Bachelor of Science in de civiele techniek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Over

Civieltechnische omvatte historisch alle technische inspanningen die nodig zijn om de infrastructuur voor de samenleving te laten functioneren. Vanwege zijn oorsprong en geschiedenis, omvat civiele techniek nog steeds een breed scala van technologische gebieden. Deze omvatten:

 • Bouw
 • Milieu- en waterbronnen
 • Geotechniek
 • structuren
 • vervoer

Civiel ingenieurs werken met problemen die rechtstreeks van invloed zijn op de gezondheid en economische vitaliteit van mensen en gemeenschappen. Deze problemen omvatten afvalverwijdering, milieuverontreiniging, analyse en ontwerp van transportsystemen, ontwikkeling van waterbronnen, en het ontwerp, de bouw en het herstel van gebouwde faciliteiten zoals dammen, bruggen, gebouwen en snelwegen.

De uitdagingen en kansen voor een civiel ingenieur liggen dus in het combineren van technische competentie met een menselijke zorg voor de toepassingen van technologie. Om studenten te helpen hun rol in de gemeenschap te begrijpen, om effectief te zijn in het werken met ontwerpteams waarbij andere ingenieurs en andere professionals zijn betrokken, en om effectief te zijn in schriftelijke en gesproken communicatie, probeert het curriculum een ​​betekenisvolle educatieve ervaring te geven in de humaniora, sociale wetenschappen studies, Engels en economie.

Het doel van het undergraduate curriculum in civiele techniek is om afgestudeerde civiel ingenieurs voor te bereiden om te voldoen aan de huidige en toekomstige infrastructurele en ecologische behoeften van de samenleving. Dit vereist een opleiding op basis van wetenschappelijke en technische grondbeginselen en een opleiding die ervaring op het gebied van technisch ontwerp met behulp van moderne technologie omvat. Omdat de systemen die ze ontwerpen het publiek direct raken, moeten civiel ingenieurs zich bewust zijn van de sociale en ecologische gevolgen van hun ontwerpen. Afgestudeerden moeten bereid zijn om te werken en communiceren met andere professionals in verschillende verenigingen en organisaties. Ethiek en levenslang leren zijn essentiële componenten in de opleiding van civiel ingenieurs.

Tijdens de studie krijgen civieltechnische studenten een solide basis in wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Toegevoegd aan deze is de uitgebreide ontwikkeling van de grondbeginselen van materiaalkunde, bouw, water en milieu, bodem, structurele en transport systems engineering. Deze brede kennisbasis is bedoeld om te garanderen dat civiel ingenieurs worden opgeleid in alle takken van het beroep en om continu leren mogelijk te maken gedurende een professionele levensduur. Gedurende het hele programma werkt elke student samen met een academisch adviseur bij de selectie van keuzevakken. Specialisatie in een of meer takken van de civiele techniek is mogelijk door selectie van een reeks technische keuzevakken tijdens de junior en senior jaar.

Programma educatieve doelstellingen

 • De afgestudeerden zullen succesvol zijn in hun professionele loopbaan als civiel ingenieur in de industrie, openbare instellingen en / of post-graduate onderwijs.
 • De afgestudeerden zullen zich professioneel blijven ontwikkelen en dienen in leidinggevende functies.
 • De afgestudeerden zullen succesvol zijn in het aantonen van hun verplichtingen ten opzichte van het beroep, hun werkgever en de samenleving.

Studentenuitkomsten

Na het afstuderen hebben alle bachelorstudenten in de civiele techniek:

 • Een vaardigheid om kennis van wiskunde, wetenschappen en techniek toe te passen.
 • Een vermogen om experimenten te ontwerpen en uit te voeren, en om gegevens te analyseren en te interpreteren.
 • Een mogelijkheid om een ​​systeem, component of proces te ontwerpen om aan de gewenste behoeften te voldoen binnen realistische beperkingen zoals economische, ecologische, sociale, politieke, ethische, gezondheid en veiligheid, produceerbaarheid en duurzaamheid.
 • Een vaardigheid om te werken op multidisciplinaire teams.
 • Een bekwaamheid om technische problemen te identificeren, formuleren en op te lossen.
 • Een goed begrip van professionele en ethische verantwoordelijkheid.
 • Een vermogen om effectief te communiceren.
 • De brede opleiding die nodig is om de impact van technische oplossingen in een globale, economische, ecologische en maatschappelijke context te begrijpen.
 • Een erkenning van de behoefte aan en het vermogen om levenslang te leren.
 • Een kennis van hedendaagse kwesties.
 • Een vaardigheid om de technieken, vaardigheden en moderne engineeringtools te gebruiken die nodig zijn voor de engineeringpraktijk.

Civiele techniek in Bahrein

WVU biedt een nieuwe B.Sc. in de opleiding Civiele Techniek in het Koninkrijk Bahrein. Het is ontworpen om dezelfde educatieve doelstellingen en resultaten voor studenten te hebben als het programma in Morgantown. Het curriculum omvat alle graadvereisten zoals het Morgantown-programma en vereist aanvullende cursussen in Arabische taal en cultuur, geschiedenis van Bahrein en mensenrechten, zoals vereist door de Hoger Onderwijsraad van Bahrein. Het Bahrein-programma voldoet aan alle beleidsregels en academische normen van het ministerie van Civiele Techniek en Milieutechniek, het Statler College en de West Virginia University . De B.Sc. programma in Civiele Techniek is niet geaccrediteerd.

Leerresultaten

Programma educatieve doelstellingen

 • De afgestudeerden zullen succesvol zijn in hun professionele loopbaan als civiel ingenieur in de industrie, openbare instellingen en / of post-graduate onderwijs.
 • De afgestudeerden zullen zich professioneel blijven ontwikkelen en dienen in leidinggevende functies.
 • De afgestudeerden zullen succesvol zijn in het aantonen van hun verplichtingen ten opzichte van het beroep, hun werkgever en de samenleving.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

WVU is a family of distinctive campuses united by a single mission. From the groundbreaking research of our flagship in Morgantown to the liberal arts hub of WVU Potomac State in Keyser to the technol ... Lees meer

WVU is a family of distinctive campuses united by a single mission. From the groundbreaking research of our flagship in Morgantown to the liberal arts hub of WVU Potomac State in Keyser to the technology-intensive programs at WVU Tech in Beckley — we are leveraging our talents and resources to create a better future for West Virginia and the World. Lees Minder