Bachelor of Science in de biologie / pre-geneeskunde Track

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Op Union University , worden getransformeerd.

Als je van plan bent om een voortgezette professionele opleiding in de gezondheidswetenschappen te zoeken - om een apotheker, arts, tandarts, dierenarts, fysiotherapeut of een ander soort gezondheidsberoep te worden - heb je een uitstekende undergraduate opleiding nodig die je voorbereidt op strenge studie en professionele excellentie .

Union University in Jackson, Tennesse, VS, heeft een uitstekende staat van dienst als het gaat om het helpen van studenten zoals u bij het ontvangen van een eersteklas opleiding die zal leiden tot succes in uw geavanceerde training en later in uw professionele leven. Union heeft een opmerkelijk succes (meestal meer dan 95% acceptatie) in het plaatsen van gekwalificeerde studenten in professionele professionele programma's.

Christus-gecentreerde

Union biedt academici van topklasse in een context van christelijk geloof en waarden.

Uitstekende faculteit

Onze faculteit is een expert in hun vakgebied en doet een stapje extra om hun leven te investeren in het helpen van studenten om succes te behalen. Onze faculteit zijn leraren en mentoren.

Kleine klassengrootte

Union's 10: 1 student-faculteit ratio betekent kleine klassen en individuele aandacht. Strenge cursussen en laboratoria, inclusief menselijke bruto-anatomie, bereiden studenten voor op afgestudeerde en professionele schoolinspanningen.

leerplan

Het curriculum in de biologie is ontworpen om studenten kennis te laten maken met levende organismen als geheel, functionerende entiteiten die in hun diversiteit veel gemeenschappelijke kenmerken delen. Naast het bieden van de wetenschappelijke achtergrond die vereist is voor alle opgeleide burgers, bieden de cursussen een basis waarop de student een afgestudeerd programma kan bouwen, een opleiding kan volgen in gezondheidsgerelateerde beroepen zoals geneeskunde of apotheek, of zich kan voorbereiden op wetenschappelijk onderwijs op secundair niveau. Studenten nemen ook deel aan onafhankelijk of klein groepsonderzoek.

Pre-Med programma

Het Pre-Professional Medicine / Pre-Medical programma in Union bereidt gekwalificeerde studenten voor op toegang tot medische topscholen over de hele wereld. Elke student krijgt een adviseur toegewezen om een geschikte studie te plannen ter voorbereiding op een medische opleiding. Hier is een voorbeeld van een cursusbelasting.

119682_Clipboard02.jpg

Internationale studentenondersteuning

Union University zet zich in om internationale studenten de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om te slagen en gedijen op de campus. Het International Student Program is de primaire bron voor toekomstige en huidige F-1 internationale studenten en verwerkt studententoepassingen, rust studenten uit met een gespecialiseerde oriëntatie bij aankomst op de campus, gastheren immigratie workshops en sociale activiteiten, en helpt studenten bij de overgang naar een nieuwe cultuur en het Amerikaanse universitaire systeem.

Onze studenten

"Vanaf de dag dat ik in Union aankwam, is er geen dag voorbijgegaan waar ik me niet gewaardeerd voelde. Ik heb liefhebbende vrienden en faculteit gevonden in deze hechte gemeenschap en blijf groeien in mijn geloof met elke dag die voorbijgaat . ”- Jeremiah Murila, afgestudeerd als ingenieur in Kenia

Andere studieprogramma's

Naast het uitstekende biologieprogramma van Union biedt de universiteit meer dan 100 andere studieprogramma's op het gebied van verpleegkunde, engineering, internationale handel, kunst en vele andere. Bezoek de website van Union voor een uitgebreide lijst van alle beschikbare programma's.

Laatst bijgewerkt op aug 2019

Over de school

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed.

Learn through rigorous academics. Thrive in a Christ-centered community. Succeed in your life and career. At Union University, be transformed. Lees Minder