Bachelor of Science in de atmosferische wetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Atmosferische wetenschappen probeert het gedrag en de voorspelbaarheid van de atmosfeer van de aarde te begrijpen en vereist een goede basis in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en informatica. De undergraduate Atmospheric Sciences major combineert verplichte cursussen op deze gebieden met geavanceerde cursussen in meteorologie, klimaat en aanverwante disciplines om een academische achtergrond te ontwikkelen die geschikt is voor een verscheidenheid aan werkgelegenheid.

Majors ontwikkelen een solide basis in wiskunde, natuurkunde en scheikunde gedurende de eerste twee jaar en bestuderen vervolgens dynamische, fysische en synoptische meteorologie, evenals klimaatprocessen, tijdens de junior- en seniorjaren. Een uniek aspect van ons programma is de nadruk op bergweer en klimaat, wat een natuurlijke uitbreiding is van de geografische omgeving van de University of Utah . De graad Atmospheric Sciences Bachelor of Science (BS) voldoet aan de vereisten voor tewerkstelling als meteoroloog bij de National Weather Service, en veel van onze afgestudeerden zijn overgestapt naar een carrière in de lucht- of milieuwetenschappen in de overheid en in de particuliere sector.

Het Departement Atmosferische Wetenschappen biedt een Bachelor of Science (BS) graad en een minor voor niet-gegradueerde studenten. Studenten met interesse in zwaar weer, klimaatverandering, voorspellingen, uitzending meteorologie, atmosferische chemie, teledetectie en vele andere gebieden vinden een thuis in de afdeling Atmosferische Wetenschappen.

Iceland icebergs in waterLW / Unsplash

Graduatievereisten

  • Handhaaf een algemene GPA van 2.0 of hoger
  • Ontvang een lettercijfer van C- of hoger in alle cursussen die nodig zijn voor de major
  • Ontvang een letter C of hoger in alle MATH-cursussen
  • Voltooi een sluitsteenervaring.

Carrièreopties met een graad in de atmosferische wetenschappen

De afdeling is toegewijd om ervoor te zorgen dat studenten alle tools hebben die nodig zijn om succesvol te zijn in het personeelsbestand. Onze loopbaanadviseurs werken samen met studenten om hun facultaire keuzevakken aan te passen om hun carrièredoelen te bereiken. Het gemiddelde inkomen voor meteorologen in 2010 was $ 87.780 per jaar. Onze alumni hebben werk gevonden in verschillende omgevingen, waaronder:

  • Federale agentschappen (bijv. NWS, NASA, NOAA en BLM)
  • Staatsinstanties (bijv. Vervoer en luchtkwaliteit)
  • Luchtmacht weerservice
  • Particuliere werkgevers (bijv. Adviesbureaus, luchtvaart, verzekeringen en landbouw)
  • Broadcast Meteorology
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Mines and Earth Sciences’ location in a mineral- and energy-rich geographical area provides a study and research environment that extends far beyond campus boundaries. Because of Utah’s ... Lees meer

The College of Mines and Earth Sciences’ location in a mineral- and energy-rich geographical area provides a study and research environment that extends far beyond campus boundaries. Because of Utah’s mineral resources, the college is pivotal in developing a region increasingly vital to the nation’s mining and energy future. Lees Minder