Bachelor of Science in de film

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Praktisch onderwijs

Op onze school leer je filmmaken door films te maken. Onze programma's zijn gebouwd rond de werkelijke workflow in de branche. Leraren stappen van de set naar de voorkant van de klas om je een meeslepende opleiding te geven die je gewoon niet uit een leerboek kunt halen. We willen u voorzien van gerichte kennis en begrip van de filmtheorie en het ambacht dat nodig is om de entertainmentindustrie te betreden en van start te gaan.

Je krijgt training in filmtheorie • Productie • Storyboarding • Cinematografie • Regie • Bewerken • Postproductie en meer!

Het Bachelor of Science in Film- programma is ontworpen om studenten niet alleen kennis van en inzicht in de filmtheorie te bieden, maar ook praktische ervaring met de vaardigheden en het vakmanschap die nodig zijn om in aanmerking te komen voor een instap in de industrie. Afgestudeerden zijn opgeleid om te werken als onafhankelijke filmmakers, productie-assistenten, editors, geluidsontwerpers, assistent-regisseurs, unit productiemanagers, art-directeuren, video-editors, lichttechnici, regisseurs-assistenten, dialoog-editors en een verscheidenheid aan andere functies in de film- en video-industrie . Dit programma zal ook helpen bij het ontwikkelen van teambuildingvaardigheden die nodig zijn voor de filmindustrie. Er worden vier graadtracks aangeboden in de bacheloropleiding: Productie, Cinematografie, Regie / Screenwriting en Productieontwerp. Studenten werken samen met een facultaire mentor om het diplometraject te selecteren dat het beste bij hun vaardigheden, talenten en professionele doelen past. Naast technische vaardigheid en creatieve ontwikkeling, leert het curriculum studenten de kritisch denkende, probleemoplossende en analytische vaardigheden die nodig zijn om een lange en productieve professionele carrière in de entertainment- en media-industrie te starten en te behouden.

bsfilm101

Programma-eisen

Het programma Bachelor of Science in filmproductie duurt 120 studiepunten en heeft een looptijd van 36 maanden. Studenten moeten alle vereiste cursussen met succes afleggen met een minimum cumulatief cijfer van gemiddeld 2,0.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Sc ... Lees meer

Located in the heart of Hollywood, The Los Angeles Film School has been serving the community and its students since 1999. This accredited, VA-approved institution offers career-focused Bachelor of Science degrees in Digital Filmmaking, Film, Graphic Design, Entertainment Business and Animation; as well as Associate of Science degrees in Music Production, Recording Arts and Film. Its facilities include the historic RCA Building, at 6363 Sunset Boulevard, and the school offers its students access to the same equipment used by industry professionals. The Hollywood Reporter called The Los Angeles Film School "one of the best-equipped private learning centers in the country." Lees Minder