Bachelor of Science in bedrijfsveiligheid, fraudeconcentratie

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De economische gezondheid van een organisatie is afhankelijk van haar vermogen om zichzelf tegen fraude te beschermen. Nu de dreigingen toenemen, zijn werkgevers op zoek naar probleemoplossers die goed thuis zijn in het opsporen en voorkomen van fraude. Deze minor verbetert uw verkoopbaarheid in alle sectoren door kennis te maken met dit nieuwe en groeiende veld van fraude.

Waarom kiezen voor een minor in fraude?

Particuliere en publieke organisaties zullen elk jaar geld verliezen en werknemers kunnen ook banen en / of voordelen verliezen als gevolg van fraude. Omdat fraude het economisch welzijn en de duurzaamheid van onze private en publieke sector beïnvloedt, hebben organisaties mensen nodig die bedreven is in fraude om de economische activa te beschermen tegen verliezen als gevolg van door de mens veroorzaakte of natuurrampen. Organisaties hebben mensen nodig die kunnen voorkomen dat werknemers of verkopers of klanten activa stelen, zich bezighouden met corruptieschema's en transacties uitvoeren die belangenconflicten veroorzaken. Organisaties hebben ook werknemers nodig die bekwaam zijn in het herkennen van bedrijfsspionage, financiering van terrorisme en inbreuken op de informatiebeveiliging. Deze minor zal van groot nut zijn voor alle majors, inclusief maar niet beperkt tot: business majors, resort recreatie en hospitality management majors, veiligheids majors, sport management majors, criminologie en justitie majors en cybersecurity computer majors.

Wat zal je leren?

Met een minor in fraude leer je meer over de verschillende componenten van interne controles, de soorten inbreuken op de beveiliging die organisaties tegenkomen en het unieke karakter van fraude in elke organisatie. Het curriculum behandelt de oorzaken van misdaden en de demografie van een fraudeur. Je leert ook over de verschillende soorten fraude en de principes van fraudepreventie, detectie en hoe te beoordelen op fraude. Daarnaast zal het belang van het opzetten van fraudepreventiestrategieën door middel van interne controles, het naleven van regelgeving en het uitvoeren van risicobeoordeling worden gepresenteerd.

Careers

Je kunt werken in elke sector in de private sector of de publieke sector (federaal, staat, lokale overheid) of in non-profit en niet-gouvernementele organisaties. Er zijn veel mogelijkheden in Western PA in de volgende sectoren:

  • accounting / financiële
  • gezondheidszorg
  • verzekering
  • wettelijk
  • service
  • technologie / management consulting

Binnen de publieke sector waarderen het ministerie van Defensie, de Securities Exchange Commission, het Government Accountability Office, het US Postal Inspection Office en grote politiediensten met een eenheid voor financiële criminaliteit enorm veel medewerkers die zijn opgeleid voor fraude. U kunt ook werken met verschillende regelgevende instanties op federaal, provinciaal en lokaal overheidsniveau met deze fraudeachtergrond.

De referentie, Certified Fraud Examiner (CFE) , wordt erkend door werkgevers wereldwijd en in eigen land en wordt aangeboden door de Association of Certified Fraud Examiners.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Slippery Rock University, founded in 1889 by the citizens of the borough of Slippery Rock, is the region's premier public residential university. The University is shaped by its normal school heritage ... Lees meer

Slippery Rock University, founded in 1889 by the citizens of the borough of Slippery Rock, is the region's premier public residential university. The University is shaped by its normal school heritage and characterized by its commitment to intellectual development, leadership and civic responsibility. Lees Minder