Bachelor of Science in bedrijfsanalyse

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Business Analytics

Bedrijfsanalisten zijn nodig in bijna elke branche. De Business Analytics-major aan de Shields School of Business leert studenten hoe ze methoden, hulpmiddelen en software kunnen gebruiken om gegevens om te zetten in informatie. Het curriculum richt zich op het opbouwen van vaardigheden en expertise op het gebied van programmeren, statistiek, gegevensbeheer en datatransformatie en visualisatie.

Top 4 redenen om een diploma in Business Analytics aan SFU te behalen:
 1. "Bijna alle banen zullen op de een of andere manier gegevens raken", aldus Tableau's "The State of Data Education". Met het wijdverbreide gebruik van technologische innovaties genereert onze samenleving een steeds grotere hoeveelheid gegevens. Alle soorten organisaties zoeken steeds vaker naar manieren om deze nieuwe schat aan informatie te benutten.
 2. Business Analytics gecombineerd met andere graden verhoogt de verkoopbaarheid. Met Shields kunt u in slechts vier jaar twee graden behalen. Omdat het analyseren van gegevens een zeer gewenste vaardigheid is in alle bedrijfsdisciplines, verhoogt het toevoegen van een dubbele major in Business Analytics aan elke andere zakelijke major de waarde van de graad en biedt u een voorsprong op elke arbeidsmarkt.
 3. Analytics biedt tools waarmee gegevens kunnen worden omgezet in nuttige informatie. Gegevens worden vaak gebruikt om nieuw inzicht te creëren, beslissingen te nemen en strategische richting te plannen. Bedrijfsleiders vragen om gegevensgestuurde beoordelingen van afdelingen, programma's, producten en mensen.
 4. Bijna elke industrie vertrouwt op analyse om te groeien en te slagen. Productieprofessionals gebruiken gegevensanalyses om inefficiënties in routes, methoden en processen te identificeren. Entertainment- en retailwinkelservices gebruiken analyses om realtime, op maat gemaakte aanbevelingen te doen. Wetshandhaving analyseert trends in criminaliteit om activa effectiever in te zetten.

Analytics BS MBA

* Vijfjarige Business Analytics naar MBA-programma, BS

Studenten die ook hun MBA willen voltooien, kunnen kiezen voor het "Five-Year Fast-Track" curriculum en in vijf jaar zowel een bachelordiploma Business Analytics als een MBA behalen.

Carrièremogelijkheden

Volgens een LinkedIn-rapport van oktober 2017 behoren zowel "statistische analyse en datamining" als "datapresentatie" tot de top 10 vaardigheden die potentiële werkgevers wereldwijd zoeken. Verder rangschikt het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics de beroepen van 'statisticus' en 'operations research analist' in de top 20 van snelstgroeiende beroepen.

Populaire carrièremogelijkheden voor Business Analytics majors:
 • Management analist / adviseur
 • Data scientist
 • Big Data Analytics-specialist
 • Onderzoeksanalyst
 • Manager Services of Manufacturing Operations
 • Data-analist
 • Projectleider
 • Supply Chain Manager
 • Marktonderzoeksanalist

Analytics-curriculum

Zoals alle majors in de Shields School of Business, is het Business Analytics-curriculum gebaseerd op een sterke basis van zakelijke fundamentele cursussen op het gebied van boekhouding, economie, financiën, marketing en management . Naast het voltooien van cursussen in de traditionele basisdomeinen, zullen studenten business analytics competenties ontwikkelen in de kunst en wetenschap van data-analyse . In het bijzonder zullen studenten in dit programma cursussen volgen om vaardigheden en expertise op te bouwen op het gebied van programmeren, statistiek, gegevensbeheer en datatransformatie en visualisatie .

120733_120697_20160929_SFU_01637.jpg

Niet-gegradueerde aanvraagproces

Bij Saint Francis ben je meer dan alleen een nummer - zelfs zodra we je sollicitatie hebben ontvangen. We evalueren u als geheel en niet alleen onderdelen, zoals GPA of testscores. We kijken hoe u een bijdrage kunt leveren aan onze academische gemeenschap, de kracht van uw cursussen, buitenschoolse interesses en unieke talenten.

Alles wat je nodig hebt om je applicatie te starten, vind je hier! Gedetailleerde instructies, applicatiecomponenten en deadlines.

Vier eenvoudige stappen
 • Stap 1: Maak een gebruikersnaam en wachtwoord aan. Hiermee kunt u uw toepassing eenvoudig opslaan en kunt u zich voor SFU-evenementen op één plek registreren. PS Maak een bladwijzer van de SFU-toepassingssite terwijl u bezig bent!
 • Stap 2: Controleer uw e-mail. U ontvangt een link om te klikken om uw nieuwe login te bevestigen.
 • Stap 3: Vul een aanvraag in. Eerstejaars studenten kunnen zich op elk moment aanmelden, meestal na 1 augustus van hun laatste jaar. Om volledige toelating voor toelating en verdienstenbeurzen te ontvangen, wordt het aanbevolen dat studenten vóór 1 mei van hun laatste jaar een voltooide aanvraag indienen.
  • De niet-gegradueerde aanvraag voor toelating werkt onder een voortschrijdend toelatingsbeleid, behalve voor het Physician Assistant Science-programma, dat een Prioritaire aanvraagdatum heeft van 15 november . Het programma voor ergotherapie en fysiotherapie heeft een toepassingsdatum met prioriteit van 15 januari .
 • Stap 4: Bekijk uw "Checklist" voor aanvullende vereisten.
Officiële transcripties van de middelbare school

Dien je officiële transcriptie van de middelbare school in met werk dat je tijdens je juniorjaar hebt voltooid, naast een kopie van je schema voor de hogere klassen. Alle aanvragers moeten halverwege het jaar cijfers van hun laatste jaar indien beschikbaar indienen.

Dit kan worden verzonden:

 • Van je middelbare school naar
  • Saint Francis University
  • Bureau van toelatingen
  • 169 Lakeview Drive
  • Postbus 600
  • Loretto PA 15940
 • Via een veilige elektronische documentensysteemoverdracht zoals perkament.
Gestandaardiseerd testen

Aanvragers moeten scores van SAT I of ACT indienen. Gebruik de onderstaande codes om uw officiële scores rechtstreeks naar SFU te sturen.

 • SAT-code # 2797
 • ACT-code # 3682
Voorbeeld schrijven

Een schrijfvoorbeeld is vereist voor ergotherapie van ergotherapie, fysiotherapie en Physician Assistant Science. Vul een essay in waarin (minimaal 250 woorden) uw interesse in het academische programma waarvoor u solliciteert wordt uitgelegd. Voel je vrij om eventuele ervaringen die je interesseert in het gekozen vakgebied te benadrukken.

120740_120704_20170907_SFU_9718.jpg

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Saint Francis University is one of the oldest Catholic universities in the country, and the oldest celebrating Franciscan values. Our scenic campus sits on a mountain top in Loretto, Pennsylvania, nea ... Lees meer

Saint Francis University is one of the oldest Catholic universities in the country, and the oldest celebrating Franciscan values. Our scenic campus sits on a mountain top in Loretto, Pennsylvania, near Pittsburgh. Faith, Generosity, respect, discovery, and joy are in our DNA, and we seek to attract students (like you) with a passion to shape the world. Lees Minder