Bachelor of Science in de architectuurtechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het architecturale ingenieursprogramma bereidt studenten voor om effectieve spelers te zijn bij het vormgeven van een duurzaam gebouwde omgeving in de VAE en daarbuiten. Studenten die gespecialiseerd zijn in Architectural Engineering zullen engineeringontwerp, bouwconstructie, constructies, elektrische en mechanische systemen en constructiebeheer verkennen. Dit maakt architectonische engineering een ideaal beroep voor individuen met sterke wiskundige en wetenschappelijke vaardigheden die geïnteresseerd zijn in de gebouwde omgeving in het algemeen en gebouwen in het bijzonder. De programma- en afdelingsactiviteiten weerspiegelen een resultaatgerichte benadering, waarbij hands-on actief leren wordt aangenomen en de nadruk wordt gelegd op professionele competentie en het opbouwen van vaardigheden, terwijl studenten worden geïntroduceerd in innovatieve benaderingen van kennisoverdracht en het gebruik van computationele ontwerptools. Teamwork is ook een belangrijk onderdeel van de studie van architecturale engineering, omdat architecteningenieurs in interactie treden met de andere ontwerpprofessionals bij de uitvoering van bouwprojecten. Het undergraduate-programma Architectural Engineering aan het College of Engineering van de United Arab Emirates University is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

Intimidating

Doelstellingen van het programma

 • Efficiënt gebruik maken van relevante bouwtechnische kennis en vaardigheden in de beroepspraktijk.
 • Ontwerp en evalueer effectief architecturale technische systemen om te voldoen aan de behoeften van de klant volgens technische specificaties en interdisciplinaire vereisten.
 • Beheer succesvolle technische problemen met succes om praktische en optimale oplossingen te bereiken.
 • Zet u in voor sociale, economische en milieukwesties en beoefen hoge ethische normen in het beroep.
 • Leiderschap, samenwerking en technische communicatieve vaardigheden ontwikkelen; en update kennis door levenslang leren.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

 • Identificeer, formuleer en los complexe technische problemen op door principes van engineering, wetenschap en wiskunde toe te passen.
 • Pas technisch ontwerp toe om oplossingen te produceren die voldoen aan gespecificeerde behoeften, rekening houdend met volksgezondheid, veiligheid en welzijn, evenals mondiale, culturele, sociale, ecologische en economische factoren.
 • Communiceer effectief met een breed publiek.
 • Erken ethische en professionele verantwoordelijkheden in technische situaties en maak weloverwogen oordelen, die rekening moeten houden met de impact van technische oplossingen in mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke contexten.
 • Effectief werken in een team waarvan de leden samen leiderschap bieden, een samenwerkingsomgeving en een inclusieve omgeving creëren, doelen stellen, taken plannen en doelstellingen halen.
 • Ontwikkel en voer geschikte experimenten uit, analyseer en interpreteer gegevens en gebruik technische oordeelsvorming om conclusies te trekken.
 • Verwerven en toepassen van nieuwe kennis indien nodig, met behulp van geschikte leerstrategieën.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder