Bachelor of Science in de lerarenopleiding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

100% arbeidsbemiddelingspercentage.

Elke student die van plan is les te geven, vindt kort na zijn afstuderen een baan.

Leer vanuit een bijbels wereldbeeld.

Bereid je voor op de uitdagingen van onderwijzen en leiden in de klas, de kerk of het missieveld vanuit een bijbels wereldbeeld.

200 uur praktijkervaring.

Veldervaring biedt de student de mogelijkheid om in de praktijk te brengen wat hij leert en toe te passen in een elementaire klas of ESL-omgeving.

Leraar als dienend leider

De primaire missie van het Boyce Teacher Education Program is het aanbieden van kwaliteitsgerichte lerarenopleidingen op Christusniveau, waarbij de volgende generatie opvoeders wordt voorbereid op dienende leiders in particuliere en openbare scholen en op het zendingsveld. De TEP is ontworpen om de dienende leider uit te rusten met de kennis die nodig is voor het beroep van leraar, met de vaardigheden van onderwijzen zoals erkend in het onderwijsberoep, en met de aanleg van een dienende leider in een wereld van diversiteit.

Lesgeven bij Boyce stelt Melissa Tucker in staat om haar passies voor lesgeven, missies en het trainen van leraren te combineren in een baan waar ze van houdt: “Het is een baan waarvan ik elke dag achterover leun en denk: 'Ik kan niet geloven dat ik op deze plek ben op dit moment bezig met dit werk. "
Melissa Tucker, universitair docent lerarenopleiding

Studieprogramma

Studenten lerarenopleiding kunnen kiezen uit een van de drie accenten. Klassiek onderwijs, Engels als nieuwe taal / tweede taal (ESL / ENL) en de staatscertificering.

De nadruk op Klassiek Onderwijs (niet-gecertificeerd) geeft je de kennis en vaardigheden die nodig zijn om les te geven volgens een klassieke benadering van onderwijs. Deze aanpak leert studenten hoe te leren en hoe te denken op basis van hun ontwikkelingsstadium. Kom meer te weten

De nadruk op ESL / ENL (niet-gecertificeerd) zal je voorzien van specifieke vaardigheden die je voorbereiden om Engels te onderwijzen aan mensen met verschillende achtergronden en culturen, wat een unieke evangelie-kans biedt. Kom meer te weten

De nadruk op staatscertificering biedt kandidaten voor leraren de mogelijkheid om een voorlopige staatscertificering na te streven, waardoor ze na de voltooiing van hun bacheloropleiding direct in het openbare schoolsysteem kunnen komen. Kom meer te weten


Het Boyce Teacher Education-programma in SACS geaccrediteerd en ontving voorlopige certificering van de Kentucky Education Professional Standards Board (EPSB) op 20 augustus 2018. Terwijl de voorlopige status representatief is voor een proeftijd van drie jaar, aangezien het Boyce Teacher Education-programma verder gaat naar volledig certificering, met deze status kunnen docentkandidaten direct een staatsvergunning voor het onderwijs aanvragen na het voltooien van hun diploma.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het behalen van een diploma in lerarenopleiding via een van onze niet-gecertificeerde accenten, werken we samen met een gelijkgestemde evangelische universiteit om onze afgestudeerden van het lerarenopleidingsprogramma een gestroomlijnd proces te bieden voor het behalen van een Master of Arts in het lesgeven met een licentie programma dat staatscertificering zal bieden op het gebied van basisonderwijs of speciaal onderwijs. Met dit online programma kunnen afgestudeerden van Boyce op onze campus in Louisville, KY blijven, terwijl ze hun studie afronden. Het hele programma is ontworpen om studenten in staat te stellen het baccalaureaat en de masteropleidingen in slechts vier jaar te voltooien.

Of een student een niet-gecertificeerde nadruk in ESL / ENL, klassiek onderwijs wil nastreven, of dat hij certificering wil nastreven en het openbare schoolsysteem wil betreden, het Boyce TEP-programma combineert een sterke bijbelse basis met een educatieve pedagogie, het voorbereiden van studenten om in verschillende capaciteiten wereldwijd te dienen.

Toelatingsvoorwaarden

 1. Pastor / kerk aanbevelingsformulier
  Bij het invullen van onze online-aanvraag worden de aanbevelingsformulieren per e-mail verzonden naar degenen die u heeft aangegeven deze te moeten ontvangen.
  Gezinsleden mogen een aanbevelingsformulier niet invullen. Aanbevelingen moeten de aanvrager minimaal één jaar hebben gekend. Als om welke reden dan ook aanbevelingen niet de juiste hoeveelheid diversiteit weergeven, kan het Admissions Office om aanvullende aanbevelingen vragen.
 2. Spirituele Autobiografie
  Bij het invullen van de online applicatie vindt u een ruimte om uw spirituele autobiografie te typen. De spirituele autobiografie is een getypt essay - niet langer dan 500 woorden - waarin je bekering wordt gedocumenteerd, het evangelie beknopt wordt uiteengezet en je redenen worden aangegeven om voor Boyce College te kiezen.
 3. Officiële transcripten
  Transcriptie van alle onderwijsinstellingen is vereist. Officiële High School transcripties of General Equivalency Diploma (GED) testscores zijn noodzakelijk tenzij de aanvrager meer dan 24 college-uren post-high school college credit heeft (dubbele inschrijvingscursussen tellen niet mee voor deze 24 uur). Het is het beste voor aanvragers om te vragen dat transcripties rechtstreeks van hun school naar het Southern Seminary Admissions Office worden gestuurd. In geen enkel geval beschouwt het seminarie als officieel een transcript met de vermelding "Uitgegeven aan student."
 4. Aanvraagkosten
  Het niet-terugbetaalbare inschrijfgeld van $ 40 is verschuldigd aan het opnamekantoor voordat het inschrijvingspakket van de student kan worden verwerkt.
 5. ACT / SAT / CLT-scores
  Alle aanvragers (inclusief thuisgeschoolde studenten) moeten scores van de Scholastic Aptitude Test (SAT), American College Test (ACT) of de Classic Learning Test (CLT) indienen. De SAT-code voor Boyce College is 3858 en de ACT-code is 5522. Aanvragers die 24 jaar of ouder zijn of 15 uur (post-middelbare school) hebben doorlopen van (a) een regionaal erkend college of (b) een college met AABC-accreditatie , en minimaal een C-gemiddelde hebben gehandhaafd, zijn niet verplicht om deze gestandaardiseerde testscores in te dienen. (SAT-, ACT- en CLT-scores worden niet gebruikt als basis voor toelating tot Boyce College maar worden gebruikt om het vermogen van een student om op college-niveau te werken te evalueren.) Er kan worden afgezien van testscores voor kandidaten van 24 jaar of ouder.
 6. Woontoepassing
  Alle aanvragers (inclusief internet- en extensiecentrum-aanvragers) moeten hun behoefte aan campuswoningen bevestigen of ontkennen. Vanwege beperkingen op het gebied van huisvesting op de campus moeten we zo snel mogelijk op de hoogte zijn van de behoeften aan huisvesting. De volgende link brengt u naar onze woningapplicatie.
 7. Documenten van burgerschap
  Documentatie van immigratieclassificatie voor studenten die geen staatsburgers van de Verenigde Staten zijn.

Collegegeld en tarieven

* Dankzij de vrijgevigheid van de Southern Baptist Convention ontvangen studenten die lid zijn van de Southern Baptist Churches een forse korting op het collegegeld. Collegegeld bij Boyce is meer dan $ 20.000 minder per jaar dan het gemiddelde christelijke college. Voor studenten die zijn aangesloten bij SBC Churches, kost elke klas $ 1.257.

 • $ 419,00 per credit-uur voor Southern Baptist-studenten
 • $ 838,00 per credit-uur voor niet-Southern Baptist-studenten
 • $ 447,00 studenteninschrijving en studentenlevenskosten

Gemiddelde kosten per semester: $ 10.357

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture an ... Lees meer

Love God. Love Neighbor. Boyce College stands on the gospel and has since its founding. Our faculty's commitment to the Bible and to cultural engagement, along with our vibrant student life culture and academic programs, will equip students for faithfulness in all of life. Lees Minder