Bachelor of Science in Tourism

Wageningen University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in Tourism

Wageningen University

Bachelor of Science Toerisme

Toerisme is een Engelstalig academisch programma dat gezamenlijk wordt aangeboden door NHTV Breda en Wageningen University

Programma

Toerisme is een complex en veelzijdig fenomeen. Als zodanig is het belangrijk dat studenten een breed begrip van het toeristische domein ontwikkelen. Het BSc Tourism-curriculum is ontworpen om aan dit doel te voldoen. In de loop van het programma verplaatsen studenten zich geleidelijk naar meer onderwijsonafhankelijkheid. De educatieve begeleiding is het eerste jaar op zijn hoogtepunt en neemt in de loop van de volgende twee jaar geleidelijk af. De eerste twee jaar van het programma vinden plaats op NHTV in Breda. Het derde jaar vindt plaats in Wageningen. De meeste vakken (in alle drie de jaren) worden echter gezamenlijk gegeven door instructeurs van zowel NHTV als Wageningen University .

Jaar 1: inleiding tot het toeristisch fenomeen (NHTV)

Je maakt kennis met de disciplines sociologie, economie, aardrijkskunde en milieuwetenschappen en hun respectieve bijdragen aan de studie van het toerisme. De basale disciplinaire cursussen bieden een overzicht van kernconcepten, theorieën en auteurs. Cursussen gebruiken lezingen, seminars en excursies als de belangrijkste lesmethoden.

Jaar 2: verdieping van je kennis (NHTV)

In het tweede jaar maak je kennis met ontwikkelings- en interculturele studies, organisatie- en consumentengedrag, wetenschapsfilosofie en ethiek, en analyses van toerismesystemen. Je leert ook over het beheer van toeristische bestemmingen en vergroot je onderzoeksvaardigheden. Jaar twee eindigt met een vier weken durende internationale veld praktisch in Zuidoost-Azië (of een andere regio).

Jaar 3: verbreding van je blik ( Wageningen University )

Jaar drie vindt plaats aan Wageningen University . Je leert over de nieuwste innovaties op het gebied van management, beleid, technologie en duurzaamheid in relatie tot toerisme. In het eerste deel van het jaar, kies en voltooi je een minor. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een minor in internationale ontwikkelingsstudies, managementstudies of milieukunde. Je kunt je minor ook bij een andere universiteit of zelfs in een ander land afronden. In het laatste semester van het programma maak je je studie af en voltooi je een bachelorscriptie.

Toekomstige carriëre

De BSc Toerisme bereidt studenten voor op een breed scala van MSc-programma's of directe carrièremogelijkheden. De BSc Tourism is een relatief jong programma dat is gestart sinds september 2010. Onze eerste afgestudeerden stapten in verschillende MSc-programma's en loopbanen in vijf thematische richtingen. Deze richtingen liggen binnen de thema's: Vrije tijd en toerisme; Milieuwetenschappen; Samenleving en cultuur; Economie en management of internationale ontwikkeling.

Toelating en toepassing

Wilt u weten of uw diploma voldoende is om toegelaten te worden tot de bachelor Toerisme? Je moet het juiste pre-universitaire diploma hebben om toegelaten te worden tot het programma en specifieke vakken gevolgd hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op March 12, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Locations
Nederlanden - Wageningen, Gelderland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Wageningen, Gelderland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan