Bachelor of Science in de informatietechnologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Informatietechnologie (IT) wordt de hoeksteen van elke economie ter wereld. Sinds de verspreiding van het internet en communicatietoepassingen in hun gediversifieerde vormen, werd IT een geïntegreerd onderdeel van ieders leven in de moderne samenleving. In de VAE speelt IT een grote rol in de ontwikkeling van de samenleving. Daarom is het niet meer dan normaal dat de Verenigde Arabische Emiraten Universiteit een opleiding in informatietechnologie aanbiedt met een sterke IT-basis, naast de huidige IT-trends zoals Cloud Computing, The Internet of Things, Mobile / Web Development en Big Data / Gegevensanalyse. De Bachelor of Science in Information Technology is geaccrediteerd door de Computing Accreditation Commission (CAC) van ABET.

132949_pexels-photo-340152.jpeg

Doelstellingen van het programma

  • Leiderschapsrollen bereiken die de ontwikkeling van IT bevorderen.
  • Demonstreer de hoogste normen van technische en ethische praktijk.
  • Pas vaardigheden en kennis toe om bij te dragen aan de evolutie van de IT-sector ten dienste van de gemeenschap.
  • Verwerf geavanceerde competentieniveaus in IT door deel te nemen aan voortdurende zelfontwikkeling, certificering en graduate studies.

Programma leerresultaten

Na succesvolle afronding van dit programma kunnen studenten:

  • Analyseer een complex computerprobleem en pas principes van computergebruik en andere relevante disciplines toe om oplossingen te identificeren.
  • Ontwerp, implementeer en evalueer een computergebaseerde oplossing om te voldoen aan een bepaald aantal computervereisten in het kader van de discipline van het programma.
  • Communiceer effectief in verschillende professionele contexten.
  • Herken professionele verantwoordelijkheden en maak geïnformeerde beoordelingen in computerpraktijken op basis van wettelijke en ethische principes.
  • Functioneer effectief als lid of leider van een team dat zich bezighoudt met activiteiten die aansluiten bij de discipline van het programma.
  • Identificeer en analyseer gebruikersbehoeften en houd er rekening mee bij de selectie, creatie, integratie, evaluatie en administratie van computersystemen.

Laatst bijgewerkt op jan 2021

Over de school

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions ... Lees meer

The United Arab Emirates University (UAEU) is a comprehensive, research-intensive university enrolling approximately 13,900 students, with more than 900 faculty and 65,000 alumni holding key positions in government, industry, commerce, and all business areas throughout the region. Lees Minder