Bachelor of Science in Software Engineering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Software Engineering

De Bachelor of Science in Software Engineering-graad bereidt software-engineers voor: samenwerkende professionals die in teamverband werken om softwareproducten op tijd en binnen budget te ontwikkelen en die voldoen aan de vereisten van de klant. Afgestudeerden van dit programma zullen beschikken over de praktische kennis en vaardigheden van een gedefinieerde technische benadering voor complexe systeemanalyse, planning, ontwerp en constructie. De cursus bouwt voort op de grondbeginselen van de informatica en wiskundige principes om het ontwerp, analyse, verificatie, validatie, implementatie, implementatie en onderhoud van softwaresystemen te dekken.

Er is vaak verwarring over de verschillen tussen informatica, software engineering en IT / IS. Het volgende diagram van de Association for Computing Machinery (ACM) geeft inzicht in de relatie tussen elk van de gebieden.

Electrical Engineers (EE) zijn voornamelijk bezig met hardware-ontwerp, terwijl Computer Engineers (CE) ontwerpsystemen bevatten die zowel hardware als software bevatten. Computer Science (CS) behandelt de concepten en technologie die betrokken zijn bij het maken van een computer iets doen (graphics, robotica, enz.), En software engineering (SE) richt zich op het ontwerpen en bouwen van software. Er is een aanzienlijke overlap tussen informatica en software engineering en de kruising tussen beide is vaak programmeren; er is echter een belangrijk verschil. Computerwetenschappers testen theorieën en werken aan de rand van het onbekende. Software engineering is een technische discipline. Engineering begint met de kennis die al betrouwbaar is gebleken en ontwikkelt oplossingen voor technische, maatschappelijke en commerciële problemen. Informatietechnologie (IT) en informatiediensten (IS) zijn gericht op het leveren van technologische oplossingen aan een organisatie.

Het Snow College Software Engineering-programma biedt studenten een educatieve ervaring die voortbouwt op de traditionele informatica en engineering en software-engineers produceert die hoogwaardige software maken op een systematische, gecontroleerde en efficiënte manier. Dit gebeurt op de volgende manieren:

- De mate heeft een sterke nadruk op wiskunde en het gebruik van technische methoden in software-ontwerp.

- Cursussen leggen de nadruk op softwareprocessen en levenscycli en maken gebruik van een teambenadering voor het bouwen van software met actief leren ("leren door te doen"), die ook leiderschapskansen biedt, zoals leiderschapsrollen voor softwareontwikkelingsteams, voor elke student.

- Cursussen omvatten aanzienlijk leren op managementgebieden, zoals projectplanning, toewijzing van middelen, kwaliteitsborging, testen, metrieken, onderhoud en probleemoplossing, configuratiebeheer en personeelsmanagement.

- Cursussen bevatten studententeams om te werken aan activiteiten die specifiek zijn ontworpen om studenten te begeleiden om samen hun eigen inzicht in sleutelconcepten te construeren, en tegelijkertijd essentiële procesvaardigheden te ontwikkelen, zoals communicatie, teamwerk, kritisch denken en probleemoplossing.

- Studenten hebben de keuze uit een nadruk in:

 • Ondernemerschap: de combinatie van computationeel en ondernemend denken om ideeën te identificeren, te beoordelen en te implementeren die nieuwe markten en technologieën zullen creëren.
 • Digital Media Design: het gebruik van geïntegreerde media voor communicatie via elektronische media zoals internet, film, televisie en mobiele technologieën.
 • Webontwikkeling: het gebruik van hulpmiddelen zoals HTML, CSS en JavaScript voor het maken en onderhouden van interactieve websites van hoge kwaliteit.

Het software engineering curriculum culmineert in een capstone sequentie van een jaar waarin de studenten in teams werken aan het bouwen van een softwaresysteem dat een afspiegeling is van de huidige praktijken in de industrie. Daarnaast worden studenten aangemoedigd om deel te nemen aan stages voorafgaand aan en tijdens de inschrijving in deze sluitertijdscursussen om direct ervaring en inzicht in de sector te krijgen voordat ze hun eigen projecten beginnen. Snow College gaat een samenwerking aan met bedrijven om deze leermogelijkheden te ontwikkelen die studenten relevante ervaring in de branche bieden.

Het Snow College Software Engineering-programma bereidt studenten voor op het vak van software-engineering onmiddellijk in te gaan of door te gaan met het volgen van geavanceerde onderwijskansen. De eerste twee jaar van het programma zijn ook compatibel met de overdracht aan een instelling die een graad in computerwetenschappen aanbiedt.

Software Engineering Courses

 • SE 3250 Taaloverzicht
 • SE 3410 Menselijke factoren - Softwareontwerp
 • SE 3450 SW Desg. Principes, patronen
 • SE 3520 databasesystemen
 • SE 3620 Distributed App Development
 • SE 3630 Mobiele applicatie-ontwikkeling
 • SE 4120 Management van softwareprojecten
 • SE 4220 Grafische gebruikersinterfaces
 • SE 4320 Personal Software Practices
 • SE 4400 SE Practicum I

Software Engineering Carrières

Software engineering is de toepassing van engineeringprincipes bij de ontwikkeling van software. Computerwetenschappers leren wat waar is, hoe ze hypothesen kunnen testen en hoe ze kennis in hun vakgebied kunnen uitbreiden. Software-engineers leren wat waar is, wat nuttig is en hoe je goed begrepen kennis kunt toepassen om praktische problemen op te lossen.

Carrièrepaden in Software Engineering

 • Toepassingen Ontwikkeling: probleemoplossende, niet-webgebaseerde softwareontwikkeling met programmeertalen zoals Java en C #.
 • Systeemontwikkeling: ontwerpen en coderen van achtergrondsoftware gemaakt om de ontwikkeling van toepassingen te ondersteunen; bevat programmeertalen zoals C en C.
 • Webontwikkeling: ontwerpen van software of applicaties die worden uitgevoerd in een webbrowser en gebruikte programmeertalen zoals HTML, JavaScript en PHP.
 • Embedded Systems Development: ontwerpen van computersystemen en software om te werken op niet-computerapparaten, zoals auto's. Gebruikt programmeertalen zoals C en assembleertalen.

Inkomsten voor Software Engineers

Volgens het Bureau of Labor Statistics is een typisch startsalaris ongeveer $ 70.000 en de meeste carrière in software engineering betaalt tussen $ 80.000 en $ 105.000 per jaar. Het potentiële potentieel varieert per locatie, ervaring, opleiding, branche, werkgever en certificering.

Vaardigheden die nodig zijn voor Software Engineering

Software engineering professionals zijn vakkundig en vereisen een zeer gespecialiseerde training op zowel technisch als niet-technisch gebied. Werkgevers zoeken kandidaten die beschikken over een mix van technische en zachte vaardigheden. Zachte vaardigheden gewaardeerd door werkgevers zijn communicatie, organisatie, projectmanagement, probleemoplossing, kritisch denken en besluitvorming.

Naast soft skills ontwikkelen softwaretechnici ook technische en branchespecifieke vaardigheden die van toepassing zijn op alle carrières in computertechnologie en specifieke praktijkgebieden. Voorbeelden van technische vaardigheden zijn programmeertalen, computerhardware en -software en systeemarchitectuur.

Voorbereiding op een carrière in Software Engineering

1) Verdienen een graad in software engineering of een gerelateerd veld. De meeste software engineer-posities vereisen een bachelordiploma. Major in software engineering zal de meest bruikbare achtergrond bieden voor het ontwerpen en perfectioneren van software. Ter voorbereiding op je carrière, hier zijn enkele dingen die je kunt doen.

2) Begin meteen met programmeren. Zelfs als je nog op de lagere school zit, kun je jezelf een enorme voorsprong geven door jezelf te leren programmeren. Software-engineering is niet alleen gericht op codering, maar u moet tenminste een aantal talen kennen en een beter begrip van hoe ze werken. Er is geen algemene overeenstemming over welke talen het nuttigst zijn, maar dit zijn allemaal populaire keuzes:

 • C
 • C #
 • Java
 • JavaScript
 • Python

3) Studie wiskunde. Software-engineers maken soms de wiskundige algoritmen waarmee software kan werken. Richt je op het ontwikkelen en onderhouden van je wiskundige vaardigheden om je best te doen als je eenmaal een positie als software-engineer hebt verkregen.

4) Bouw software. De beste manier om je vaardigheden te verbeteren, is door ze te gebruiken. Of professionele projecten of persoonlijke, ontwerp- en coderingssoftware u veel zullen leren. Voor veel werkgevers zijn praktische prestaties belangrijker dan GPA of theoretische kennis.

5) Zoek een stage. Veel software engineering studenten werken als stagiairs terwijl ze hun studie afronden. Dit kan een uitstekende manier zijn om hands-on training te krijgen en te netwerken met potentiële werkgevers

6) Overweeg je carrièredoelen. De software-industrie is altijd aan het veranderen. Verbeter continu uw kennis en praktische vaardigheden. Word lid van een professionele organisatie zoals ACM of IEEE voor netwerkmogelijkheden. Streef certificeringen na die relevant zijn voor uw interessegebied. Zie Sneeuw niveaus voor mogelijkheden om uw software engineering beginnen Pathway .

Beschikbare professionele certificeringen

Er zijn verschillende certificeringen waarmee u uw vaardigheden met bepaalde talen, producten of functies kunt aantonen. Sommige weerspiegelen brede kennis, andere richten zich op beperkte vaardigheden in gespecialiseerde gebieden.

Application engineers met een brede kennis kunnen referenties nastreven via het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE). De software-ontwikkelingsreputatie van de IEEE Society weerspiegelt de kennis in de Software Engineering Body of Knowledge Guide (SWEBOK). Ze worden internationaal erkend.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Snow College is consistently ranked as one of the top educational institutions in the country, making it the perfect place for students looking to achieve academic success in a fun, safe, residential ... Lees meer

Snow College is consistently ranked as one of the top educational institutions in the country, making it the perfect place for students looking to achieve academic success in a fun, safe, residential campus environment. Lees Minder