Bachelor of Science in de bouw

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Moderne bouwprojecten staan ​​bekend om hun complexiteit in ontwerp en snelheid van uitvoering. Ze vereisen een aanzienlijke benutting van middelen zoals materialen, mankracht, uitrusting en financiën. De meeste projecten worden uitgevoerd onder voorwaarden van schaarse middelen en lijden onder onzekerheid over hun aanbod. Werkvertragingen zullen leiden tot hogere kosten, omdat er voor elk project een ingewikkelde tijdskostenrelatie bestaat. De behoefte aan een goede planning en beheer van de bouw kan nooit genoeg worden benadrukt.

Het Bachelor of Science in Construction-curriculum is ontworpen om een ​​solide academische basis en professionele expertise te bieden in de discipline bouwmanagement, en om kritisch in te spelen op de huidige en evoluerende behoeften van de bouwsector. Om succesvol te zijn in de bouwsector, moeten studenten een goed begrip krijgen van de technische aspecten van de constructie, terwijl ze bouwbeheerspraktijken en hulpmiddelen toepassen om de controle te behouden en geïnformeerde, optimale beslissingen te nemen. Het programma richt zich op het begrijpen van bouwtechnologie, constructiebeheer en productiebeheerprocessen. Het programma behandelt ook de generieke vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn om te kunnen concurreren op de arbeidsmarkt.

Het programma richt zich op een combinatie van engineeringtechnologie, constructietechnieken en management. Het is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op leidinggevende functies in de bouwsector. Op persoonlijk niveau zal het programma een professionele en ethische benadering inhouden die de persoonlijke ontwikkeling, zelfrespect en loopbaanambities van de afgestudeerden zal bevorderen.

Leerresultaat

  • Vermogen om kennis en inzicht te verwerven in bouwmanagement, bouwtechnologie en gerelateerde kennis en werkwijzen.
  • De mogelijkheid om de technieken, vaardigheden en hulpmiddelen van projectmanagement, bouwtechnologie, breed beheer toe te passen op de praktijk van bouwmanagement.
  • Vermogen om kritisch na te denken en een wetenschappelijke benadering te gebruiken om bouwmanagement gerelateerde problemen op te lossen.
  • Vermogen om mondeling, visueel en in schriftelijke vorm met vertrouwen mondeling te communiceren.
  • De mogelijkheid om een ​​verantwoordelijke interpersoonlijke en intrapersoonlijke relatie op te bouwen met een goede teamwerkgeest.
  • Vermogen om hoge ethische en morele normen toe te passen in professionele praktijken en sociale interactie.
  • De mogelijkheid om informatie te zoeken en nieuwe ideeën te accepteren en zelfstandig te leren.
  • Mogelijkheid om kennis en managementvaardigheden te gebruiken om potentiële zakelijke kansen te identificeren.
  • Vermogen om leiderschapskwaliteiten en proactiviteit aan te tonen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

In the early years of its establishment, Universiti Teknologi Malaysia, School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) offered professional development programs such as short courses, semi ... Lees meer

In the early years of its establishment, Universiti Teknologi Malaysia, School of Professional and Continuing Education (UTMSPACE) offered professional development programs such as short courses, seminars, workshops and in-house training. However, due to an overwhelming demand for part-time and full-time educational programs in both private and public sectors, UTMSPACE took the initiative of offering mainstream academic programs starting from the academic year 1995/96. Lees Minder
Kuala Lumpur , Skudai + 1 Meer Minder