Bachelor of Science in de elektrische en computertechniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De University of Mauritius (UoM) en de Universiteit van Arizona (UA) werken samen om een programma voor elektrische en computertechniek aan te bieden.

Dit hoog aangeschreven programma van de afdeling UA Engineering staat bovenaan de lijst van veel studenten die willen werken aan slimme netwerken, autonome systemen, het internet der dingen, cyberveiligheid, big data, mobiele gezondheid, cloud computing en vele andere opkomende technologieën. Het curriculum stelt studenten in staat zich te concentreren op bepaalde interesses, zoals autonome systemen en robotica, biomedische technologieën, circuits, micro-elektronica en VLSI, communicatie, codering en informatietheorie, computerarchitectuur en cloud computing, optica, fotonica en THz-apparaten en -systemen, Signaal-, beeld- en videoverwerking, Software engineering en embedded systemen en draadloze netwerken, beveiliging en systeem.

Hoewel studenten die geïnteresseerd zijn in elektrotechniek de neiging hebben zich te concentreren op energiesystemen, signaalverwerking en telecommunicatie, concentreren studenten computertechniek zich op het ontwerp van bijvoorbeeld software, computerchips en robotica, maar de twee gebieden zijn goed geïntegreerd.131438_pexels-photo-132700.jpeg Alexander Dummer / Pexels

Doelen

Dit programma is ontworpen om studenten in staat te stellen om:

 • Ontwikkel een gedegen beheersing van de grondbeginselen van elektrotechniek en computertechniek;
 • Vaardigheden verwerven in het interpreteren, simuleren, modelleren, ontwerpen, analyseren en oplossen van elektrotechnische en computertechnische problemen;
 • Inzicht verwerven in de verantwoordelijkheden van ingenieurs als professionals, met name op het gebied van ethiek en als bijdrage aan de doelstelling van duurzame ontwikkeling;
 • Ontwikkel een kritische geest, onafhankelijk leervermogen, communicatie, teamwork, management- en leiderschapsvaardigheden die essentieel zijn in de elektrotechnische en computertechnische praktijk.

Bovendien is het curriculum ontworpen om educatieve doelstellingen te ontwikkelen waarmee studenten hun technische bekwaamheid, professionele groei en managementvaardigheden kunnen verbeteren. Voortbouwend op fundamentele kennis, moeten afgestudeerden technische vaardigheden blijven ontwikkelen binnen en tussen disciplines in de elektrotechniek en computertechniek of in nauw verwante gebieden. Afgestudeerden moeten hun capaciteiten voor levenslang leren ontwikkelen en uitoefenen om hun technische en niet-technische vaardigheden te verbeteren. Afgestudeerden moeten hun kennis en vaardigheden ontwikkelen en verfijnen voor management, communicatie en beroepsethiek.

Algemene toelatingsvoorwaarden

Volgens de algemene toelatingseisen voor toelating tot de University for Undergraduate Degrees.

Programma-eisen

Minimaal 2 GCE 'A'-niveau-slagen, inclusief wiskunde en natuurkunde, of een andere kwalificatie die aanvaardbaar is voor de University of Mauritius .

 • GCE 'A' Level Passes in wiskunde en natuurkunde.
 • Passeren op 'O' Level Chemistry.

Alle studenten moeten voldoen aan de criteria voor verdienste van de UA-toelating

Minimumvereisten voor het behalen van een diploma

De toekenning van het diploma is afhankelijk van de student die voldoet aan de volgende vereisten:

 • Succesvolle voltooiing van 130 Credits volgens de programmastructuur;
 • Bevredigende voltooiing van industriële stages zoals gespecificeerd in het programma;
 • Bevredigende prestaties in elk van de elf Graduate Attributes (GA's) gespecificeerd tegen modules in de modulespecificatiebladen.

Het programma is zo opgesteld dat het voldoet aan de competentienormen die zijn voorgeschreven door het Washington-akkoord. Dit betekent dat afgestudeerden van dit programma naast het behalen van de voorgeschreven studiepunten per kennisgebied (natuurwetenschappen, wiskunde, ingenieurswetenschappen, ontwerp en synthese en aanvullende studies) ook bevredigende prestaties hebben getoond in de volgende elf Graduates Attributes (GA's):

 • GA 1: Problemen oplossen
 • GA 2: Toepassing van wetenschappelijke en technische kennis
 • GA 3: Engineering Design
 • GA 4: Onderzoeken, experimenten en data-analyse
 • GA 5: Engineeringmethoden, vaardigheden en tools, waaronder informatietechnologie
 • GA 6: Professionele en technische communicatie
 • GA 7: Impact van technische activiteit
 • GA 8: Individueel, team- en multidisciplinair werken
 • GA 9: Onafhankelijk leervermogen
 • GA 10: Engineering Professionalisme
 • GA 11: Engineering Management

Carrièremogelijkheden

Studenten uit UA die zijn afgestudeerd aan dit programma, hebben al vacatures ontvangen voordat ze afstuderen bij bedrijven zoals Raytheon, Intel, IBM, Qualcomm, Motorola, Microsoft, Honeywell, Texas Instruments, GM, Agilent, NASA, Boeing en Pixar.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Arizona, or UA, is a premier, public research university. The National Science Foundation ranks the UA 23rd in research and development expenditures among U.S public universities and ... Lees meer

The University of Arizona, or UA, is a premier, public research university. The National Science Foundation ranks the UA 23rd in research and development expenditures among U.S public universities and colleges and 38th among U.S public and private universities. Lees Minder