Bachelor of Science in Sport Management

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Online op de campus

Doel van het programma:

Om u te helpen uw liefde voor sport om te zetten in een succesvolle carrière.

Programma beschrijving:

Sluit je aan bij de kracht achter succesvolle sportorganisaties in het hele land en over de hele wereld terwijl je de breedte en diepte van kennis opdoet die nodig is om uit te blinken in dit competitieve veld.

Zoals elke sport, begin je je studie bij de basis en bouw je vervolgens je kennis op in specifieke gebieden, zoals maatschappelijke sport, sportadministratie, sportevenementen en facilitair management, sportmarketing, sportrecht en sporteconomie. In elke cursus wordt de nadruk gelegd op:

 • Aanpassing aan verandering in sportmanagement
 • Integratie van bedrijfsconcepten in sportmanagement
 • Wereldwijde perspectieven in sportmanagement
 • Bedrijfsethiek
 • Communicatie

Programma-uitkomsten:

Na je afstuderen ontvang je een bachelordiploma en ben je voorbereid op verschillende carrières in sport en sportgerelateerde bedrijven:

 • Beheer
 • administratief
 • afzet
 • Klantbinding

Beschikbare concentraties:

 • Sport Communicatie
 • Sport Psychologie

Bij Post University we er alles aan om het onderwijs van studenten een persoonlijke ervaring te maken. We houden onze klassen klein om diepgaande discussies en gezamenlijke probleemoplossing aan te moedigen. Zodra je je inschrijft, word je gekoppeld aan een academische adviseur die er zal zijn om je college-naar-carrière-pad te bespreken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe onze persoonlijke, praktische benadering van een opleiding in sportmanagement u kan helpen uw doelen te bereiken.

Deze cursus wordt in het Engels gegeven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Post University werd opgericht in 1890 met een missie om studenten de educatieve basis te geven die ze nodig hebben om een loopbaan voort te zetten op de gebieden die hen het meest interesseren. In de ... Lees meer

Post University werd opgericht in 1890 met een missie om studenten de educatieve basis te geven die ze nodig hebben om een loopbaan voort te zetten op de gebieden die hen het meest interesseren. In de afgelopen 130 jaar is de wereld om ons heen veranderd, van schuiflinialen en typemachines tot laptops en smartphones. En we zijn ermee geëvolueerd om een uitzonderlijke leerervaring te bieden, in en buiten het klaslokaal. Vandaag hebben onze studenten meer leermogelijkheden dan de traditionele campuservaring. Ze kunnen online leren, groeien en zich voorbereiden op een betere toekomst, thuis, onderweg of in een van onze klaslokalen. Bij Post University begrijpen we hoe belangrijk het is om er voor elke student te zijn. Van de dynamische cultuur en het hechte gemeenschapsgevoel van onze traditionele campus in New England tot het online gemak van onze afstandsonderwijsprogramma's, onze studenten profiteren van de inzichten van experts uit de industrie, een curriculum gebaseerd op wat werkgevers echt willen, en de ondersteuning van een universiteit die net zoveel voor hun succes zorgt als zij. Lees Minder
Waterbury , Waterbury + 1 Meer Minder