Bachelor of Science in Science and Technology (ELEC) - Digitale systemen en ontwerp

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Digital Systems and Design leidt specialisten op in verschillende domeinen van digitale systemen. Deze major biedt u competentie op het gebied van engineeringontwerp, evenals projectplanning en -beheer, waarbij u werktuigen gebruikt van ingebedde systemen, besturingstheorie en signaalverwerking.

Bestudeer doelstellingen

De belangrijkste omvat interdisciplinaire onderwerpen uit de elektrotechniek en automatisering, informatica, communicatiewetenschappen, informatica en elektronica. Door deze studies verwerft u expertise in een reeks technieken voor wiskunde, modellering en analyse van signalen en systemen en elektronica.

Je zult bekwaam zijn in het modelleren en analyseren van systemen en een goede basis hebben in het brede veld van computernetwerken. Je zult ook professionele ervaring opdoen door middel van op maat gemaakte industriële projecten en training in ondernemerschap.

Deze competenties zullen uw solide wiskundige achtergrond, diverse programmeervaardigheden, doelgerichte probleemoplossing, engineeringontwerp en efficiënte projectplanning en -beheer bevorderen.

Je zal:

  • leer van velddeskundigen in de zich ontwikkelende informatietechnologieën die de toekomst bepalen in de industrie en de samenleving of
  • kennen verschillende gebieden van de moderne elektronica-industrie die vereist zijn door specialisten

Door je studies in Digital Systems and Design, zul je verwerven

  • kennis in efficiënte analyse, ontwerp en optimalisatie van complexe systemen
  • geavanceerde ontwerpvaardigheden op maat gemaakt voor engineering die een verschil maken in technische oplossingen
  • managementvaardigheden die worden gezocht in leidende industriële posities
  • praktische programmeerexpertise in verschillende voor de industrie relevante talen
  • ervaring in project- en teamwerk door een industrieel of industrieel project

Taal van instructie

De instructietaal in de Aalto bacheloropleiding Science and Technology en de major Digital Systems and Design is Engels. Het programma wordt volledig in het Engels gegeven, wat betekent dat alle cursussen en examens in het Engels zijn. Voor studenten met voldoende vaardigheid in het Fins, is het ook mogelijk om het 20-25 credit minorvak van het bachelordiploma in het Fins te bestuderen.

kwalificaties

Door het Aalto bachelorprogramma in wetenschappen en technologie af te ronden, behaalt u een Bachelor of Science (Technology) -graad (180 ECTS) of tekniikan kandidaatti in het Fins. De mate is ontworpen om te worden afgerond in drie jaar.

Na zijn afstuderen aan het BSc-programma heeft de student automatisch het recht om verder te studeren in geselecteerde masterprogramma's. Door het masterprogramma op het gebied van technologie aan Aalto University ronden, verdien je een Master of Science (Technology) -graad (120 ECTS) of diplomi-insinööri in het Fins.

Collegegeld

Het collegegeld is € 12.000 voor niet-EU / EER-studenten per academiejaar. Meer informatie op de pagina Beurzen en collegegeld ( Aalto .fi).

Inhoud van de studies

Het programma combineert theoretische kennis met toegepaste ervaringen op de multidisciplinaire gebieden die nodig zijn voor het plannen en ontwikkelen van grote digitale systemen, zoals (autonome) auto's, vliegtuigen, schepen, satellieten, enz. In het bijzonder hebben de studies betrekking op het ontwerp van dergelijke systemen, evenals essentiële competenties in netwerken, elektronische circuits, schatting en leren, controle en automatisering, evenals optische communicatie.

Voortbouwend op het opleiden van fatsoenlijke wiskundige en programmeercompetenties, leidt het programma op en verdiept hun begrip door middel van verschillende geïntegreerde cursussen en workshops die praktische ervaring en managementvaardigheden bevorderen via agile teamprojecten.

Deze vaardigheden zijn de belangrijkste competenties van vandaag die het verschil maken in het beroepsleven en een loopbaan. De grote systemen voor digitale systemen en design trainen Engelse presentatie- en schrijfvaardigheden, evenals management en eerste industriële ervaringen.

Structuur van de studies

Het bachelordiploma (180 ECTS) bestaat uit basisstudies van het programma (65 ECTS wiskunde, programmeren, industriële engineering en management, verplichte talen, Aalto studies, oriëntatie), de major in digitale systemen en ontwerp (65 ECTS inclusief BSc-scriptie en seminarie), de minor (20-25 ECTS) en keuzevakken (25-30 ECTS).

internationalisering

De studieomgeving aan Aalto University is sterk internationaal en studies worden uitgevoerd in multiculturele groepen. De School of Electrical Engineering beschikt over 47% internationaal onderwijs- en onderzoekspersoneel en 24% van alle hoogleraren in de School zijn van buiten Finland.

Aalto University biedt ook diverse mogelijkheden om wereldwijde competentie te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een deel van de opleiding in een internationale partneruniversiteit af te ronden (uitwisselingsstudies), praktische training in het buitenland te geven, een zomercursus in het buitenland te volgen of op te treden als tutor voor eerstejaars studenten.

Carrièremogelijkheden

Het programma heeft tot doel professionals op te leiden in een breed scala aan activiteiten. Afgestudeerden van het programma krijgen de achtergrond om hun werkzame leven te beginnen, bijvoorbeeld als specialisten in digitale systemen, ingenieurs of technologie-ondernemers.

Bovendien bereidt het programma studenten voor op geavanceerde studies in engineering, wetenschap en wiskunde. Afgestudeerden van het programma zijn goed uitgerust om studies op masterniveau voort te zetten met de mogelijkheid om ingenieurswetenschappers, bedrijfsanalisten, industriële onderzoekers en meer te worden.

Verdere studiemogelijkheden

Als bachelorstudent Digital and Systems Design heb je het recht om je studie voort te zetten op masterniveau aan de Aalto University . Deze bacheloropleiding geeft je een solide basis voor verdere studies in alle masteropleidingen van de Aalto University School of Electrical Engineering. U kunt ook een aanvraag indienen om verder te studeren aan Aalto University van Aalto University op masterniveau op andere gebieden.

Samenwerking met andere partijen

Een deel van de onderzoeken in het programma wordt uitgevoerd met partners uit de industrie. Dit omvat excursies naar bedrijven als onderdeel van enkele lezingen, gastcolleges en de industriële training waarin studenten een R & D-project plannen en voltooien volgens ontwikkelings- en beheerprocessen die momenteel in de industrie worden gebruikt.

Onderzoeksfocus

De onderzoeksdomeinen van Digital Systems and Design omvatten ontwerp, netwerk- en netwerkbeveiliging, elektronische circuits, schatting, detectie en leren, besturing en automatisering, ingebedde real-time systemen, evenals fotonica en optische communicatie.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and desig ... Lees meer

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and design, architecture, and technology in Finland. Lees Minder
Espoo , Helsinki , Pori , Mikkeli + 3 Meer Minder