Bachelor of Science in computeranimatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding


Full Sail University

Van het implementeren van publieksscènes in een film of tv-commercial tot het creëren van uitgestrekte landschappen voor een videogame, kunstenaars gebruiken computergraphics in bijna elk aspect van de hedendaagse entertainmentindustrie.

Full Sail University computeropleiding Bachelor of Science van Full Sail University leidt studenten door dezelfde productiepijplijn die wordt gebruikt in professionele studio's - van storyboarding, schetsen en visuele ontwikkeling tot modellering, karakteranimatie en uiteindelijke compositie.

Hoogtepunten van de cursus

 • Modelcreatie - Studenten maken kennis met een verscheidenheid aan modelleertools, de mogelijkheden van elke tool en de resultaten van interacties tussen tools.
 • Character Rigging - Deze cursus laat studenten kennis maken met de basis van character rigging, het proces waarbij verbindingen en bedieningselementen aan een personage worden toegevoegd waarmee een animator het op een realistische manier kan laten bewegen.
 • Animatieproductie - Deze cursus ontwikkelt het vermogen van studenten om middelen te plannen, coördineren en bestuderen, met behulp van traditionele methoden om hun aangeleerde sterke punten als 3D-artiest te demonstreren.

Creative Minds Scholarship

In aanmerking komende deelnemers kunnen tot $ 25.000 ontvangen voor het collegegeld van de campusgebaseerde opleidingen van Full Sail University .

Momentum-beurs

Gekwalificeerde online studenten kunnen tot $ 20.000 ontvangen met de Momentum Scholarship. Financiële hulp is beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen.

Admissions

Voordat u zich aanmeldt

De eerste stap is om met een toelatingsvertegenwoordiger te praten over uw plannen, welk programma u overweegt en wanneer u met school wilt beginnen.

Hier zijn een paar manieren waarop het toelatingsproces van Full Sail University anders is:

 • Geen traditionele aanmelddeadlines: de lessen beginnen maandelijks voor de meeste programma's, dus u kunt zich op elk moment aanmelden en beginnen op de datum die het beste bij u past.
 • Programma-ontwerp en cursusvolgorde: u hoeft zich niet elk semester voor specifieke lessen aan te melden - al onze programma's hebben een vooraf bepaald programma-ontwerp en cursusvolgorde.
 • Versnelling: de niet-gegradueerde programma's van Full Sail worden volgens een versneld schema gevolgd en kunnen in slechts 20 maanden worden voltooid.

Hoe aan te vragen

Als je met een toelatingsvertegenwoordiger hebt gesproken en je interview hebt afgerond en je bent klaar om met het sollicitatieproces te beginnen, zijn er verschillende items die je moet hebben:

 • Door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto, zoals een rijbewijs, paspoort of door de staat uitgegeven identiteitskaart.
 • Verificatie van Engelse taalvaardigheid als Engels niet uw primaire taal is (alle vereiste documentatie die niet in het Engels is, moet vergezeld gaan van een beëdigde Engelse vertaling).

Zodra u deze items heeft, bent u klaar om de online applicatie te starten. Het voltooien van uw aanvraag duurt 30-45 minuten en u kunt uw aanvraag opslaan als u geen tijd meer heeft of aanvullende informatie nodig heeft.

Nadat u zich heeft aangemeld

 • Als je je toelatingsgesprek nog niet hebt voltooid, is dat je volgende stap. Een toelatingsvertegenwoordiger zal contact met u opnemen om een interview op een geschikt tijdstip voor u te plannen.
 • Als je je interview hebt afgerond, zal je inschrijvingsgids contact opnemen om je aanvraag af te ronden en aanvullende informatie te verzamelen.

U ontvangt ook een e-mail die u toegang geeft tot onze Launch Portal, waar u documentatie kunt indienen en de laatste stappen voor inschrijving kunt voltooien.

Aanvullende vereisten voor online studenten en specifieke graden

Computeranimatie en gamekunst

Aanvragers moeten over artistieke vaardigheden beschikken. Traditionele beeldende kunstlessen en een basis in schetsen, beeldhouwen en schilderen worden aanbevolen voordat je aan het programma begint.

Inschrijvingsopties voor campusgraden

Programma van 20 maanden

Met onze versnelde opleidingen kun je sneller afstuderen dan aan een traditionele vierjarige universiteit. Ze zijn ontworpen om je te helpen een typisch schema voor de entertainmentindustrie te ervaren en je diploma sneller te laten werken. Deze programma's van 20 maanden omvatten doorgaans twee lessen per maand plus een carrièremodule, die in totaal ongeveer 35 uur per week lessen beslaan.

Programma van 29 maanden

Deze opleidingstrajecten delen het hele curriculum van onze programma's van 20 maanden. En hoewel ze zich nog steeds in een versneld tempo bevinden in vergelijking met traditionele vierjarige universiteiten, kunnen de extra negen maanden studie studenten zich veroorloven:

 • Meer financieringsmogelijkheden, waaronder een extra academisch jaar van federale financiële steun voor degenen die in aanmerking komen.
 • Een lager gemiddeld collegegeld per semester als gevolg van de extra negen maanden (hoewel het totale collegegeld niet verandert).
 • Een kleinere cursusbelasting per maand met ongeveer 17,5 uur per week lessen.
 • Meer persoonlijke roosterflexibiliteit en de mogelijkheid om buiten school te werken.

Flexibele inschrijving

Dankzij flexibele inschrijfopties kunnen studenten aan het begin van hun programma maximaal vier cursussen online volgen en de rest van hun opleiding op de campus voortzetten. Het bevat hetzelfde curriculum als de programma's van 20 maanden en 29 maanden, maar met een paar voordelen:

 • Besparingen op kosten van levensonderhoud en huisvesting gedurende de eerste vier maanden van je opleiding.
 • Meer tijd om huisvesting te beveiligen en verhuisplannen vast te leggen.
 • Een vliegende start met je opleiding met de mogelijkheid om eerder naar school te gaan.
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking ... Lees meer

Full Sail is dedicated to helping creative students follow their dreams in the entertainment and media industry. Whether they are passionate about music, art and design, web and technology, filmmaking, or the business behind entertainment, an education at Full Sail University can prepare students for a career path doing what they love. Lees Minder