Bachelor of Science in Sport Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Stap naar de bord

Als multi-miljard dollar industrie met een consistente jaarlijkse groei, vereisen atletische programma's op elk niveau hoog opgeleide experts om de zakelijke kant van sport te beheren. Maak deel uit van de essentiële line-up achter de schermen die atleten helpt schitteren met een bachelordiploma in sportmanagement .

Bereid je voor op een carrière als een professional in sportmanagement die denkt dat kritisch effectief leidt en ethische beslissingen neemt. Geleid door de normen van de Commissie van Sport Management, stelt het curriculum van Colby-Sawyer je in staat om je te concentreren op een van de vier concentratiegebieden: sportactiviteiten, sportinformatie en -media, sportstudies of leiderschap op het gebied van sport en recreatie.

Kleine klasgroottes en meerdere onderzoeks- en veldervaringen helpen u om expertise op te doen in alle facetten van de sportindustrie, inclusief media en communicatie, juridische en financiële diensten, sponsoring, verkoop en marketing, ticketing, evenementenbeheer, groothandel en detailhandel in sportartikelen, coaching, non-profitorganisaties, community development, gaming, sporttoerisme, recreatie en facility management.

Stel je cv samen met twee vereiste stage-ervaringen en een Capstone-onderzoeksproject, en studeer vervolgens af voor een grote overwinning op dit spannende vakgebied.

Making the Cut

Gekwalificeerde afgestudeerden in sportmanagement van Colby-Sawyer worden automatisch toegelaten tot de universitaire graad van de University of New Haven in sportmanagement. Wie het eerst komt, de eerst toegekende beurzen zijn beschikbaar voor dit hoog aangeschreven afstudeerprogramma in Hartford, Conn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students ... Lees meer

Colby-Sawyer is a dynamic and innovative liberal arts and sciences college located in the scenic Lake Sunapee Region of central New Hampshire. During their college careers, 100 percent of our students participate in one or more internships in their fields of study. They also create Learning Portfolios, in which they demonstrate their ongoing progress and achievement. All of our students conclude their senior year with a Capstone project, in which they develop and demonstrate a deeper body of knowledge in their academic major. Lees Minder