Bachelor of Science in de civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Civiele techniek en milieutechniek is een breed vakgebied dat zich bezighoudt met planning, ontwerp, constructie en onderhoud van constructies, bruggen en openbare werken in relatie tot de aarde, het water en de lucht, of de beschaving en hun processen. Het beroep van civiele techniek domineert op de een of andere manier elk aspect van ons leven. De huidige economische welvaart in de VAE is voor een groot deel gebaseerd op de uitstekende infrastructuur en civiele werken die zijn ontwikkeld door civiele ingenieurs. Civiele Techniek is de oudste technische discipline na Militaire Techniek. Het behandelt constructies, bruggen, constructiebeheer, snelwegen, verkeer, geotechniek, watervoorziening en distributienetwerken, riolering en rampenbestrijding. Environmental Engineering richt zich op de kwaliteit en duurzaamheid van de drie belangrijkste milieu-elementen; bodem, water en lucht. De afdeling streeft ernaar om altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden van hoger onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap. Het undergraduate-programma Civil Engineering aan het College of Engineering aan de United Arab Emirates University is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

132877_construction-site-build-construction-work-159306.jpeg

Doelstellingen van het programma

 • Wees toegewijd aan ethische normen, veiligheidsmaatregelen op de werkplek en ontwikkel een hoog niveau van bewustzijn van sociale, economische en milieukwesties die relevant zijn voor het beroep van civiele techniek.
 • Omgaan met real-life civieltechnische problemen en praktische, effectieve en optimale oplossingen bereiken op basis van gedegen wetenschappelijke en technische kennis.
 • Ontwerp, beheer, voer en / of evalueer efficiënt een civieltechnisch systeem / component om te voldoen aan de behoeften van de klant per ontwerpspecificatie en / of vereisten.
 • Gebruik effectief moderne engineeringtools en technische communicatie in verschillende aspecten van professionele praktijken.
 • Ontwikkel hun kennis, creativiteit en leiderschap en vaardigheden om om te gaan met de snel evoluerende technologieën.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

 • Identificeer, formuleer en los complexe civieltechnische problemen op door principes van techniek, wetenschap en wiskunde toe te passen.
 • Pas technisch ontwerp toe om oplossingen te produceren die voldoen aan gespecificeerde behoeften, rekening houdend met volksgezondheid, veiligheid en welzijn, evenals mondiale, culturele, sociale, ecologische en economische factoren.
 • Communiceer effectief met een breed publiek.
 • Erken ethische en professionele verantwoordelijkheden in technische situaties en maak weloverwogen oordelen, die rekening moeten houden met de impact van civieltechnische oplossingen in mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke contexten.
 • Effectief werken in een team waarvan de leden samen leiderschap bieden, een samenwerkingsomgeving en een inclusieve omgeving creëren, doelen stellen, taken plannen en doelstellingen halen.
 • Ontwikkel en voer geschikte experimenten uit, analyseer en interpreteer gegevens en gebruik technische oordeelsvorming om conclusies te trekken.
 • Verwerven en toepassen van nieuwe kennis indien nodig, met behulp van geschikte leerstrategieën.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder