Bachelor of Science in de civiele techniek

Kaunas University of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Science in de civiele techniek

Kaunas University of Technology

Civiele techniek wordt beschreven als geheel van de processen, vereist voor ontwerp, bouw, installatie en exploitatie van gebouwen en constructies - analyseert theoretische en praktische aspecten van structuren, productietechnologie, bouwtechnologie en de organisatie van bouwwerkzaamheden.

Het BSc-programma omvat de wetenschappelijke fundamenten van civiele techniek en computerondersteunde ontwerpvaardigheden die vereist zijn om ze toe te passen, en biedt een scala aan mogelijkheden om de theorie in de praktijk te brengen door middel van gespecialiseerde laboratoriumklassen, projectwerken, groepswerk met behulp van BIM-methodologie.

Nieuwste software en apparatuur

Building Information Modeling (BIM), toegepast in het studieproces, biedt de studenten het inzicht en de hulpmiddelen om gebouwen en infrastructuur efficiënter te plannen, ontwerpen, bouwen en beheren.

Samenwerking met partners uit de industrie

Een breed scala aan partners uit de industrie biedt de studenten hands-on ervaring in de klas en op de site. De beste studenten kunnen worden aangeboden om te worden ingezet na een succesvolle training.

Professionele competities

Ideeën en technologische oplossingen testen tijdens de competities van professionals 'Technorama', 'Smart City', 'Structum'.

Carrière

Competenties van de student
- Kennis van ontwerp en ontwerp en constructie van gebouwen, operationele principes van de technische systemen voor watertoevoer en afvalverwijdering, gastoevoer, elektriciteit en veiligheid, en productiemethoden voor bouwproducten;
- Ontwerp, toezicht en beheer van het bouwproces van gebouwen en productie van bouwproducten, oplossen van technische problemen van verschillende aard;
- Kennis van de materialen die worden gebruikt in de bouw en hun essentiële eigenschappen, structuren en bouwtechnologieën;
- Kennis en selectie van geschikte bouwmethoden voor gebouwen rekening houdend met de bouwomgeving, kosten van implementatie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De vaardigheden van de student
- In staat om eruditie en kennis van de nieuwste prestaties van de bouwpraktijk aan te tonen;
- In staat om de oplossingen voor het oplossen van de problemen in het studiegebied van civiele techniek te identificeren en redelijk te rechtvaardigen met behulp van ontwerp-, constructie- en productiemethoden, principes voor de organisatie van bouwprojecten en kwaliteitsborging, technische maatregelen en hun beheersmethoden, en modellering van informatie en automatisering methoden voor bouwwerken;
- In staat om de gegevens van civiele techniek te verzamelen en te interpreteren die nodig zijn voor het oplossen van belangrijke sociale, wetenschappelijke en ethische problemen;
- In staat om informatie, ideeën, problemen en oplossingen over te brengen voor het publiek van bouwspecialisten;
- In staat om beslissingen te nemen en in de praktijk de taken van engineeringwerk in het bouwproces op te lossen, rekening houdend met de gebouwen, hun structuren, technische systemen, bouwproducten en technologieën.

Je mag worden

  • Bouwkundig ingenieur
  • Bouw manager
  • Ontwerper

Toelatingseisen

Vaardigheid in het Engels

IELTS ≥5,5, TOEFL ≥75, CEFR ≥B1 of gelijkwaardig

verkiesbaarheid CGPA Middelbaar school certificaat

Maximaal 3 jaar na het afstuderen van de middelbare school komt in aanmerking.

Vaak kun je een geschikt transcript van je school krijgen. Als dit niet het geval is, hebt u officiële vertalingen nodig, samen met geverifieerde exemplaren van het origineel.

De kwalificatiedocumenten voor toegang worden aanvaard in de volgende talen: Engels / Russisch.

De documenten moeten worden gelegaliseerd (Apostille) door het Ministerie van Buitenlandse Zaken van het land waar de documenten zijn uitgegeven. Deze vereiste is niet van toepassing op documenten die zijn uitgegeven in de EU en Wit-Rusland, Oekraïne.

Minimumgemiddelde cijfer (CGPA)

Voor meer informatie over dit programma, bezoek hun webpagina hier .

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Kaunas University of Technology

Laatst bijgewerkt op July 10, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,800 EUR
Internationale studenten. Buitenlanders met Litouwse nationaliteit en EU-burgers: 2274 €
Locations
Litouwen - Kaunas, Kaunas
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Litouwen - Kaunas, Kaunas
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Civil Engineering