Bachelor of Science in Sports Management - LIU Brooklyn

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over

De Bachelor of Science in Sport Management is een gezamenlijk 120-creditsprogramma dat wordt aangeboden door de divisie Atletiekopleiding, Gezondheid en Bewegingswetenschap (ATHES) en de School of Business. Deze unieke interdisciplinaire aanpak stelt onze studenten in staat een sterke basis van zakelijke kennis en vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen op alle aspecten van de sportindustrie. Via ons Sport Management-programma leren studenten de meest actuele trends, technieken en strategieën in management- en marketingtechnologie, ticketverkoop, sponsoring, branding, public relations, evenementenplanning, sport merchandising, facility management en representatie van sporters. Studenten zullen ook de basisbeginselen van leiderschap, communicatie, klantenserviceverhoudingen en teamworkvaardigheden die essentieel zijn voor succes op dit gebied begrijpen en toepassen.

De sport is uitgegroeid tot een wereldwijde miljardenindustrie. Een carrière in de sport betekent veel verschillende dingen voor veel verschillende mensen. De nabijheid van LIU Brooklyn's Sport Management-programma naar het hoofdkantoor van de MLB, NBA, NFL, NHL en MLS, naast het nabijgelegen Barclays Center, biedt LIU-studenten een breed scala aan unieke leermogelijkheden die van vitaal belang zijn voor het verkrijgen van een competitieve voorsprong in de hedendaagse markt. Deze belangrijke partners stellen onze studenten in staat om hun talenten te laten zien tijdens het netwerken met professionele topsporters. Deze essentiële combinatie, die uitmuntende academici combineert met realistisch belevingsleren, stelt onze studenten in staat om echte professionals te worden zodra ze hun LIU-graad behalen.

Programmakenmerken

 • Fundamentele kennis. Studenten ontwikkelen een uitgebreid begrip van de wereldwijde sportindustrie en beheersen de essentiële communicatie-, bedrijfs-, verkoop- en leiderschapsvaardigheden waaraan werkgevers veel behoefte hebben.
 • voortreffelijk
 • Ervaringsleren. Studenten breiden hun opleiding buiten het klaslokaal uit door middel van stage- en practicumkansen die traditioneel leren integreren met praktijkervaring.
 • Verbindingen met de industrie. Het programma biedt toegang tot een scala aan netwerkmogelijkheden en branche-evenementen, waar studenten in contact kunnen komen met topfunctionarissen uit de industrie, managers van conferenties, praktijkmensen en innovators van toonaangevende organisaties.

Het Undergraduate Sport Management Program bereidt studenten voor op een loopbaan in een brede selectie van organisaties in de sportbranche, waaronder:

 • Professionele sporten
 • Collegiale atletiek
 • Evenement- en facilitaire operaties
 • Bedrijven voor bedrijfsmanagement en marketing
 • Communautaire recreatie- en vrijetijdsinstanties
 • Non-profitorganisaties
 • Gezondheids- en fitnesssector
 • Golf
 • Campus intramurale sport en recreatie

Studenten Kansen

Onze studenten doen waardevolle ervaring op met werken, stagewerken en vrijwilligerswerk doen aan veel belangrijke serviceleerprojecten voor lokale en regionale agentschappen. We gebruiken elk semester vele gastdocenten van sportorganisaties om met onze studenten te praten over hoe ze kunnen excelleren als een verantwoordelijke zakelijke professional in de sportindustrie.

Via ons programma Sport Management leren studenten de meest actuele trends, technieken en strategieën in management- en marketingtechnologie, ticketverkoop, sponsorschappen, klantenrelaties, evenementenplanning, beheer van sportfaciliteiten en analyses. Studenten zullen ook de basisbeginselen van vaardigheden op het gebied van leiderschap, communicatie en teamwork begrijpen en toepassen die essentieel zijn voor succes op dit gebied.

Kansen in de Metropoolregio NYC

De Metropolitan New York-omgeving biedt studenten volop kansen om praktische ervaring op te doen tijdens het voltooien van hun academische cursussen.

De sportindustrie in Brooklyn en New York City blijkt een groot voordeel te zijn voor onze studenten. Studenten met academische voorbereiding en ervaring gericht op sport hebben een uitgesproken voorsprong op de arbeidsmarkt. De nabijheid van LIU Brooklyn tot de grootste en snelst groeiende sportindustrieën ter wereld, waaronder het Barclays Center / Brooklyn Nets en het hoofdkantoor van de Major League: honkbal, basketbal, voetbal, hockey en voetbal in New York City en is zeer voordelig voor die studenten op zoek naar stages en carrièremogelijkheden in de sport.

Toelatingsvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor toelating tot de BS in Sports Sciences-programma:

 • Bij het betreden van de eerstejaarsstudent moet het gemiddelde op het middelbare schoolniveau minimaal 80 en de gecombineerde score SAT van minimaal 800 zijn
 • Overstapstudenten moeten een gemiddeld cijferpuntgemiddelde van ten minste 2.0 hebben

Dien een algemene aanvraag voor toelating in via Mijn LIU.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Lees meer

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Lees Minder
New York , Brookville + 1 Meer Minder