitsleden met wie studenten op cursussen en de Toegepaste Retailtrack communiceren.

Betreed de arbeidsmarkt

Na hun afstuderen zullen degenen die willen deelnemen aan de arbeidsmarkt uitstekende, interessante kansen op werk en toewijzing hebben. De Applied Retail Track geeft studenten een inside-perspectief in verschillende carrièremogelijkheden binnen de detailhandel en stelt hen in staat om een ​​netwerk op dit gebied te bouwen. Verschillende van de bedrijven die deelnemen aan deze track bieden vacatures en carrières in Zweden en internationaal. Degenen die zijn afgestudeerd aan de school werken in verschillende sectoren en vakgebieden. Het zijn bijvoorbeeld merkmanagers, key accountmanagers, ondernemers, projectmanagers, PR-consultants, marketingonderzoekers, marketingmanagers, controllers en managementconsultants.

Retailkennis is niet alleen de vraag in de traditionele detailhandel. Na je opleiding zijn je vaardigheden ook van toepassing op werken in de productie- of servicesector of werken als merk-, product- of expansiemanager. Je bent ook gekwalificeerd om te werken in elk bedrijf dat steeds vaker in winkels belegt, zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, autobedrijven en mobiele operators, de keuzes zijn talrijk.

Volgens het Plaatsingsverslag 2016 van SSE heeft meer dan 95 procent van de studenten die na hun afstuderen de arbeidsmarkt betraden, binnen drie maanden een baan gevonden.

Toelatingseisen

De volgende toepassingsmaterialen zijn vereist:

Hoger middelbaar diploma, inclusief

  • Wiskunde 3b of 3c
  • Geschiedenis 1b
  • Sociale studies 1b

Puntengemiddelde overeenkomend met 17,0 in het Zweedse bovenbouwstelsel of IB-gemiddelde van 34.

Engelse vereisten

TOEFL
Internet-score van 20 (schaal 0-30) in schriftelijke test, totale score van 90

IELTS
Een algemeen cijfer van 6.5 en geen sectie onder 5.5

U kunt hier alle erkende tests vinden, het vereiste testniveau is gelijk aan Engels 6.

Testafwijking in het Engels
Hoger middelbaar onderwijs diploma volledig in het Engels

De beoordeling is gebaseerd op uw GPA en Engels testresultaat.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op July 28, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Application Deadline
Locations
Zweden - Stockholm, Stockholms län
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application Deadline
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Zweden - Stockholm, Stockholms län
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Application Deadline
Einddatum Vraag informatie aan