Bachelor of Science in de communicatietechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma Communication Engineering houdt zich bezig met de ontwikkeling en werking van communicatietechnologie, waaronder telecommunicatie. Het programma Communication Engineering is ontworpen om studenten een sterke basis te bieden in communicatietechnologie door middel van lezingen en laboratoriumwerk. Afgestudeerden zijn voorbereid op verantwoordelijke technische functies in ontwerp, ontwikkeling, onderzoek, toepassingen en bediening op het gebied van communicatie en telecommunicatie. Het curriculum is opgebouwd rond sterke basiscursussen in wiskunde, natuurkunde en ingenieurswetenschappen. Dit wordt gevolgd door een reeks kerncursussen die de breedte van het programma bestrijken, zoals circuits, elektronica, elektromagnetica, digitale logica, signalen en systemen, besturing, microprocessors en grondbeginselen van communicatiesystemen. Het Communication Engineering undergraduate-programma aan het College of Engineering van de United Arab Emirates University is geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET.

Transmission.

Doelstellingen van het programma

 • PEO-1: een vooraanstaande loopbaan hebben in communicatietechniek en aanverwante gebieden en leiderschapsrollen vervullen om de industrie en de gemeenschap te dienen.
 • PEO-2: Bereik industriedoelen met betrekking tot communicatietechniek door innovatieve ideeën te gebruiken en opkomende technologieën toe te passen.
 • PEO-3: Integreer teamwork, communicatie en interpersoonlijke vaardigheden om productief te zijn in multidisciplinaire omgevingen met het besef van ethische en sociale verantwoordelijkheden.
 • PEO-4: Doorgaan met het ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden door middel van graduate studies, permanente educatie en opleiding.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

 • Identificeer, formuleer en los complexe technische problemen op door principes van engineering, wetenschap en wiskunde toe te passen.
 • Pas technisch ontwerp toe om oplossingen te produceren die voldoen aan gespecificeerde behoeften, rekening houdend met volksgezondheid, veiligheid en welzijn, evenals mondiale, culturele, sociale, ecologische en economische factoren.
 • Communiceer effectief met een breed publiek.
 • Erken ethische en professionele verantwoordelijkheden in technische situaties en maak weloverwogen oordelen, die rekening moeten houden met de impact van technische oplossingen in mondiale, economische, ecologische en maatschappelijke contexten.
 • Effectief werken in een team waarvan de leden samen leiderschap bieden, een samenwerkingsomgeving en een inclusieve omgeving creëren, doelen stellen, taken plannen en doelstellingen halen.
 • Ontwikkel en voer geschikte experimenten uit, analyseer en interpreteer gegevens en gebruik technische oordeelsvorming om conclusies te trekken.
 • Verwerven en toepassen van nieuwe kennis indien nodig, met behulp van geschikte leerstrategieën.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder