Bachelor of Science in Science and Technology (SCI) - Data Science

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Data Science geeft je de basis om een ​​expert op het hoogste niveau te worden in de moderne kennismaatschappij. U zult de vereiste vaardigheden verkrijgen om problemen in de echte wereld op te lossen met behulp van algoritmemethoden, machine learning, kunstmatige intelligentie, statistische gevolgtrekking, operationeel onderzoek en optimalisatie.

Bestudeer doelstellingen

Data science is een van de majors in de Aalto bacheloropleiding Science and Technology beschikbaar in het Engels. Het is een multidisciplinair veld dat zich richt op de studie van wetenschappelijke methoden die worden gebruikt om kennis uit gegevens te halen en modellen te bouwen die omgaan met complexe problemen. Het maakt gebruik van technieken en theorieën uit de brede gebieden van de wiskunde, statistiek, informatiewetenschappen en informatica.

De Data Science Bachelor biedt je vaardigheden die nodig zijn om een digitaliseringsdeskundige op het hoogste niveau te worden voor handel en industrie, wetenschap of technologie. Na het voltooien van je studies, kun je grote hoeveelheden data beheren, goede conclusies trekken uit data en datagestuurde modellen bouwen die nauwkeurige voorspellingen doen of intelligente beslissingen nemen.

Gedurende de studies ligt de nadruk op de basis van wiskunde, statistiek en berekening, en het opbouwen van een sterke achtergrond in data science, die je niet alleen opleidt met de bestaande technieken maar je ook in staat stelt om de ontwikkelingen hierin snel te volgen een ronddraaiend gebied.

Structuur van de studies

Het bachelordiploma (180 ECTS) bestaat uit basisstudies van het programma (65 ECTS wiskunde, programmeren, industriële engineering en management, verplichte talen, Aalto studies, oriëntatie), de major in data science (65 ECTS inclusief BSc-thesis en seminar) , de minor (20-25 ECTS) en electieve studies (25-30 ECTS).

Meer over de instructietaal

De instructietaal in de Aalto bacheloropleiding Science and Technology en de Data Science major is Engels. Het programma wordt volledig in het Engels gegeven, wat betekent dat alle cursussen en examens in het Engels zijn. Voor studenten met voldoende vaardigheid in het Fins, is het ook mogelijk om het 20-25 credit minorvak van het bachelordiploma in het Fins te bestuderen.

Studies op masterniveau kunnen ook volledig in het Engels worden voltooid.

Carrièremogelijkheden

Het programma is bedoeld om professionals op te leiden in een breed scala aan activiteiten. Afgestudeerden van het programma krijgen de achtergrond om hun werkzame leven te beginnen als data scientists, ingenieurs, of technologie-ondernemers, onder andere beroepen.

Daarnaast bereidt het programma de studenten voor op geavanceerde studies op het gebied van techniek, wetenschappen en wiskunde, zodat afgestudeerden van het programma goed uitgerust zijn om masterstudies na te streven die hen de mogelijkheid bieden om beroepen te volgen, zoals ingenieurswetenschappers, bedrijfsanalisten , industriële onderzoekers, technologieleiders, technische managers van multidisciplinaire teams, en meer.

kwalificaties

Door het Aalto bachelorprogramma in wetenschappen en technologie af te ronden, behaalt u een Bachelor of Science (Technology) -graad (180 ECTS) of tekniikan kandidaatti in het Fins. De mate is ontworpen om te worden afgerond in drie jaar.

Na het behalen van het BSc-programma heeft de student automatisch het recht om verder te studeren in geselecteerde masterprogramma's. Door het voltooien van de masteropleiding op het gebied van technologie aan Aalto University van Aalto University , verdien je een Master of Science (Technology) graad (120 ECTS), of diplomi-insinööri in het Fins.

Verdere studiemogelijkheden

Deze bachelor geeft je een solide basis voor verdere studies in de masterprogramma's van de Aalto University , bijvoorbeeld majors in Computer, Communication and Information Sciences (CCIS), Mathematics and Operations Research, Life Science Technologies, and Electrical Engineering. Als student in de major Data Science heb je het recht om verder te studeren op masterniveau.

Een hoofdvak of specialisatie kiezen

Het hoofdonderwerp van de bachelor is Data Science. Als student van de major Data Science heb je het recht om verder te studeren op masterniveau aan de Aalto University . De major geeft je een solide basis voor verdere studies in de masterprogramma's van de Aalto University , bijvoorbeeld de major Machine Learning, Data Science and Artificial Intelligence van de Master in Computer, Communication and Information Sciences, of de Master in Mathematics and Operations Onderzoek.

Collegegeld

Burgers van de lidstaten van de Europese Unie (EU) of de Europese Economische Ruimte (EER) zijn geen collegegeld verschuldigd voor diplomastudies. Niet-EU / EER-studenten geselecteerd voor de Data Science major betalen een collegegeld van € 12000 per academisch jaar. Ze komen in aanmerking voor het aanvragen van beurzen toegekend door het Aalto University Scholarship-programma.

internationalisering

De studieomgeving aan Aalto University is sterk internationaal en studies worden uitgevoerd in multiculturele groepen. Indicatief is dat op de afdelingen Computerwetenschappen en Wiskunde en Systeemanalyse ongeveer 20% van de professoren van buiten Finland komt.

Aalto University biedt ook diverse mogelijkheden om iemands wereldwijde competentie te ontwikkelen, bijvoorbeeld door een deel van de opleiding in een internationale partneruniversiteit af te ronden (uitwisselingsstudies), praktische training in het buitenland te geven, een zomercursus in het buitenland te volgen of op te treden als tutor voor eerstejaars studenten .

Samenwerking met andere partijen

De gelieerde afdelingen van Computer Science and Mathematics and Systems Analysis werken nauw samen met nationale en internationale bedrijven en onderzoeksinstituten op het gebied van data science. Aalto University is bijvoorbeeld een toonaangevende partner van het Finse Centrum voor Kunstmatige Intelligentie (FCAI), waarbij samenwerking wordt aangegaan met bedrijven die belang hebben bij AI. Deze interesse kan bestaan ​​uit baanbrekend onderzoek, opleiding van het personeel, studentensamenwerking en werving van jonge talenten en technologieoverdracht.

Onderzoeksfocus

Aalto University is een onderzoeksinstituut van wereldklasse op het gebied van data science en aanverwante gebieden. Studenten hebben de mogelijkheid om te communiceren met vooraanstaande onderzoekers in hun eigen vakgebied en betrokken te zijn bij grensverleggende onderzoeksprojecten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and desig ... Lees meer

At Aalto University, we believe in curiosity and we encourage our students to explore the unknown and do things in a totally new way. We offer the highest level of education in business, art and design, architecture, and technology in Finland. Lees Minder
Espoo , Helsinki , Pori , Mikkeli + 3 Meer Minder