Bachelor of Science in de informatica

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Informatics

Informatica is een toegepaste vorm van informatica. Het omvat de praktijk van informatieverwerking en de engineering van informatiesystemen. Informatica beschouwt de interactie tussen mensen en informatie door interfaces, organisaties, technologieën en systemen te onderzoeken. Het is informatietechnologie die wordt toegepast op menselijke problemen.

Informatica als discipline is nauw verwant aan, maar verschilt van gebieden als informatica, informatica en andere traditionele disciplines die verband houden met informatietechnologie. Het is meer algemeen, fundamenteel en toegepast dan al deze verwante disciplines; meer in het algemeen omdat het de nadruk legt op de breedte over kwesties in alle aanverwante disciplines heen, en sociale en ethische kwesties omvat met betrekking tot de informatierevolutie; fundamenteler omdat het fundamentele vragen behandelt over de aard van informatie en berekening; en meer toegepast omdat het doel is om gekwalificeerde informatietechnologieprofessionals te produceren om aan de snel stijgende behoefte te voldoen.

De BS in Informatics-graad vereist minimaal 120 credit-uren. Een minimum GPA van 2.0 ("C" of hoger) is vereist voor alle cursussen Engels compositie, statistiek en informatica.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Your education, your choice Choose from over 60 academic programs, earn an affordable high-quality education, and graduate with an Indiana University degree. No matter where you are on your educationa ... Lees meer

Your education, your choice Choose from over 60 academic programs, earn an affordable high-quality education, and graduate with an Indiana University degree. No matter where you are on your educational journey, you’ll discover that IU East has what you’re looking for. Lees Minder