Bachelor of Science in de architectuur

Algemeen

Beschrijving van opleiding

architectuur

Architectuur is een krachtig hulpmiddel dat we gebruiken om onze omgeving te transformeren om er een betere plek van te maken. Meer dan ooit richten wij ons als architecten, maar ook als burgers van deze wereld, op het ontwerpen van voorwerpen, gebouwen en steden die niet alleen onze dromen, creativiteit, ambities als individuen en als samenlevingen weerspiegelen, maar ook respectvol zijn voor onze wereld en haar inwoners. . Ons programma benadrukt de verantwoordelijkheid van architecten voor hun impact op het milieu. Onze afgestudeerden zullen bijdragen aan een nieuw begrip van design op basis van een ethisch verantwoorde benadering van het milieu en zullen dus actief betrokken worden bij het creëren van een betere wereld. We zien een toekomst waarin onze afgestudeerden de weg wijzen naar het ontwikkelen van milieuvriendelijkere manieren om niet alleen in Turkije, maar ook over de hele wereld te ontwerpen.

Het architectuurprogramma bij MEF stelt studenten in staat te werken in een rigoureuze maar niet-competitieve, collaboratieve omgeving. De studenten krijgen de kans om te werken aan realistische ontwerpproblemen door samen te werken met NGO's en lokale organisaties, aangezien ons programma de benadering van 'ontwerp als een dienst voor de gemeenschap' in ons curriculum wil brengen.

De architectuuropleiding bij MEF Architecture is gebaseerd op de ontwerpstudio als belangrijkste centrum voor het integreren van ontwerpvraagstukken: cultureel, sociaal, ecologisch, technologisch, theoretisch, economisch en politiek. Wij geloven dat deze studiocultuur essentieel is voor architectuuronderwijs en is niet beperkt tot de relatie van de studenten met docenten. De studiomgeving zal ondersteunend zijn en omvat gefaciliteerd peer-teaching en teamwork. We zullen ervoor zorgen dat onze studenten betrokken zijn bij de verdere verrijking van ons curriculum en ook de ontwikkeling van extracurriculaire programma's, zodat ze klaar kunnen zijn voor de leiderschapsrollen die ze in de toekomst zullen aannemen.

Wij geloven dat het van het grootste belang is dat de meerderheid van onze faculteit diploma's en academische ervaring uit het buitenland heeft om de rijkdom aan perspectieven binnen ons programma vast te stellen. We zullen ook academici van bekende universiteiten van de wereld en professionele architecten naar onze faculteit brengen en hen uitnodigen als sprekers, juryleden en studio-instructeurs in studio's om de ervaring van de studenten te verrijken.

Istanbul is een geweldig laboratorium en we hebben het geluk dat we erin werken. Istanbul met al zijn lagen, geschiedenis, energie en zijn problemen zal de belangrijkste bron zijn waarvan we zullen afhangen in ons programma.

Vacatures

Afgestudeerden van het MEF Architecture-programma hebben een breed scala aan velden waarop ze kunnen werken. Na het voltooien van hun architectuuropleiding, kunnen onze afgestudeerden werken op gebieden die verband houden met architectonisch ontwerp en bouw evenals andere ontwerpdisciplines. Bouwkundig afgestudeerden zijn gespecialiseerd in ontwerp, creatieve besluitvorming, initiatief nemen en probleemoplossend denken. Deze vaardigheden kunnen op een aantal gebieden met succes worden toegepast.

 • Architectuur: afgestudeerden van het programma kunnen werken in architectenbureaus en hun eigen architectenbureaus opzetten. Ze kunnen ook werken in de architectonische afdelingen van lokale overheden en grote bouwbedrijven. Onze afgestudeerden zullen een opleiding krijgen die hen in staat zal stellen om te werken door verantwoordelijkheid en initiatief te nemen in architectenbureaus van verschillende groottes en kwaliteiten.
 • Constructie: onze afgestudeerden kunnen werken in de afdelingen ontwerp, planning, financiën en productie van constructiebedrijven. Ze kunnen ook werken in bedrijven die betrokken zijn bij de productie van bouwmaterialen, diensten en technologie, zoals geprefabriceerde bouwsystemen, keramische tegels en gevelmaterialen.
 • Andere ontwerpvelden: onze afgestudeerden kunnen ook werken op een aantal gerelateerde ontwerpgebieden door vaardigheden te ontwikkelen die verband houden met hun persoonlijke interesse (zoals geavanceerde computermodellen). Ze kunnen werken in bedrijven die gespecialiseerd zijn in interieurontwerp, landschapsontwerp, computerspellen, meubeldesign en stedenbouw of ze kunnen hun eigen kantoren oprichten die aan deze ontwerpgebieden werken.

Bachelor in de architectuur Doelstellingen

Het doel van het Bachelor of Architecture-programma aan de MEF University is om creatieve, ethisch en sociaal verantwoordelijke en wereldwijd competitieve afgestudeerden te produceren, die een positieve verandering in de gebouwde en de natuurlijke omgeving kunnen aanbrengen door hun technische kennis, kritisch denken toe te passen en innovatie en leiderschapsvaardigheden.

leerplan113200_Skjermbilde2019-04-02kl.22.28.33.png113199_Skjermbilde2019-04-02kl.22.28.57.png113197_Skjermbilde2019-04-02kl.22.29.07.png113198_Skjermbilde2019-04-02kl.22.29.17.png

Keuzevereisten:

 • een minimum van 2 keuzevakken met technologie
 • een minimum van 4 departementale keuzevakken
 • een minimum van 4 niet-departementale keuzevakken (keuzevakken voor de technologie kunnen gekozen worden uit afdelingskeuzevakken of niet-departementale keuzevakken of must-cursussen)

Hoe aanvragen?

Toepassing Criteria:

 • Aanvragers moeten afgestudeerden van de middelbare school zijn die gelijkwaardig zijn aan Turkse middelbare scholen, of in het laatste jaar van een dergelijke middelbare school. Kandidaten die hun middelbare schooldiploma nog niet hebben ontvangen, mogen alleen een voorwaardelijke toelating krijgen.
 • Aankomende studenten kunnen een acceptabel middelbaar diploma (die in het laatste jaar van de middelbare school, met hun cijfer), een internationaal diploma (zoals IB, Abitur enz.), Een nationale toelatingsexamen / universitaire toelatingsexamen score of een internationale toelatingsexamen aanvragen. toelatingsexamen score van de universiteit (zoals SAT, GCE, ACT). De volledige lijst van aanvaardbare diploma's / examens en hun minimumscores zijn beschikbaar op de website van de universiteit.

Online app:

Aanvragers moeten het online aanvraagformulier invullen. Aanvragers moeten de volgende documenten bijvoegen:

 • Kopie van de identiteitspagina van hun paspoort
 • Paspoortstijl (portret) -foto
 • Middelbaar schooldiploma (indien beschikbaar)
 • High school transcript
 • Elk erkend resultaat van de uitkomst / universiteitsexamen van de middelbare school, indien beschikbaar
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid, indien beschikbaar
 • Motivatie

Kennis van het Engels:

MEF University is een Engelse middelgrote universiteit. Alle programma's met uitzondering van de wet zijn 100% in het Engels. Het Law-programma is 30% in het Engels.

Studenten moeten hun Engelse taalvaardigheid aantonen voordat ze beginnen aan academische programma's. Het vereiste niveau van Engelse taalvaardigheid is gelijk aan TOEFL iBT 80. Alleen internationaal of nationaal erkende examens worden geaccepteerd als bewijs van bekwaamheid. De erkende examens en hun gelijkwaardigheid zijn de volgende:

 • TOEFL iBT: 80
 • PTE Academic: 67, CAE: C, CPE: C
 • UDS, KPDS, YDS (Turkse overheidsonderzoeken): 65

Aanvragers, die op het moment van aanmelding of universiteitsinschrijving geen aanvaardbaar bewijs van Engelse taalkennis hebben, zitten aan de MEF University English Language Placement and Proficiency Examination. Studenten die niet slagen voor het bekwaamheidsexamen moeten studeren in het voorbereidende programma van de Engelse taal van de MEF University totdat ze aan het vereiste niveau voldoen.

Kandidaten voor het Law-programma die geen native Turkish-sprekers zijn of afgestudeerden van het Turks middelbaar middelbaar onderwijs zijn verplicht om het bewijs van de Turkse taalvaardigheid te leveren (TÖMER C).

Acceptatiebeslissingen:

 • De acceptatiebeslissingen worden gegeven aan de aanvragers die voldoen aan de aanvraagcriteria op basis van de relatieve waarde van aanvragen. Aanvragers worden geïnformeerd over hun acceptatiebeslissing en een studiebeursaanbieding en gevraagd om hun intentie om zich in te schrijven te bevestigen met een aanbetaling van USD 250 op de bankrekening van de universiteit. De aanbetaling wordt meegerekend voor het collegegeld van het eerste semester, maar kan niet worden terugbetaald in geval van niet-inschrijving. Na betaling van de aanbetaling, wordt een officiële acceptatiebrief afgegeven. Geaccepteerde studenten zijn zelf verantwoordelijk voor hun studentenvisumaanvragen.

Universitaire inschrijving:

Geaccepteerde studenten zullen hun universitaire inschrijving maken op de data die de universiteit op haar website heeft aangekondigd. De volgende documenten zijn vereist voor universitaire inschrijving:

 • Origineel diploma van de middelbare school en de notariële Turkse vertaling als deze niet in het Turks of het Engels is uitgegeven
 • High School Diploma Equivalentiecertificaat van het Turkse ministerie van Onderwijs (of Educational Attaché van het Turkse consulaat)
 • Origineel van transcript van de middelbare school
 • Originele scorekaart van testscores (uitgang van de middelbare school / universiteit) gebruikt om de toepassing te ondersteunen, indien aanwezig
 • Fotokopieën van de paspoortgegevenspagina van de aanvrager en de pagina met het studentenvisum. Het studentenvisum is verplicht voor alle internationale studenten. Het kan worden verkregen bij een Turks consulaat in het land van de aanvrager door de acceptatiebrief te presenteren.
 • Fotokopie van de eerste zeven pagina's van de verblijfsvergunning (verkregen van het bureau van buitenlandse residentie)
 • 4 pasfoto's (4,5 x 6 cm) (genomen in de laatste 6 maanden, waarbij de persoon duidelijk is geïdentificeerd)
 • Ontvangst van collegegeldbetaling
 • Originele scorekaart met een erkend taalvaardigheidsexamen (indien beschikbaar)

Kandidaten die het inschrijvingsproces niet binnen de aangekondigde data afleggen of om de vereiste documenten te verstrekken, verliezen hun recht om te studeren aan de MEF University .

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

MEF University, which admitted its first students in the academic year 2014-2015, aims to become a university that keeps entrepreneurship, innovative thinking and creativity in the foreground and has ... Lees meer

MEF University, which admitted its first students in the academic year 2014-2015, aims to become a university that keeps entrepreneurship, innovative thinking and creativity in the foreground and has the ability to create global and local value-added with its distinctive educational model. Lees Minder